Párásító készülék

A párásító készülékek olyan eszközök, amelyek segítségével megnövelhetjük a beltéri levegő nedvességtartalmát. Ez különösen hasznos lehet szárazabb, fűtött helyiségekben, ahol a túl alacsony páratartalom kellemetlen tüneteket okozhat. A párásítók között számos típus található, például ultrahangos párásítók, porlasztó párásítók vagy akár gőzpárásítók. Ezek a készülékek különböző méretű és kapacitású tartályokkal rendelkeznek, és változó módon képesek a levegő nedvességtartalmát növelni.
A párásító kategóriában számos termék érhető el, amelyek különböző funkciókkal és méretekkel rendelkeznek. Az ultrahangos párásítók rendkívül népszerűek, mivel csendesek és hatékonyak, miközben kis helyet foglalnak el. A porlasztó párásítók nagyobb helyiségek párásítására alkalmasak, és a beépített ventilátor segítségével a nedvességet hatékonyan szétoszlatják a levegőben. Az asztali párásítók kis helyiségekben hasznosak, míg a nagyobb egységek akár több szobát is képesek párásítani.
Az újdonságok terén a párásító kategóriában megjelentek a „intelligens” párásítók, amelyek Wi-Fi-kapcsolattal és mobilalkalmazással vezérelhetők. Ezek az okoskészülékek képesek a levegő minőségét mérni és optimalizálni, valamint a párásítást automatikusan be- és kikapcsolni a kívánt páratartalom érdekében. Néhány párásító modell akár aromaterápiás funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az illóolajok hozzáadását a párásítóhoz, így kellemes illatokat is áraszthatnak a helyiségben.

 • MPM MNP-03 Párásító 5L-es Tartállyal

  A MPM MNP-03 Párásítóról

  Ultrahangos párásító rendszer víztartálya 5 l-es. Kapacitása 300 ml/h, 50 órányi folyamatos működést tesz lehetővé. Éjszakai üzemmódban lehetőség van a képernyő kikapcsolására. Időkapcsoló segítségével 1, 2, 4, 8 óra állítható be.
  20-30 m2 helyiségben üzemel a legoptimálisabban. Rendelkezik egy különálló illóolaj tartállyal . Külön állítható a párásítási intenzitás , páratartalom beállítás 5 – 5 % között 45 – 80 %. 360°-ban forgatható a működést tesz lehetővé. Vízszintet, vízhányt kijelzi , automatikusan lekapcsol. Csendes működésű. Légszűrővel és kerámia vízszűrő betéttel rendelkezik.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • Nincs készleten

  NEDIS HUMI110WT 2.8L Párásító

  A NEDIS HUMI110WT Párásítóról

  Ezzel a könnyedén állítható párásítóval szobájában egészséges és egyenletes környezetet tarthat fenn.
  A párásító frissítő, hideg párát bocsát ki, amely az igényeinek megfelelő környezet elérése érdekében szabályozható.
  A párásító automatikusan leáll, amikor 2,8 literes nagy víztartálya kifogy, valamint ha a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.

  Kötelező garancia: 12 Hónap

  12.950 Ft
  : 20.900 Ft (7.950 Ft)

  NEDIS HUMI110WT 2.8L Párásító

  12.950 Ft
  : 20.900 Ft (7.950 Ft)

Termékkategóriák