Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Vezeték / Kábel / Elosztó

A szórakoztató elektronikához kapcsolódó kábelek, vezetékek és elosztók olyan fontos eszközök, amelyek nélkül nem tudnánk élvezni a zenehallgatást, filmnézést és a videojátékokat.
A HDMI-kábelek biztosítják a digitális hang- és videójel átvitelét a különböző eszközök között, például a televízió és a DVD-lejátszó vagy a játékkonzol között. Az RCA-kábelek analóg jelátvitelre szolgálnak, és gyakran használják a hang- és videójel átvitelére, például egy videomagnó és egy televízió között.
Az elosztók lehetővé teszik, hogy több eszközt is csatlakoztassunk ugyanarra a csatlakozóra, például több DVD-lejátszót, videojáték-konzolt vagy hangszórót. Az USB-kábelek és töltők hasznosak a telefonok, tabletek és más eszközök töltéséhez és adatátviteléhez.
Fontos megjegyezni, hogy a minőségi kábelek és vezetékek jelentős hatással lehetnek a hang- és videóminőségre, így érdemes olyan minőségi termékeket választani, amelyek biztosítják a legjobb hang- és videóminőséget. A túl hosszú kábelek és a túl sok csatlakozó használata pedig akár jelzavarokhoz és minőségromláshoz is vezethet, ezért érdemes odafigyelni a helyes csatlakozásra és a megfelelő kábelhosszra.

 • BEMKO B06-NB3GS3M Elosztó 3x 3M

  A BEMKO B06-NB3GS3M egy praktikus elosztó, amely három aljzattal rendelkezik, és három méteres kábellel könnyíti meg az elektromos eszközök csatlakoztatását. Az elosztó ideális megoldás lehet otthoni vagy irodai használatra, ahol több eszközt szeretnél egyszerre használni.

  A három méteres kábel hossza lehetővé teszi az aljzat távolabb lévő pontokról történő elérését, növelve a rugalmasságot az eszközök elhelyezésében. Az elosztó kompakt kialakítása könnyű elhelyezést tesz lehetővé, és a három aljzat segítségével egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz, például számítógépet, lámpát, töltőket vagy más elektromos készülékeket. A BEMKO B06-NB3GS3M egy egyszerű és hatékony megoldás az elektromos energiával kapcsolatos igények kielégítésére.

 • BEMKO B06-NB3GSW1M Elosztó 3x 1.5M

  A BEMKO B06-NB3GSW1M egy kompakt elosztó, mely három aljzattal rendelkezik, és három darab 1,5 méteres kábellel van ellátva. Ez az elosztó ideális megoldás otthoni vagy irodai környezetben, ahol több elektromos eszközt is szeretnél egyszerre használni.

  A három aljzatnak köszönhetően egyszerre csatlakoztathatsz több eszközt, például számítógépet, lámpát, töltőket vagy más elektromos készülékeket. A rövid, 1,5 méteres kábelek lehetővé teszik az elosztó könnyű elhelyezését és az aljzatok közötti tiszta rendezést. A BEMKO B06-NB3GSW1M egy egyszerű és praktikus eszköz, amely segít megkönnyíteni és rendszerezni az elektromos eszközök csatlakoztatását.

 • BEMKO B06-NB5GSW1M Elosztó 5x 1.5M

  A BEMKO B06-NB5GSW1M egy praktikus elosztó, mely öt aljzattal rendelkezik, és hozzá csatlakoztatott 1,5 méteres kábellel könnyíti meg az elektromos eszközök csatlakoztatását. Az öt aljzat lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is csatlakoztass, például számítógépet, lámpát, töltőket vagy más elektromos készülékeket.

  Az elosztó kialakítása praktikus és kompakt, így könnyen elhelyezhető bármely szobában. A három méteres kábel hossza lehetővé teszi az aljzat távolabb lévő pontokról történő elérését. A BEMKO B06-NB5GSW1M elosztó ideális megoldás lehet otthoni vagy irodai elektromos rendszerek kialakításához, biztosítva a kényelmet és az eszközök könnyű hozzáférhetőségét.

 • BEMKO B06-NB5GSW3M Elosztó 5db 3M

  A BEMKO B06-NB5GSW3M egy praktikus elosztó, mely öt aljzattal rendelkezik, és hozzá csatlakoztatott három méteres kábellel könnyíti meg az elektromos eszközök csatlakoztatását. Az öt aljzat lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is csatlakoztass, például számítógépet, lámpát, töltőket vagy más elektromos készülékeket.

