Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Gáz főzőlap

A gáz főzőlapok az egyik legősibb és legnépszerűbb módszerét képviselik a főzésnek. Ezek a főzőlapok gázból táplálkoznak, amelyet egy vagy több égőbe vezetnek, hogy tűzzel melegítsék az edényt. A gáz főzőlapok rendkívül sokoldalúak, és lehetővé teszik a főzés hőmérsékletének finomhangolását a láng magasságának szabályozásával. A gáz főzőlapoknak nincs szükségük elektromos csatlakozásra, így azok használata rugalmas. Kényelemi szempontból az elektromos, automatikus gyújtás érdekében célszerű áram forrást biztosítani a beépítéskor.
A modern gáz főzőlapok általában biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, mint például az automatikus kikapcsolás, ha a láng kialszik vagy túl magas hőmérsékletet ér el. Újabb modellek akár érintőképernyős vezérlőpanellel is rendelkezhetnek. Az energiahatékonyságuk azonban változó lehet, és ez függ az egyes modellek égőinek számától és a felhasznált gáz típusától is.
Összességében a gáz főzőlapok a hagyományos és egyszerű megoldást kínálják a főzéshez, a széles méret és anyaghasználatnak köszönhetően nagyszerűen illeszkednek a főzést hagyományosan szerető háziasszonyok konyháiba.

A garancia feltétele, hogy a beüzemelést arra alkalmas és engedéllyel rendelkező szakember végezze el, és erről a jótállási jegyben bejegyzést készítsen. Fontos, hogy a gázüzemű készüléket rendszeresen ellenőrizzék, hogy biztonságosan működjön.

Termékkategóriák