Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Porzsák nélküli porszívó

A porzsáknélküli porszívók a modern technológia előnyeit kombinálják a hagyományos porszívók hatékonyságával, miközben minimalizálják az allergének és egyéb irritáló anyagok kibocsátását a levegőbe. Ez a típusú porszívó általában nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkezik és könnyebb, mint az elődei. A legtöbb porzsáknélküli porszívó ciklon technológiát alkalmaz, amely a bejövő levegő centrifugális erővel történő szűrésével szeparálja a port és a szennyeződéseket, majd azokat egy kivehető tartályba helyezi. Az újabb modellek közül sok kifejezetten háziállattartók számára lett tervezve, a szőrök és a szőrme eltávolítására különösen hatékonyak. Az okos funkciók közé tartozik az automatikus érzékelés, amely optimalizálja a szívóteljesítményt az adott felület típusához.

 • HOOVER BR71 BR20011 700W 2L

  Hoover BR71 BR20011 Porzsák Nélküli Porszívó – Hatékony Tisztaság Minden Felületen

  A Hoover BR71 BR20011 porzsák nélküli porszívó a tökéletes választás szőnyegek, kemény padlók és még kanapék tisztításához. Kiemelkedően hatékony ciklonrendszerrel rendelkezik, amely nemcsak a legkisebb szennyeződéseket szívja fel, de a pollenrészecskéket is hatékonyan kiszűri.

  Főbb Jellemzők:

  • Szőnyegekre és Kemény Padlókra: A BR71 BR20011 sokoldalúan használható, biztosítva a hatékony tisztítást mindenféle padlófelületen.
  • Hatékony, Mosható EPA Szűrő: Az eszköz kimenetén elhelyezett EPA szűrő hatékonyan csapja csapdába a legfinomabb szennyeződéseket és pollenrészecskéket, biztosítva a tiszta levegő kibocsátását.
  • 360 Fokban Forgó Tömlő: A porszívó testéhez csatlakozó tömlő 360 fokban forgatható, ami kényelmet és manőverezhetőséget biztosít a tisztítás során.
  • Tartós Ciklonrendszer: A tartósan működő ciklonrendszer hosszantartó teljesítményt nyújt, megelőzve a szennyeződésekkel való eltömődést, és csökkentve a karbantartási igényt.
  • Ülésről Morzsák Szívása: A BR71 BR20011 még a morzsákat is hatékonyan kiszívja az ülésekről, biztosítva a teljes körű tisztaságot.

  Ha igényes tisztaságra és hatékony szennyeződés-eltávolításra vágysz, válaszd a Hoover BR71 BR20011 porzsák nélküli porszívót – egy eszközt, ami nemcsak tisztít, de gondoskodik a levegő minőségéről is.

 • MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó 750W

  Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó egy hatékony és praktikus eszköz a takarításhoz. A porzsák nélküli rendszernek köszönhetően nincs szükség porzsák cserére, és a szívóteljesítménye állandó marad. Az erős 750 W-os motor és a különböző kiegészítők (porszívófejek, kefék) lehetővé teszik a hatékony takarítást a kemény padlózatokon, szőnyegeken és kárpitokon is. A 2,5 literes portartály könnyen üríthető, és a szűrőt könnyen ki lehet mosni, így hosszú élettartamot biztosít. Az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és a kényelmes fogantyú és a hosszabbító cső még kényelmesebbé teszi a használatát. Minden otthonban hasznos eszköz lehet az MPM MOD-25 Porzsák Nélküli Porszívó.

 • MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívó 700W

  A MPM MOD-60 Porzsák Nélküli Porszívóról:

  EU kompatibilis könnyű súlyú porszívó (3kg), ezért idős embereknek is ajánlott. Igen hatékony 700W ECO motor könnyű használat egyszerű portartál űrítése Központi HEPA 13 szűrőrendszerporszint jelző Kényelmes markolati fogantyú 80 db hang Automatikus beépített kábelfeltekerés Nemesacél kihúzható teleszkópos cső 5-fokozatú szűrőrendszer Gumi kerekek a könnyebb mozgatás érdekében Tápkábel hossz 4,5 m (hatótáv 7,5 m) Mosható portartály Hőbiztosíték a motor túlmelegedése ellen Portartály térfogat 1,5 liter Rendkívül alacsony súly: 3kg

 • PHILIPS FC9330/09 PowerPro Porzsák nélküli porszívó

  A Philips FC9330/09 PowerPro porzsák nélküli porszívó egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely a modern technológiát ötvözi a praktikus funkciókkal, hogy magas szintű tisztaságot biztosítson otthonában.

  Fő Jellemzők:

  • Ciklontechnológia: A fejlett ciklontechnológia lehetővé teszi a hatékony és erőteljes szívást, amely gyorsan és alaposan távolítja el a szennyeződéseket és port.
  • Allergia-barát szűrőrendszer: Az allergiások számára ideális, mivel a szűrőrendszer hatékonyan szűri a finom részecskéket, megakadályozva azok visszakerülését a levegőbe.
  • PowerCyclone 5 technológia: A PowerCyclone 5 technológia optimalizálja a levegőáramlást a hatékony szűrés érdekében, biztosítva a hosszantartó teljesítményt.
  • Integrált kefe a kényelmes tisztításért: Az integrált kefe lehetővé teszi a könnyű és gyors felületek tisztítását anélkül, hogy más kiegészítőket kellene cserélni.
  • Magas hatékonyságú motor: A porzsák nélküli porszívó magas hatékonyságú motort használ, amely optimális teljesítményt nyújt hosszú távon.
  • Kompakt és könnyű kialakítás: A porszívó kompakt és könnyű, ami lehetővé teszi a könnyű manőverezést és tárolást.

  A Philips FC9330/09 PowerPro porzsák nélküli porszívóval minden tisztítási feladat egyszerű és hatékony lesz, biztosítva otthonod frissességét és tisztaságát. Kiváló teljesítményével és innovatív funkcióival ez a porszívó egy praktikus választás a modern háztartások számára.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között