Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Szendvics sütő

 • ECG S 1170 Szendvics Sütő 750W

  Az ECG S 1170 Szendvics Sütő egy praktikus eszköz,

  amely segítségével könnyedén készíthetsz 2 db négyszög alakú szendvicset. A tapadásmentes sütőfelület biztosítja, hogy a szendvicsek ne ragadjanak le, a hőszigetelt ergonomikus fogantyúnak köszönhetően pedig biztonságosan kinyithatod a sütőt és kiemelheted belőle a kész szendvicseket.

  Az ECG S 1170 Szendvics Sütő egyszerűen karbantartható és tisztítható, és egy helyzetű készülékzárral rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen nyitást vagy zárást. A működésjelző lámpa és a készenléti kijelző lámpa segítségével mindig tudni fogod, hogy a sütő éppen működik vagy éppen készen áll a használatra.

  A csúszásgátló lábak biztosítják a stabil tartást, míg a függőleges helyzetben is tárolható kialakítás lehetővé teszi a kényelmes tárolást. A kábeltárolóval pedig rendezetten tárolhatod a hálózati vezetéket. Az ECG S 1170 Szendvics Sütő névleges feszültsége 220-240V ~ 50/60 Hz, a névleges teljesítményfelvétele pedig 750 W.

 • ECG S 3137 3IN1 Szendvics Sütő 750W

  A ECG S 3137 3IN1 Szendvics Sütőről

  Az ECG S 3137 3IN1 szendvics sütő egy praktikus és sokoldalú készülék, amely többféle élelmiszer elkészítésére is alkalmas. A szendvics sütő funkció segítségével finom, ropogós szendvicseket készíthetünk, a sütő funkcióval pedig pizzákat, zöldségeket vagy akár süteményeket is süthetünk. A grillező funkció pedig lehetővé teszi, hogy húsokat, halakat vagy zöldségeket grillezzünk. Az ECG S 3137 3IN1 szendvics sütő rozsdamentes acél kivitelben készült, és egyszerűen tisztítható. A készülék teljesítménye 750W, és könnyen tárolható, így ideális megoldás kis konyhákba vagy azok számára, akik kisebb ételeket szeretnének elkészíteni.

 • MPM MGR 10-M Kontakt Grill

  Az MPM MGR-10M elektromos grill nagyon egyszerűen használható, azonban rendkívül masszív készülék. A 2000 W maximális teljesítmény biztosítja a gyors melegítést. A 150–230°C-os hőmérsékleten között történő hőmérsékletszabályozás lehetővé teszi, hogy az előkészített ételekhez a megfelelő tartományt választhassa.  A készülék állapotjelző lámpával és hálózati csatlakozással van felszerelve.  Az MPM MGR-10M grill felső részének állítható magassága van – így a zöldségek, lédús steak vagy hal előkészítéséhez könnyedén beállíthatja annak vastagságát az egyenletes sütés érdekében.
  Kétféle módon lehet sütni Az MGR-10M elektromos grill kétféle módon használható – mind szabványos grillként, mind kétoldalas készülékként a hús elkészítéséhez. A tapadásmentes bevonattal bevont sütőlapokat nagyon könnyű tisztítani.  Csak nedves ruhával törölje le és kész.

 • MPM MOP-19M Szendvics Sütő 750W

  Az MPM MOP-19M Szendvics Sütőről

  Az  MPM  szendvicssütő , 750 Watt, inox (MOP-19M)  egyszerre  2 szendvics  sütésére alkalmas. Tapadásmentes sütőfelületének  köszönhetően nem ragad, nem tapad le benne semmi. A  fekete és inox  színű  szendvicssütő  automatikus hőmérséklet szabályzóval  ellátott.

 • MPM MOP-26M Szendvics Sütő 750W

  Az MPM MOP-26M Szendvics Sütőről

  Az MPM MOP-26M Szendvics Sütő egy praktikus és könnyen használható konyhai készülék, amely 2 szendvics sütésére alkalmas egyszerre. Az állítható pirítási fokozatok lehetővé teszik a szendvicsek ízlés szerinti pirítását, a kivehető morzsatálca pedig segít a tisztításban. A készülék kompakt méretei (23,5 x 9,5 x 22,5 cm) és a kábelhossza (0,8 méter) miatt könnyen tárolható. Az MPM MOP-26M Szendvics Sütő automatikus kikapcsolással rendelkezik, így biztonságosabbá teszi a használatot. A készülék súlya 1,15 kg és 2 év garanciával rendelkezik.