  Az elosztó kialakítása praktikus és kompakt, így könnyen elhelyezhető bármely szobában. A három méteres kábel hossza lehetővé teszi az aljzat távolabb lévő pontokról történő elérését. A BEMKO B06-NB5GSW3M elosztó ideális megoldás lehet otthoni vagy irodai elektromos rendszerek kialakításához, biztosítva a kényelmet és az eszközök könnyű hozzáférhetőségét

 • NEDIS CAGP22000BK20 Jack – Jack kábel 2M

  A NEDIS CAGP22000BK20 egy 2 méter hosszú Jack – Jack audio kábel, amely ideális választás a kiváló minőségű hangátvitelhez. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, melyek nikkel bevonattal rendelkeznek, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, például zenelejátszókhoz, mobiltelefonokhoz vagy erősítőkhöz. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést, miközben stabil kapcsolatot biztosít az audioeszközök között. Ez a Jack – Jack audio kábel tökéletes választás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más kisebb audio rendszerekhez, ahol a minőség és a kényelem kiemelten fontos.*

 • NEDIS CAGP22000BK30 Jack – Jack Audio Kábel 3M

  A NEDIS CAGP22000BK30 egy 3 méter hosszú Jack – Jack audio kábel, mely kiváló minőségű hangátvitelt biztosít audioeszközök, például zenelejátszók, mobiltelefonok vagy más hangszórók és erősítők között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, amelyek nikkel bevonattal rendelkeznek, és a CCS vezetékanyag tiszta és megbízható hangminőséget garantál. A kerek kábel fekete színével és 3 méteres hosszával ideális választás otthoni szórakoztató központokban vagy kisebb audio rendszerekben való használatra. Ezzel a Jack – Jack audio kábellel élvezheted a kiemelkedő hangzást és kényelmesen csatlakoztathatod különböző eszközeidet.*

 • NEDIS CAGP22000BK50 Jack – Jack kábel 5M

  A NEDIS CAGP2200BK50 egy 5 méter hosszú Jack – Jack kábel, amely lehetővé teszi zenelejátszók, mobiltelefonok, vagy más audioeszközök csatlakoztatását erősítőkhöz, hangszórókhoz vagy más hangtechnikai rendszerekhez. A kerek kábel fekete színű és két végén 3,5 mm-es jack csatlakozókkal rendelkezik, amelyek nikkel bevonattal vannak ellátva. A CCS vezetékanyag biztosítja a megbízható és tiszta hangátvitelt, míg a 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb területeken. Ez az audio kábel ideális választás azok számára, akik magas minőségű hangélményt keresnek, miközben különböző hangeszközöket kapcsolnak össze.*

 • NEDIS CAGP22050BK10 Jack hosszbbító kábel, 1m

  A NEDIS CAGP22050BK10 egy 1 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, mely lehetővé teszi a kényelmes audio-csatlakoztatást távolabb lévő eszközök között. A kábel mindkét végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, nikkel bevonattal, amelyek tiszta és megbízható hangátvitelt biztosítanak. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, mint például fejhallgatók, hangszórók vagy zenelejátszók. Az 1 méteres hossz ideális a rövid távolságokra, amikor a szabadabb mozgás és rugalmasság fontos. Ez a Jack hosszabbító kábel praktikus és megbízható megoldás az otthoni szórakozás és audio rendszerek kiegészítésére.

 • NEDIS CAGP22050BK20 Jack hosszbbító kábel 2M

  A NEDIS CAGP22050BK20 egy 2 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, mely segít a kényelmes audio-csatlakoztatásban távolabb lévő eszközök között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, amelyek nikkel bevonattal rendelkeznek, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, mint például fejhallgatók, hangszórók vagy zenelejátszók. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a szabadabb elhelyezést, miközben továbbra is élvezheted a kiváló hangzást. Ez a Jack hosszabbító kábel ideális megoldás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más helyszínekhez, ahol a rövidebb távolságokra van szükség a kényelmes zenehallgatáshoz vagy más audio tartalmak élvezetéhez.

