Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Kürtős fali páraelszívó

A kürtős páraelszívók egy speciális típusa a páraelszívóknak, melyeknek fő jellemzője az elszívó hatékonysága és a különleges kialakításuk. Az elnevezésüket a forma miatt kapták, mely hasonló egy hagyományos, kürtő alakú épülethez. A kürtős páraelszívók általában fali felszereléssel rendelkeznek, és a főzőlap fölé kerülnek elhelyezésre.
A kürtős páraelszívók kialakítása rendkívül hatékony, hiszen a belsejükben egy centrifugális ventilátor található, amely magas fordulatszámon működik, így nagyobb légáramlást biztosít. A levegőt egy speciális alakú, perforált fedél alá vezetik, ami tovább növeli a hatékonyságot, és segíti az olajos párak és gőzök eltávolítását.
Az elérhető kürtős páraelszívók között számos funkció található, mint például a LED világítás, a motor sebességének szabályozása, az automata leállás vagy a könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható szűrőrendszer. Emellett az energiatakarékosság is fontos szempont, így a legtöbb kürtős páraelszívóban energiatakarékos motor található.
Összességében a kürtős páraelszívók nagyon hatékonyak és megbízhatóak a konyhai pára és füst eltávolításában. A speciális kialakításuk, a magas fordulatszámú ventilátor és a perforált fedél segítségével garantálják, hogy a konyhai levegő tiszta és szagtalan legyen.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között