Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Tv / Projector

Legújabb televíziók és projektorok 4K-8K UHD kijelzők, okos TV funkció szélesvásznú kép megjelenítés, mozi élmény otthon, kényelmesen.

 • AIWA JH24BT300 HD Ready LED TV

  Az AIWA JH24BT300 egy kiváló minőségű HD Ready LED TV, amely kényelmes és élvezetes nézési élményt nyújt. A 24 hüvelykes képernyő méretével és HD Ready felbontásával ez a televízió ideális választás lehet a kisebb szobákhoz vagy másodlagos nézőpontokhoz. Néhány fontos jellemzője:

  1. HD Ready felbontás: Az HD Ready technológia éles és tiszta képeket eredményez, ami élvezetessé teszi a filmeket, műsorokat és játékokat.
  2. LED technológia: Az energiatakarékos LED háttérvilágítás élénk színeket és jobb kontrasztot biztosít a képernyőn.
  3. Kompakt méret: A 24 hüvelykes méret ideális választás lehet a kisebb helyiségek vagy hálószobák számára, ahol a hely korlátozott.
  4. Beépített Bluetooth: A beépített Bluetooth funkció lehetővé teszi a könnyű és vezeték nélküli csatlakozást más eszközökhöz, például hangszórókhoz vagy fejhallgatókhoz.
  5. Könnyű kezelhetőség: Egyszerű kezelőfelület és távirányító teszi lehetővé a könnyű navigációt és a kényelmes vezérlést.

  Az AIWA JH24BT300 HD Ready LED TV tehát ideális választás lehet azoknak, akik egy kisebb méretű, de magas minőségű televíziót keresnek, és értékelik a modern technológiát és a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeket. A legfrissebb specifikációk és további információkért ajánlott ellenőrizni az AIWA hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

  AIWA JH24BT300 HD Ready LED TV

  49.950 Ft52.950 Ft

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között