Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Gófri / ostyasütő

 • BLAUPUNKT WMP501 Gofrisütő 700W

  A BLAUPUNKT WMP501 Gofrisütőről

  Gofrisütő egyedi formai kialakítással, 2 darabos WMP501

  A gofrisütő egyedi formai kialakítása az egyenletesebb barnulást, illetve a jobb tárolási lehetőséget szolgálja
  Egyszerre 2 darab klasszikus négyzet alakú gofri készíthető vele
  Pirítófelületei kiváló minőségű, PFOA-t nem tartalmazó tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  A hőmérsékletet automatikus termosztáttal vezérelt szabályzás kontrollálja
  Az ellenőrző lámpák jelzik az eszköz állapotát
  Burkolata át nem melegedő, hideg érintésű
  Az alsó és felső rész fixen összekapcsolható.

 • MPM MGO 25 Gofrisütő 1000W

  Az MPM MGO 25 Gofrisütőről

  Az MPM MGO 25 Gofrisütő egy praktikus és hatékony konyhai eszköz, amely segítségével finom gofrikat készíthetünk otthon. A készülék öntöttvas sütőlapokkal rendelkezik, amelyek garantálják a gofrik egységes sütését és ropogós állagát. Az állítható hőfokszabályzó segítségével a gofrikat az igényeinknek megfelelően tudjuk elkészíteni, a tapadásmentes bevonat pedig garantálja, hogy a gofrik ne ragadjanak bele a sütőlapokba. Az MPM MGO 25 Gofrisütő további előnye, hogy a kivehető sütőlapok egyszerűen tisztíthatóak, és a készülék kompakt mérete miatt könnyen tárolható. Ha szeretnénk otthonunkban is élvezni a frissen sütött gofrik ízét, az MPM MGO 25 Gofrisütő egy kiváló választás lehet.

  MPM MGO 25 Gofrisütő 1000W

  9.250 Ft9.950 Ft
 • MPM MGO-13 Gofrisütő 1400W

  Az MPM MGO-13 Gofrisütőről

  Az MPM MGO-13 Gofrisütő egy könnyen használható és praktikus konyhai eszköz, amely segítségével finom gofrikat készíthetünk otthon. A készülék két nagy méretű gofri készítésére alkalmas, így egyszerre több személynek is tudunk finom és ropogós gofrikat készíteni. Az állítható hőfokszabályzó segítségével a gofrikat az igényeinknek megfelelően tudjuk elkészíteni, a tapadásmentes bevonat pedig garantálja, hogy a gofrik ne ragadjanak bele a sütőlapokba. Az MPM MGO-13 Gofrisütő kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és a sütőlapok egyszerűen tisztíthatóak. Ha szeretnénk otthonunkban is élvezni a frissen sütött gofrik ízét, az MPM MGO-13 Gofrisütő az ideális választás lehet.

  MPM MGO-13 Gofrisütő 1400W

  12.450 Ft13.950 Ft
 • MPM MGO-20M Gofrisütő 1000W

  Az MPM MGO-20M Gofrisütőről

  Az MPM MGO-20M Gofrisütő egy nagy teljesítményű és sokoldalú konyhai eszköz, amely segítségével finom és változatos gofrikat készíthetünk otthon. A készülék 20 kis méretű, háromszög alakú gofri készítésére alkalmas, így egyszerre több személynek is tudunk finom és ropogós gofrikat készíteni. Az állítható hőfokszabályzó segítségével a gofrikat az igényeinknek megfelelően tudjuk elkészíteni, a tapadásmentes bevonat pedig garantálja, hogy a gofrik ne ragadjanak bele a sütőlapokba. Az MPM MGO-20M Gofrisütő további előnye, hogy a sütőlapok egyszerűen tisztíthatóak, és a készülék magas teljesítménye miatt gyorsan és hatékonyan készíthetjük el a gofrikat. Ha szeretnénk otthonunkban is élvezni a frissen sütött gofrik ízét, az MPM MGO-20M Gofrisütő egy kiváló választás lehet.

