Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Kapszulás kávéfőző

A kapszulás kávéfőzők gyors és egyszerű megoldást kínálnak az otthoni kávézásra. Az ilyen típusú kávéfőzőkben előre adagolt kávékapszulák segítségével készíthetjük el kedvenc kávéinkat. A kávéfőzők általában többféle kávékapszulát képesek kezelni, így számos különféle íz és erősség közül választhatunk.
A kapszulás kávéfőzők legnagyobb előnye a könnyű használat és az egyszerű tisztítás. Emellett gyakran kompakt méretűek, így akár kis konyhákban is elférnek. A kávé minősége általában magas, mivel az előre adagolt kávékapszulákban a kávé frissen őrölt és hermetikusan lezárva kerül forgalomba.
Az újdonságok terén a kapszulás kávéfőzők piaca folyamatosan bővül, és egyre több gyártó kínál különféle funkciókkal és extrákkal ellátott készülékeket. Újabb és újabb kávékapszulák kerülnek piacra, amelyek íz- és aromavilága folyamatosan bővül. Emellett egyes kávéfőzők már alkalmasak tea és forró csokoládé készítésére is.

  • Krups KP173B10 Kapszulás Kávéfőző 1600W

    A kávéfőző professzionális nyomásának köszönhetően (akár 15 bar) barista minőségű kávét készíthet sűrű bársonyos habbal. Hermetikusan zárt kapszulákkal, amelyek frissen tartják a kávét, kiélvezheti a gazdag aromájú italt, amikor csak akarja. Egyszerűen csak helyezze be a kiválasztott kapszulát, és a kézi kar egyetlen mozdulatával készítsen el egy jó italt az Ön ízlése szerint. A kávéfőző gyorsan melegedő rendszere 30 másodperc alatt eléri az ideális hőmérsékletet, így nem kell várnia a kávéjára. A praktikus energiatakarékos üzemmód automatikusan kikapcsolja a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kávéfőzőjét 1 perc inaktivitás után, ami azt jelenti, hogy hogy az eszköz az A + energiafogyasztás kategóriába esik. TÖBB MINT 30 KÁVÉFAJTA A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzővel több mint 30 féle ital fogyasztható. A prémium fekete-fehér kávé számos változata közül választhat. Ízben gazdag ristretto, intenzív eszpresszó, aromás lungó, krémes cappuccino, finom latte macchiato, tea és finom csokoládé vagy frissítő hideg italok.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között