Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Cégünktől régebben vásárolt háztartási készülék garancia időn túl is szervizelésében, és szükség esetén alkatrész beszerezésében is segítséget nyújtunk. Szerződött szerelő partnereink kedvező díjszabás mellett az általad a kitöltött adatlapon megadott információk alapján ajánlatot tesznek a várható javítás módjáról és díjáról, melyet a megadott e-mail címedre válasz emailban küldünk. Elfogadás esetén a megadott elérhetőségeken kollégánk egyeztet veled a szerviz folyamatáról.

Az alkatrész beszerzéséhez és a szervízelés módjához kérlek a lehető leg részletesebben töltse ki az mellékelt adatlapot. Az adatlap kitöltésével könnyen és gyorsan elindíthatod a szerviz igénylését vagy az alkatrész beszerzését a szeretett készülékedhez. A díjak és további részletek az adatlap elküldését követően kerülnek kiküldésre egyeztetés céljából, így biztosak lehetünk a pontos és átlátható információkban.

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, ha elakadnál az adatlap kitöltésében vagy a további teendőkkel kapcsolatban, így garantáltan gördülékenyen zajlik majd a szerviz vagy alkatrészcsere folyamata.

Hibabejelentés

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között