Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Kombinált készülék

A beépíthető multi sütők, más néven kompakt sütők, olyan eszközök, amelyek többféle funkciót kínálnak az otthoni sütés-főzés során. Az ilyen típusú sütők általában sütő-, grillező-, főzőlap- és mikrohullámú sütő funkcióval rendelkeznek egyetlen beépített készülékben. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a sütőnek, hogy helyet takarítson meg a konyhában, valamint csökkenti az energiafogyasztást és az időt, amelyet az étel elkészítésére kell szánni.
A beépíthető multi sütők általában elektromosak, és általában két vagy több különböző típusú fűtőelemet tartalmaznak, amelyek segítségével az ételt a legjobb módon lehet elkészíteni. Emellett általában egy digitális kijelzővel és előre beprogramozható funkciókkal rendelkeznek, amelyek még egyszerűbbé teszik az étel elkészítését.
Az újdonságok között szerepel a modern, elegáns megjelenés, valamint az okostelefonokkal való vezérlési lehetőség, ami lehetővé teszi a távoli vezérlést és az étel elkészítésének felügyeletét. Továbbá, az egyes funkciók külön-külön is vezérelhetők, lehetővé téve a még precízebb és hatékonyabb sütést, főzést, illetve grillezést.
Az energiahatékonyság fontos szempont a beépíthető multi sütőknél is. Az ilyen típusú sütők általában jó hatékonysággal működnek, és a legtöbb modellben van energiatakarékos funkció is, amely segít csökkenteni a fogyasztást. A legújabb modellek akár a legmagasabb energiahatékonysági osztályba is tartozhatnak.
Összességében a beépíthető multi sütők praktikus és sokoldalú megoldást jelentenek az otthoni sütés-főzés során. Az ilyen típusú sütők általában magas minőségűek, elegáns megjelenésűek és hatékonyak. Az újdonságok között szerepel a vezérlés okostelefonról, az előre programozott különböző sütő- pároló, valamint az öntisztító funkció.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között