 • MPM MOP-27 Szendvics Sütő 750W

  MPM MOP-27 Szendvics Sütőről

  Az  MPM  szendvicssütő , 750 Watt, fehér (MOP-27)  egyszerre  2 szendvics sütésére alkalmas. Tapadásmentes sütőfelületének  köszönhetően nem ragad, nem tapad le benne semmi. A fehér színű  szendvicssütő   automatikus hőmérséklet szabályzóval  ellátott.

 • MPM MOP-35 XL Szendvics Sütő 1600W

  Az MPM MOP-35 Szendvics Sütőről

  Az MPM MOP-35 szendvics sütő egy praktikus és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy ízletes szendvicseket készíts az otthonodban. Az eszköz két szelet kenyér és töltelék közötti sütésére alkalmas, és az alumíniumöntvény sütőlapok tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, hogy ne ragadjon le a sütőben a kenyér vagy a töltelék. Az MPM MOP-35 szendvics sütőnek van egy állítható hőmérséklet-szabályozója, amely lehetővé teszi, hogy a sütő hőmérsékletét az elkészítendő szendvicsek típusához igazítsd. Az eszköz könnyen tisztítható, és kompakt méretű, így könnyen tárolható, ha nincs használatban.

 • MPM MOP-45M Szendvics Sütő 900W

  Az MPM MOP-45M Szendvics Sütőről

  Az MPM MOP-45M egy rozsdamentes acélból készült szendvics sütő, mely 2 szendvics sütésére alkalmas egyszerre. A készülék rendelkezik kenyérpirító funkcióval és állítható pirítási fokozatokkal, illetve lehetőséget nyújt a felengedésre és újramelegítésre is. A kivehető morzsatálca segítségével könnyen tisztítható. Az automata kikapcsolás biztonságosabbá teszi a használatot. A kábelhossz 0,8 méter, a készülék méretei pedig 23,8 x 9,4 x 22,4 cm. A szendvics sütő tömege 1,2 kg és 2 év garanciával rendelkezik.

 • NEDIS KAGR130SR kontakt grill 2200W

  Tombol a nyár, odakint süt a nap, a sör kellemesen hűtött, mit is kellhet még? Az igazi jó hangulathoz otthon már csak a barátok, zene és a grillezett hús vagy sajt  illata hiányzik. A kompakt grill segítségével könnyen lenyűgözheti a sütögetésre meghívott vendégeit, vagy egyszerűen csak Ön szeretné élvezni az egyes specialitásokat, közvetlenül a grillsütőről.

  Az elektromos vezérlés nagyon egyszerű és intuitív, a hőszabályzás a forgógomb segítségével zajlik (lényegében az áramot szabályozza, amely felmelegíti a fűtőbetétet). Az elektromos grillsütőbe nem kell semmilyen tüzelőanyagot vásárolni, csak az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatnia.

  Ezt az elektromos grillsütőt mindenhol használhatja, méretének köszönhetően könnyen elhelyezheti a teraszon vagy az erkélyen, de  elhelyezhető a kerti asztalon is. Ha zártabb teraszon használja a grillsütőt azt sem akadályozza semmi, hiszen nem ég a sütő belsejében semmi, ami miatt füst keletkezne, így nem zavarja a szomszédokat sem, hacsak nem a finom illatok miatt csengetnek be Önhöz, egy kis kóstolásra.

  A Nedis® kompakt grillel – a 25,6 x 17,8 cm-es sütőlapmérettel – egyszerűen és gyorsan készíthet ételeket.

  Tapadásmentes sütőlapjait egyszerű takarítani, „cool-touch nyelével pedig biztonságos a grillezés. Az automatikus hőmérséklet-szabályozás, az elkészült ételt jelző fény és az állítható nyílási szög segítségével a sütés még könnyebb, mint valaha.

 • NEDIS KARP100BK Gofrisütő 800W

  A NEDIS KARP100BK Szendvics Sütőről

  A Nedis KARP100BK szendvics sütő egy egyszerűen használható és megbízható készülék, amelyet kifejezetten szendvicsek készítésére terveztek. Az 1000W-os teljesítményű készülék két szelet kenyér pirítására alkalmas, és lehetővé teszi, hogy kedvenc szendvicseinket készítsük el otthon, egyszerűen és gyorsan. A készülék rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Az állítható pirítási fokozatok lehetővé teszik, hogy az egyéni ízlésünknek megfelelően állítsuk be a kívánt pirítási szintet. Az Nedis KARP100BK szendvics sütő ideális megoldás azok számára, akik szeretnének egyszerűen és gyorsan finom szendvicseket készíteni otthon.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között