Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Légtisztító

A légtisztító termékek olyan eszközök, amelyek segítenek megtisztítani a levegőt a különböző szennyező anyagoktól, például por, pollen, baktériumok és vírusok. Ezek a termékek különböző technológiákat alkalmaznak, mint például az aktív szén, a HEPA szűrők és az ionizáció. A légtisztítók használata javíthatja az allergiás tüneteket, csökkentheti a légszennyezést és javíthatja az általános egészséget. A legtöbb légtisztító termék könnyen használható és karbantartható, és különböző méretű és formájú lehet, hogy megfeleljen a különböző igényeknek és helyszíneknek.

 • TESLA AIR6 HEPA Légtisztító Wi-Fi funkcióval 300m3

  Tesla Air6 Légtisztító, 36㎡ területre, WIFI funkcióval

  TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

  Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 6 légtisztító ideális működési területe 36m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

  A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

  Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

  EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

  Tesla Air Purifier 6 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 300m³.

  TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

  Minden, amire szüksége van egy Wi-Fi – és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

  ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

  Túl száraz a levegő, amelyet belélegez? Párásítsa és akadályozza meg a sok irritációt és légzési problémákat okozó szárazságot. Tartsa a levegő nedvességét kellemes szinten, vagy lélegezze be a friss levegőt? Nem kell választania – a Tesla légtisztító párásító lehetőségével mindkettő elérhető.

  ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

  A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat.

  LEVEGŐ HÓNAPOKIG

  Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig – nyugodtan lélegezzen.

   

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között