Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Elektromos grillsütő

 • MPM MGR 09 Kontakt Grill 2000W

  Az MPM MGR 09 Kontakt Grill egy kiváló minőségű és sokoldalú grill, amely ideális a házi szakácsoknak és azoknak, akik szeretik a egyszerű és hatékony sütési élményt. A grill számos jellemzővel rendelkezik, amelyek segítenek elérni a kívánt sütési eredményeket:

  1. Kontakt grill funkció: A két sütőlap közvetlenül érintkezik az élelmiszerrel, gyors és egyenletes sütést biztosítva mindkét oldalról. Ez kiváló eredményeket hoz létre a húsok, zöldségek és szendvicsek elkészítésekor.
  2. Állítható hőfokszabályozás: A grill rendelkezik hőfokszabályozási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik az optimális hőmérséklet kiválasztását a különböző élelmiszerek sütéséhez.
  3. Tapadásmentes sütőlapok: A tapadásmentes bevonat megkönnyíti a tisztítást, és minimalizálja az ételekhez ragadást, így a grill könnyen karbantartható.
  4. Kivehető tálca: A lehajtható tálca lehetővé teszi a felesleges zsiradék és szaft összegyűjtését, elősegítve az egészséges és könnyű sütést.
  5. Kompakt és könnyen tárolható: A grill kompakt kialakítású, ami ideális, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a konyhában. Ezenkívül a grill könnyen tárolható.

  Az MPM MGR 09 Kontakt Grill tehát egy praktikus és hatékony eszköz, amely számos lehetőséget kínál az otthoni sütéshez és grillhez. Mindig ajánlott ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb specifikációkért és használati útmutatóért.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között