Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Készülék töltő

A készüléktöltők olyan eszközök, amelyek segítségével a különböző elektromos készülékek – például okostelefonok, tabletek, laptopok, fülhallgatók – tölthetők fel. A készüléktöltők általában kábeleken keresztül csatlakoznak az elektromos hálózathoz, és USB vagy más csatlakozókkal kapcsolódnak a készülékekhez. A töltőknek különböző teljesítményük lehet, amely meghatározza, milyen gyorsan tölthetők fel az eszközök. A készüléktöltők általában kis méretűek és hordozhatóak, így könnyen magunkkal vihetjük őket utazáskor vagy munkába menetkor. Van néhány speciális készüléktöltő is, például az autós töltők, amelyek az autó elektromos rendszeréből nyerik az energiát, illetve az univerzális töltők, amelyek különböző típusú eszközökhöz használhatóak. Hálózati mobiltelefon és autóban használható mobiltelefon töltők gyári és márka kompatibilis kivitelben, kedvező áron. elektroconcept.hu-n. Kényelmes és biztonságos vásárlás elektroconcept.hu-n.

 • Baseus BS-C16C1 Autós töltő USB + Type C 2.5A

  A Baseus BS-C16C1 Autós Töltő egy praktikus és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az autóban gyorsan és hatékonyan töltsd mobil eszközeidet. Az USB és Type-C csatlakozóval rendelkező töltő két különböző típusú eszközt képes egyidejűleg tölteni.

  Az 2.5A töltési kapacitásnak köszönhetően gyors és hatékony töltést biztosít, így rövid idő alatt feltöltheted az akkumulátorokat. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem pedig megvédi az eszközöket a túlzott áramütésektől és túlmelegedéstől.

  A kompakt és elegáns kialakítású Baseus Autós Töltő kiválóan illeszkedik az autó belső térbe. Az LED kijelző segítségével könnyen ellenőrizheted a töltési állapotot. Ez az autós töltő ideális választás azoknak, akik gyors és biztonságos töltést szeretnének autóban történő utazás közben.

 • HOCO NZ6 Autós Töltő USB + 2 USB C

  A HOCO NZ6 Autós Töltő USB + 2 USB C egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz az autóban történő eszközök gyors és hatékony töltéséhez. A töltő három USB-porttal rendelkezik, amelyek között két USB C port is található, lehetővé téve a különböző típusú eszközök egyidejű töltését.

  A gyors töltés érdekében a USB C portok 3.0A kimeneti teljesítménnyel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy az USB C-kompatibilis eszközöket gyorsan és hatékonyan töltsd útközben, akár az autóban vagy más járművekben.

  A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető az autó belső terébe, és a praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem gondoskodik az eszközök biztonságos töltéséről. A HOCO NZ6 Autós Töltő ideális választás azoknak, akik sokféle eszközt szeretnének töltögetni útközben.

 • HOCO Z42 Autós Töltő 3.0A USB + Type C

  A HOCO Z42 Autós Töltő 3.0A USB + Type C egy kiváló minőségű eszköz az autóban történő eszközök gyors és hatékony töltéséhez. A töltő két kimenettel rendelkezik, egy USB-porttal és egy Type C porttal, lehetővé téve különböző típusú eszközök egyidejű töltését.

  A USB-port 3.0A kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így gyors és hatékony töltést biztosít az USB-kompatibilis eszközök számára. A Type C port pedig ideális az újabb generációs eszközök, például okostelefonok vagy táblagépek töltéséhez.

  A kompakt és praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető az autó belső terébe. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem védi az eszközöket a túlzott áramütésektől és rövidzárlatoktól. A HOCO Z42 Autós Töltő ideális választás azoknak, akik hatékony és megbízható töltést keresnek útközben.

 • Joyroom BWF1 Vezeték Nélküli Töltő 2.0A

  A Joyroom BWF1 Vezeték Nélküli Töltő egy kifinomult és hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltés kényelmét és gyorsaságát. A 2.0A kimeneti teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan töltheted mobil eszközödet anélkül, hogy kábeleket kellene csatlakoztatnod.

  A vezeték nélküli töltési funkció kiváló választás azoknak, akik szeretik a rendezett és kábelek nélküli asztali vagy éjjeli szekrényes környezetet. A töltő kompakt kialakítása és stílusos dizájnja emellett esztétikusan illeszkedik bármely környezetbe.

  Az intelligens túlfeszültség- és túlmelegedésvédelem biztosítja a csatlakoztatott eszközök biztonságos töltését. A Joyroom BWF1 Vezeték Nélküli Töltő ideális választás azoknak, akik a vezeték nélküli töltés innovatív élményét keresik.

 • JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő 3.0A

  A JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő 3.0A egy erőteljes és hatékony eszköz az autóban történő eszközök gyors töltéséhez. A 3.0A-es kimeneti teljesítményének köszönhetően gyors és hatékony töltést biztosít minden csatlakoztatott eszköz számára.

