Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Személymérleg

A személymérleg kategória olyan eszközöket foglal magába, amelyeket a testtömeg mérésére használunk otthon vagy az egészségügyi intézményekben. Az otthoni használatra szánt mérlegek különböző méretűek és kivitelűek lehetnek, akár digitális, akár analóg kijelzővel, különböző pontossági és terhelhetőségi határokkal.
A kategóriában megtalálhatók a testzsírmérővel és BMI kalkulátorral ellátott mérlegek, valamint a Wi-Fi-vel vagy Bluetooth-al kapcsolódó okosmérlegek is, amelyek lehetővé teszik a testtömeg mellett a testzsírszázalék, izomtömeg, víztartalom, csonttömeg és más testösszetevők mérését is.
Az újdonságok között megemlíthetők azok a mérlegek, amelyek lehetővé teszik a testtömeg mellett a testhőmérséklet, a vérnyomás, valamint az EKG mérését is, így az egészség megfigyelése és nyomon követése egyszerűbbé és pontosabbá válik. További innovatív megoldások a mérlegben található kijelzők és alkalmazások széles körű személyre szabása, valamint a hangutasítások és okosasszisztensek integrálása.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között