Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Beépíthető sütő-főzőlap szett

A beépíthető sütő-főzőlap szettek az otthoni sütés-főzési folyamatok egyidejű támogatására lettek kifejlesztve. A szettek általában egy elektromos sütőt és egy indukciós, kerámia vagy gáz főzőlapot tartalmaznak. Az ilyen típusú szettek lehetővé teszik, hogy az étel elkészítésekor egyszerre használhassuk mindkét készüléket, így időt takaríthatunk meg, és hatékonyabban tudunk dolgozni a konyhában.
A beépített főzőlapok és sütők általában harmonikusan illeszkednek a konyhai designba, és egyedi stílusban választhatók. A készölékek energiatakarékosak, és sok funkcióval rendelkeznek, például időzítővel, hőfokszabályozóval öntisztító és gyerekzár funkcióval, amelyek javítják a konyhai életmód minőségét és a felhasználói élményt.

 • AEG ECE455020M Beépíthető sütő IEB64010XB beépíthető Indukciós főzőlappal A+

  AEG ECE455020M Beépíthető sütő Steambake Gőzfunkcióval és rozsdamentes acél újlenyomat mentes felülettel.

  STEAMBAKE: GŐZ HOZZÁADÁSA AZ OPTIMÁLIS SÜTÉSI EREDMÉNYEK ÉRDEKÉBEN

  Legfeljebb 250 ml víz hozzáadása – az erre a célra szolgáló sütőalap mélyedésébe – biztosítja a nedvesség és a hagyományos hő optimális kombinációját. Legyen szó házi kenyérről vagy édes élesztős süteményekről: Az előállított gőz lehetővé teszi a tészta jobb emelkedését. Így a SteamBake-kel mindig tökéletes sütési eredményt érhetsz el – kívül szép barna és ropogós, belül laza és omlós.

  IDŐZÍTŐ KIJELZŐVEL A FŐZÉSI FOLYAMAT ÁTTEKINTÉSÉHEZ

  Az időzítő kijelző teljes áttekintést nyújt az étel állapotáról. A képernyőn riasztást állíthat be, közvetlenül elolvashatja a hátralévő időt, és pontosan és precízen programozhatja az időzítőt.

  GYORS ÉS ENERGIATAKARÉKOS FŐZÉSI FOLYAMAT
  Ezzel a sütővel a hatékony energiafelhasználás hatékony főzést is jelent. A gyűrűs radiátorral ellátott forró levegő rendszer biztosítja a forró levegő egyenletes keringését a főzőkamrában. A sütő gyorsabban felmelegszik, és a főzési hőmérséklet akár 20% -kal is csökkenthető, időt és energiát takarítva meg.

  FORRÓ LEVEGŐ RENDSZER: EGYENLETES HŐELOSZLÁS AZ EGÉSZ SÜTŐTÉRBEN
  A Surroundcook forró levegő rendszer gyűrűs radiátorral különösen egyenletesen osztja el a hőt a főzőkamrában. Így egyszerre akár három szinten is süthetsz – egyenletesen elkészített sütős ételekhez.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között