Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Egyéb hűtőgép

Az egyéb hűtőgépek kategóriájába tartoznak olyan készülékek, mint a borhűtők, bárhűtők amelyek specializált hűtők a borok és italok tárolására és szervírozására.
A borhűtők általában kis méretűek és kompaktak, és 6-60 palack bort lehet bennük tárolni. A borhűtők általában egy vagy több ajtósak, és a hőmérsékletet általában digitális vezérlők segítségével lehet beállítani.
A borhűtők hőmérséklet tartománya általában 5-22 Celsius fok között van, és általában a függően állítható be. A borhűtők vibrációtól mentesek, így nem károsítják a borokat. A borhűtők csendesek, és prémium minőségű anyagokból készülnek. Az árak változóak, és általában magasabbak, mint az egyajtós hűtők esetében, de a minőségi borok tárolásához elengedhetetlenek.
A bár hűtők olyan készülékek, amelyeket általában bárokban és éttermekben használnak, de otthoni felhasználásra is kaphatóak.
A bár hűtők hőmérséklet tartománya 0-10 Celsius fok között van, de néhány modell akár -20 Celsius fokig is képes lehűteni. Az árak változóak, és általában az űrtartalomtól és a funkcióktól függően változnak.
A bor és bár hűtők általában az otthonok hangulatát erősítik, és sokféle dizájnban kaphatóak, hogy megfeleljenek a felhasználói igényeknek.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között