 • MPM MGO-24 Gofrisütő 1400W

  Az MPM MGO-24 Gofrisütőről

  A lengyel MPM MGO-24-es gorrfisütője a hagyományos goffrisütőknél egy fokkal fejlettebb modell. Beépített hőmérsékletszabályzójával Ön döntheti el, milyen gyorsan süljön meg az étel. Tapadásmentes borítású sütőlapjai könnyen tisztíthatóak. 1400W-os goffrisütő Fekete színű Tapadásmentes sütőfelület borítás Egyszerre két goffri sütése lehetséges Automatikus hőmérséklet szabályzó Gyártó: MPM

 • MPM MGO-39M Gofrisütő 1000W

  A MPM MGO-39M Gofrisütőről

  Az MPM MGO-39M Gofrisütő egy praktikus és sokoldalú konyhai eszköz, amely segítségével finom és változatos gofrikat készíthetünk otthon. A készülék 39 kis méretű, szív alakú gofri készítésére alkalmas, így egyszerre több személynek is tudunk finom és ropogós gofrikat készíteni. Az állítható hőfokszabályzó segítségével a gofrikat az igényeinknek megfelelően tudjuk elkészíteni, a tapadásmentes bevonat pedig garantálja, hogy a gofrik ne ragadjanak bele a sütőlapokba. Az MPM MGO-39M Gofrisütő további előnye, hogy a kivehető sütőlapok egyszerűen tisztíthatóak, és a készülék magas teljesítménye miatt gyorsan és hatékonyan készíthetjük el a gofrikat. Ha szeretnénk otthonunkban is élvezni a frissen sütött gofrik ízét, az MPM MGO-39M Gofrisütő egy kiváló választás lehet.

 • MPM MOP 46/C Gofrisütő 800W

  Az MPM MOP 46/C Gofrisütőről

  Az MPM MOP 46/C Gofrisütő egy praktikus és sokoldalú konyhai eszköz, amely segítségével finom és változatos gofrikat készíthetünk otthon. A készülék 4 kis méretű, szögletes gofri készítésére alkalmas, így egyszerre több személynek is tudunk finom és ropogós gofrikat készíteni. Az állítható hőfokszabályzó segítségével a gofrikat az igényeinknek megfelelően tudjuk elkészíteni, a tapadásmentes bevonat pedig garantálja, hogy a gofrik ne ragadjanak bele a sütőlapokba. Az MPM MOP 46/C Gofrisütő további előnye, hogy a kivehető sütőlapok egyszerűen tisztíthatóak, és a készülék kompakt mérete miatt könnyen tárolható. Ha szeretnénk otthonunkban is élvezni a frissen sütött gofrik ízét, az MPM MOP 46/C Gofrisütő egy kiváló választás lehet.

 • MPM S-633G Gofrisütő 1000 W

  Az MPM S-633G Gofrisütőről

  MPM S633G 1000 W, tapadásmentes inox gofrisütő A lengyel MPM S-633G goffrisütője kézi hőmérsékletszabályzóval rendelkezik, mellyel az Önnek tökéletesen megfelelő goffrikat sütket. Ebben segíteni fogja a túlmelegedést gátló automatikus termosztát, valamint a teflon bevonatú sütőlapok, melyek a takarítást fogják könnyebbé tenni. A sütő rozsdamentes acél házzal rendelkezik, fekete és ezüst összeállításban, és egy felnyitást megkönnyítő füllel.

 • NEDIS KAWP200BK Gofrisütő 750W

  A NEDIS KAWP200BK Gofrisütőről

  Legyen szó akár egy fényűző hétvégi reggeliről, akár a délutáni kávéhoz készített néhány darab finomságról, vagy egy késő éjszakai harapnivalóról, semmi sem hasonlítható össze a frissen készült gofri meleg, puha ízletességével ezzel a gofrisütővel. Az igazi édes gofri egy hagyományos belga csemege, olyan desszertről van szó, amely a palacsintához hasonló édes tésztából készül. Annyi csak a különbség, hogy a gofri tésztájába vaj és cukor is kerül, valamivel sűrűbb, és az alakja tipikusan rácsozott A gofri nálunk is közkedvelt. Csak egy kis hibája van, nálunk csak kevesen tudják jól elkészíteni. Miért nem próbálja meg otthon?A tapadásgátló bevonattal ellátott alumnínium sütőlapok rendkívül könnyen tisztíthatóak. A sütő hőmérséklete könnyen állítható, a 2 db egyenként 12 centiméteres lapoknak köszönhetően idális méretű gofrikat készíthet akár minden reggel. A 2 szeletes gofrisütő vasrészének egyik lámpája a bekapcsolt állapotot jelzi, a másik pedig arról tájékoztat, hogy a gofri k már ehetők. A sütő akár függőlegesen is tárolható, így rendkívül kis helyet foglal el a konyhapulton. Hőfokszabályozóval is ellátott, valamint biztonsági biztosítékkal rendelkezik a túlmelegedés elleni védelem érdekében.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között