  A kompakt és elegáns kialakításnak köszönhetően az autós töltő könnyen beilleszthető az autó belső terébe, minimális helyet foglalva. Az USB-port segítségével egyszerre egy eszközt tölthetsz, biztosítva a kényelmes és gyors töltést útközben.

  Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem gondoskodik az eszközök biztonságos töltéséről. A JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő ideális választás azoknak, akiknek fontos a megbízható és hatékony töltés autóban történő utazásuk során.

 • LDINIO A6702 Utazó töltőállomás 6xUSB 7 150cm

  Az LDINIO A6702 egy hatportos USB töltőállomás, amely ideális megoldás a többes eszköz egyidejű töltéséhez. Az állomás rendelkezik hat USB kimenettel, melyek mindegyike 2.4A kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így gyors és hatékony töltést biztosít telefonoknak, táblagépeknek, okostelefonoknak, és más USB-töltésre alkalmas eszközöknek. Az 150 cm hosszú kábel lehetővé teszi az állomás távolabb lévő aljzatokból való használatát, a kompakt és könnyű kivitel pedig könnyű hordozhatóságot biztosít. A LDINIO A6702 töltőállomás ideális választás azoknak, akik egyszerre szeretnék töltögetni különböző eszközeiket otthonban, az irodában vagy útközben.

 • LDNIO C703Q Autós Töltő 2.4A + Lightning Kábel

  Az LDNIO C703Q Autós Töltő egy hatékony és praktikus eszköz az autóban történő töltéshez. Az 2.4A-es teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan tölthetsz mobil eszközöket, például okostelefonokat vagy táblagépeket.

  A kompakt és elegáns kialakításnak köszönhetően az LDNIO C703Q könnyen beilleszthető az autó belső terébe, és nem fogja zavarni a jármű vezetését. Az USB-port segítségével egyszerre egy eszközt tölthetsz, biztosítva a kényelmes és gyors töltést útközben.

  Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelemmel ellátott autós töltő gondoskodik az eszközök biztonságos töltéséről. Az LDNIO C703Q Autós Töltő ideális választás mindazoknak, akik egyszerű, mégis hatékony töltési megoldást keresnek autóban történő utazásukhoz.

 • LDNIO DL-C29 Autós Töltő 3.4A + Lightning Kábel

  A LDNIO DL-C29 Autós Töltő egy praktikus és sokoldalú eszköz az autóban történő töltéshez. Az 3.4A-es összteljesítményű töltővel gyorsan és hatékonyan töltheted mobil eszközeidet, miközben úton vagy.

  Az autós töltő Lightning kábellel érkezik, így kifejezetten kompatibilis az Apple eszközökkel. A beépített Lightning kábel lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes csatlakozást, anélkül hogy más kábeleket kellene magaddal vinned.

  A kompakt kialakításnak és az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelemnek köszönhetően az LDNIO DL-C29 Autós Töltő biztonságos és könnyen hordozható. Ideális választás azok számára, akik gyors és megbízható töltést keresnek autóban történő utazás során

 • LDNIO SE3631 Elosztó + Töltőállomás

  A LDNIO SE3631 egy praktikus elosztó és töltőállomás kombinációja, amely segíti a különféle elektronikai eszközök könnyű és hatékony töltését. Az elosztó 3 aljzattal rendelkezik, így csatlakoztathatsz több készüléket egyidejűleg, mint például laptopok, telefonok, tabletek, vagy más USB-töltésre alkalmas eszközök. Emellett 6 USB portot is tartalmaz, melyek további lehetőséget biztosítanak kisebb eszközök gyorsabb töltésére.

  Az intelligens töltési technológia lehetővé teszi, hogy az eszközök optimális sebességgel töltsenek, miközben a beépített túlfeszültség- és rövidzárlat elleni védelem biztosítja az eszközök biztonságát. Az állomás kialakítása praktikus és helytakarékos, ideális irodai vagy otthoni használatra. A LDNIO SE3631 egy sokoldalú megoldás az eszközeid egyszerre történő töltéséhez és csatlakoztatásához.

 • QIHANG Z32 Töltőfej USB 1.5A

  A QIHANG Z32 Töltőfej USB 1.5A egy könnyű és kompakt töltőfej, amely lehetővé teszi a kényelmes és hatékony eszközök töltését. A 1.5A kimeneti teljesítménye révén alkalmas mobiltelefonok, táblagépek és más USB-töltésre alkalmas eszközök gyors töltésére.

  A praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható és ideális választás olyan helyzetekben, amikor gyors töltésre van szükség. A könnyű súlyú és kompakt méret miatt könnyen elfér a táskádban vagy zsebedben, így mindig nálad lehet.

  Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelemmel ellátott töltőfej gondoskodik a csatlakoztatott eszközök biztonságos töltéséről. A QIHANG Z32 Töltőfej USB 1.5A praktikus kiegészítő mindenki számára, aki egyszerű és megbízható töltőfejet keres.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között