Barion Pixel

Konyhai mérleg

 • ECG KV 1120 SM Digitális Konyhai Mérleg

  Az ECG KV 1120 SM Digitális Konyhai Mérlegről

  Az ECG KV 1120 SM digitális konyhai mérleg a pontos és egyszerű méréshez a konyhában. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen tárolható legyen a konyhai fiókban vagy polcon. Az érintős működtetés segítségével a mérési adatok könnyen olvashatók az LED kijelzőn, amely kontrasztos háttérvilágítással rendelkezik. A mérleg maximális terhelhetősége 5 kg, és a mérési pontossága 1 g. A hozzámérés funkció és a praktikus tára funkcióval rendelkező műanyag edény lehetővé teszi a pontos és egyszerű mérést. A mérleg automatikusan kikapcsol, és elemlemerülés kijelzéssel rendelkezik, hogy mindig tudja, mikor kell cserélni az elemet. A mérleg tápellátása 2 darab 1,5 V-os AAA elemmel működik (nem tartozék).

 • ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérleg

  ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérlegről

  Az ECG KV 117 CHILLI Digitális Konyhai Mérleg praktikus és stílusos kiegészítője lehet bármely konyhának. Az üveg design biztonsági, edzett üvegből készült, melynek mérési határa 5 kg, mérési felbontása pedig 1 g. A mérleg rendelkezik Újbóli mérés és TÁRA funkcióval, valamint folyadékmérésre is alkalmas. A választható mértékegységek között megtalálható a g/lb/oz. és ml/fl. oz. A nagyméretű LCD kijelző és érintőfelülettel ellátott vezérlőpanel biztosítja a kényelmes használatot. Az áramellátás 1x 3 V CR 2032 lítium elemmel történik, a mérleg pedig jelez, ha az elem gyenge.

 • MPM MWK-02 Konyhai Mérleg

  Az MPM MWK-02 Konyhai Mérleg

  egy modern és elegáns eszköz, amely könnyen használható és pontos mérést biztosít. Az üveg mérőfelületen kényelmesen elhelyezhető az élelmiszer vagy az étel, aminél pontosan szeretnénk lemérni a súlyát. A nagy, könnyen olvasható digitális kijelző megkönnyíti a mérések olvasását. Az MPM MWK-02 Konyhai Mérleg akár 5 kg-ig mérhet, és a 1 gramm pontosságú súlymérés biztosítja a pontos adatokat. A mérleg könnyen tárolható, így ideális megoldás azoknak, akiknek kis hely áll rendelkezésükre a konyhában. Az MPM MWK-02 Konyhai Mérleg kiváló választás minden háztartás számára, akik szeretnék biztosítani a pontos méréseket az ételek elkészítése során.

 • MPM MWK-05 Digitális Konyhai Mérleg

  Az MPM MWK-05 Digitális Konyhai Mérleg

  egy praktikus eszköz, amely kiváló minőségű és nagy pontosságú súlymérést biztosít. Az üveg mérőfelületen könnyedén elhelyezhető az élelmiszer, amelynek súlyát szeretnénk lemérni. A digitális kijelző nagy és jól olvasható, és az egyszerű vezérlőgombokkal könnyedén állíthatjuk be a kívánt egységet és funkciókat. Az MPM MWK-05 Konyhai Mérleg 5 kg-ig mér, és 1 gramm pontossággal dolgozik, így minden mérési feladatot pontosan elvégezhetünk. Az MPM MWK-05 Digitális Konyhai Mérleg könnyen tárolható és tisztítható, így ideális megoldás minden olyan konyhához, ahol az ételek pontos mérése fontos szerepet játszik a főzési folyamatban.

 • NEDIS KASC111SI Digitális Konyhai Mérleg

  A NEDIS KASC111SI Digitális Konyhai Mérlegről

  Digitális konyhai mérleg beépített hőmérővel és ébresztőórával a főzési hozzávalók súlyának mérésére (maximum öt kilogrammig).
  Könnyen tisztítható, levehető rozsdamentes acél tál tartozik hozzá.

 • NEDIS KASC113VA Digitális Konyhai Mérleg

  A NEDIS KASC113VA Digitális Konyhai Mérlegről:

  A rendkívül pontos konyhai mérleg gyógynövény, virág, tej, víz és sok más alapanyagok mérésére kiválóan alkalmas.
  A mérést követően a hihetetlenül lapos mérleg a legkisebb fiókokba is elteheti.

 • NEDIS KASC600WD Digitális Konyhai Mérleg

  A NEDIS KASC600WD Digitális Konyhai Mérlegről:

  Ez a stílusos, vékony, valódi bambuszból készült digitális konyhai mérleg vonzza a tekintetet, és természetes frissességet hoz minden konyhába.
  A valódi bambusz felhasználása miatt a mérőfelület extra higiénikus, mivel a bambusz felület könnyebben tisztítható.
  Emellett a konyhai mérleg praktikusabb a nagy pontosságú nyúlásmérő szenzor és az „add-weight funkció (tára) miatt a különböző mennyiségű hozzávalók precíz hozzáadásához.
  A mérleg maximális teherbírása 5 kg, amely 1 grammos pontossággal mérhető. 2 db AAA elemmel működik, nagy LCD-képernyője jól olvasható számjegyekkel rendelkezik,
  az energiatakarékos „auto-off funkció pedig kikapcsolja a mérleget egy bizonyos idő elteltével, ha nem használja.
  Minden szakácsnak vagy hobbiszakácsnak, aki szeret sütni, ez a konyhai mérleg kötelező darab.

 • TOO KBSC-300 Digitális Konyhai Mérleg

  A TOO KBSC-300 Digitális Konyhai Mérlegről:

  A TOO KBSC-300 Digitális Konyhai Mérleg egy kompakt, könnyen használható konyhai eszköz. Zöld színű, és egy 4,6 x 1,8 cm-es LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen az eredmények jól olvashatóak. A mérleg 5 kg-ig terhelhető és 1 g-os beosztással rendelkezik. Választható súlyegységek közé tartozik a g, lb, oz és ml. A mérés közbeni nullázás lehetősége az úgynevezett tare funkció. A mérleg automatikusan kikapcsol, és alacsony töltöttség és túlterhelés jelzése is van. A mérete 18,5 x 6 x 20,5 cm, a súlya pedig 282 g. A mérleg tápellátása egy CR2032 elem, amely a csomag részét képezi.

 • VOG&ARTHS GL57267K Konyhai Mérleg 5KG

  A VOG&ARTHS GL57267K konyhai mérleg egy precíz és megbízható eszköz, amely segíti a pontos mérést az ételek és italok elkészítése során. A mérleg maximális terhelhetősége 5 kg, amely 1 gramm pontossággal mérhető. A mérleg nagy, könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, és a mérési egységet grammban vagy uncia-ban lehet váltani. A mérleg kiváló minőségű, rozsdamentes acél anyagból készült, és elegáns, modern design-jával tökéletesen illik a konyhai berendezésekhez. A mérleg automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, amely energiát takarít meg, ha a mérleget nem használják. A praktikus nullázó gombnak köszönhetően a mérleg könnyen nullázható, és a mérleg alsó részén található gumi talpak biztosítják a stabilitást és a csúszásmentes felületet. A mérleg kis méretű, így könnyen tárolható és szállítható, és tökéletes választás minden konyhába.

Termékkategóriák