 • NEDIS CAGP22050BK50 Jack hosszbbító kábel, 5M

  A NEDIS CAGP22050BK50 egy 5 méter hosszú Jack hosszabbító kábel, amely lehetővé teszi a kényelmes audio csatlakoztatást távolabb lévő eszközök között. A kábel két végén 3,5 mm-es jack csatlakozók találhatók, melyek nikkel bevonattal rendelkeznek, garantálva a tiszta és megbízható hangminőséget. A fekete színű, kerek kábel kiválóan illeszkedik különböző audioeszközökhöz, például fejhallgatókhoz, hangszórókhoz vagy más zenelejátszókhoz. A 5 méteres hossz lehetővé teszi, hogy szabadon elhelyezhesd eszközeidet, miközben továbbra is élvezheted a kiemelkedő hangzást. Ez a Jack hosszabbító kábel ideális megoldás otthoni szórakoztató központokhoz vagy más helyszínekhez, ahol a hosszabbítás segítségével szabadabban élvezheted a zenét vagy más audio tartalmakat.

 • NEDIS CAGP22200BK20 Jack 2x RCA kábel 2M

  Az NEDIS CAGP22200BK20 egy 2 méter hosszú Jack (3,5 mm-es) – 2x RCA kábel, mely lehetővé teszi az analóg audiojelek továbbítását különböző multimédiás eszközök között. Az egyik végén a Jack csatlakozó található (általában mobil eszközökön vagy fejhallgató kimeneteken használatos), míg a másik végén két pár RCA csatlakozó (bal és jobb hangcsatornák) biztosítják a sztereó hang átvitelét.

  A 2 méteres kábelhossz ideális lehet otthoni szórakoztató központokban, asztali számítógépekkel, vagy más eszközökkel való csatlakoztatáshoz. Ez a kábel lehetővé teszi a tiszta hangminőségű átvitelt a két különböző típusú csatlakozó között. Az NEDIS CAGP22200BK20 Jack – 2x RCA kábel megfelelő megoldás lehet olyan eszközök közötti analóg hangátvitelre, amelyeknek eltérő csatlakozókkal rendelkeznek.

 • NEDIS CAGP22200BK30 Sztereó audió kábel 3M

  Az NEDIS CAGP22200BK30 egy 3 méter hosszú sztereó audio kábel, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű hangátvitelt különböző audioeszközök között. A kábel két oldalán 3,5 mm-es Jack csatlakozók találhatók, melyek általában mobil eszközökön vagy fejhallgató kimeneteken találhatóak. Ezek a csatlakozók biztosítják a sztereó hangátvitelt, melyet a kábel továbbít.

  A 3 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb helyiségekben. Ez a kábel ideális lehet otthoni zenelejátszók, fejhallgatók vagy más audióberendezések összekapcsolására, biztosítva a tiszta és megbízható hangminőséget. Az NEDIS CAGP22200BK30 sztereó audio kábel kiváló megoldás lehet a sztereó hang továbbítására 3 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP22200BK50 Jack – 2x RCA kábel, 5M

  Az NEDIS CAGP22200BK50 egy 5 méter hosszú Jack – 2x RCA – 2x RCA kábel, amely lehetővé teszi az analóg audiojelek továbbítását különböző eszközök között. Az egyik végén a Jack csatlakozó található, míg a másik végén két pár RCA csatlakozó (bal és jobb hangcsatornák) találhatók, amelyek ideálisak hangszórók, erősítők, vagy más analóg audióeszközök közötti összekapcsolásra.

  A 5 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést közepes vagy nagyobb helyiségekben, anélkül, hogy elveszne a hangminőség. Ez a kábel ideális lehet audioeszközök, például lejátszók, erősítők vagy hangszórók közötti hangátvitelre, biztosítva a megbízható és tiszta hangminőséget. Az NEDIS CAGP22200BK50 Jack – 2x RCA – 2x RCA kábel hatékony megoldás lehet az analóg hangátvitelhez 5 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz

  A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz egy kiváló minőségű hangrendszerekhez tervezett kábel, amely tökéletes megoldást nyújt a mélynyomók csatlakoztatásához. Ez a kábel lehetővé teszi a pontos és tiszta hangátvitelt a mélynyomó és más hangrendszer komponensek között, ami gazdagabb és mélyebb hangzást eredményez. A kábel strapabíró kialakítású, és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú távon megbízható csatlakozást biztosítson. Rugalmas és könnyen kezelhető, így ideális választás otthoni vagy professzionális hangrendszerekhez egyaránt. A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz garantálja a zavartalan és kiváló hangminőséget, valamint a stabil csatlakozást a mélynyomó és más audioeszközök között.

