Porzsák nélküli porszívó

A porzsáknélküli porszívók a modern technológia előnyeit kombinálják a hagyományos porszívók hatékonyságával, miközben minimalizálják az allergének és egyéb irritáló anyagok kibocsátását a levegőbe. Ez a típusú porszívó általában nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkezik és könnyebb, mint az elődei. A legtöbb porzsáknélküli porszívó ciklon technológiát alkalmaz, amely a bejövő levegő centrifugális erővel történő szűrésével szeparálja a port és a szennyeződéseket, majd azokat egy kivehető tartályba helyezi. Az újabb modellek közül sok kifejezetten háziállattartók számára lett tervezve, a szőrök és a szőrme eltávolítására különösen hatékonyak. Az okos funkciók közé tartozik az automatikus érzékelés, amely optimalizálja a szívóteljesítményt az adott felület típusához.

  • MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó 750W

    Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó egy hatékony és praktikus eszköz a takarításhoz. A porzsák nélküli rendszernek köszönhetően nincs szükség porzsák cserére, és a szívóteljesítménye állandó marad. Az erős 750 W-os motor és a különböző kiegészítők (porszívófejek, kefék) lehetővé teszik a hatékony takarítást a kemény padlózatokon, szőnyegeken és kárpitokon is. A 2,5 literes portartály könnyen üríthető, és a szűrőt könnyen ki lehet mosni, így hosszú élettartamot biztosít. Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és a kényelmes fogantyú és a hosszabbító cső még kényelmesebbé teszi a használatát. Minden otthonban hasznos eszköz lehet az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó.

  • MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívó 700W

    A MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívóról:

    EU kompatibilis könnyű súlyú porszívó (3kg), ezért idős embereknek is ajánlott. Igen hatékony 700W ECO motor könnyű használat egyszerű portartál űrítése Központi HEPA 13 szűrőrendszerporszint jelző Kényelmes markolati fogantyú 80 db hang Automatikus beépített kábelfeltekerés Nemesacél kihúzható teleszkópos cső 5-fokozatú szűrőrendszer Gumi kerekek a könnyebb mozgatás érdekében Tápkábel hossz 4,5 m (hatótáv 7,5 m) Mosható portartály Hőbiztosíték a motor túlmelegedése ellen Portartály térfogat 1,5 liter Rendkívül alacsony súly: 3kg

Termékkategóriák