 • NEDIS CAGP24200BK10 2x RCA – 2x RCA kábel 1M

  Az NEDIS CAGP24200BK20 egy 2 méter hosszú, 2x RCA – 2x RCA kábel, mely ideális az analóg audiojelek továbbítására. A két RCA csatlakozó páros (bal és jobb hangcsatornákhoz) mindkét végén lehetővé teszi a hangszórók, erősítők vagy más analóg audióeszközök közötti egyszerű és stabil csatlakozást.

  A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést kisebb és közepes méretű helyiségekben. Ez az RCA kábel ideális lehet audioeszközök, például lejátszók, erősítők vagy hangszórók közötti hangátvitelre, biztosítva a megbízható és tiszta hangminőséget. A NEDIS CAGP24200BK20 RCA kábel egy hatékony megoldás lehet az analóg hangátvitelhez 2 méteres távolságon belül.

 • NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel 2m

  A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy kiváló minőségű audiókábel, melynek mindkét végén két darab RCA csatlakozó található, egyenként egy piros és egy fehér. Ez a 2 méter hosszúságú kábel ideális megoldás audióeszközök összekapcsolására, beleértve erősítőket, hangszórókat vagy más audioforrásokat. A vörös és fehér színkód segítségével könnyedén azonosíthatók az eszközök csatlakozói, így biztosítva a pontos és egyszerű összekapcsolást. A kábel magas minőségű anyagokból készül, amelyek stabil hangátvitelt biztosítanak és hosszú élettartamot garantálnak. Rugalmas és strapabíró kialakítása lehetővé teszi az otthoni vagy professzionális audiórendszerek hatékony használatát. A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy megbízható eszköz az audioeszközök egyszerű és tiszta hangátviteléhez, biztosítva a zavartalan audioélményt.

 • NEDIS CAGP24205BK20 Sztereo audio kábel toldó

  A NEDIS CAGP24205BK20 egy olyan RCA hosszabbító kábel, ami két csatlakozóval rendelkezik mindkét végén. Az egyik végén van két RCA male (hím) csatlakozó, míg a másik végén két RCA female (női) csatlakozó található. Ez a kábel lehetővé teszi két RCA eszköz közötti kapcsolat meghosszabbítását vagy egyszerű összekapcsolását anélkül, hogy az eredeti kábelek rövidek lennének, vagy anélkül, hogy új kábeleket kellene vásárolni a kapcsolódáshoz. Ez ideális megoldás lehet olyan esetekben, amikor a meglévő kábelek nem érnek el vagy rövidek a kívánt távolságra. Rugalmas kialakítása segít a könnyű kezelésben és az egyszerű csatlakoztatásban, valamint biztosítja a stabil hangátvitelt. A NEDIS CAGP24205BK20 RCA hosszabbító kábel ideális választás különböző audioeszközök közötti megbízható és egyszerű kapcsolat kialakításához.

 • NEDIS CAGP25000BK10 Optikai kábel 1M

  A NEDIS CAGP25000BK10 egy 1 méter hosszúságú optikai kábel, melynek kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tiszta és zavartalan hangátvitelt biztosítson. Az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes választás audioeszközök, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolásához. A kábel stabil kapcsolatot és kiváló teljesítményű adatátvitelt biztosít a különböző audioeszközök között. A rövid, 1 méteres hossz ideális lehet kisebb helyiségekben vagy rövidebb távolságok leküzdésére, így praktikus a kompakt térben történő elhelyezéshez. A NEDIS CAGP25000BK10 optikai kábel kiváló választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását rövidebb távolságokon.

 • NEDIS CAGP25000BK100 Optikai kábel 10M

  A NEDIS CAGP25000BK100 egy 10 méter hosszú optikai kábel, mely tökéletes választás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, biztosítva a tiszta és zavartalan hangminőséget. A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, melyek garantálják a megbízható adatátvitelt és a stabil kapcsolatot. A hosszú 10 méteres kábel lehetőséget nyújt a rugalmas elhelyezésre otthoni vagy kisebb színházterem környezetben. A NEDIS CAGP25000BK100 optikai kábel optimális választás a kristálytiszta hangátvitelhez és az audioeszközök megbízható összekapcsolásához hosszabb távolságon keresztül.

 • NEDIS CAGP25000BK20 Optikai kábel 2M

  A NEDIS CGP25000BK20 egy 2 méter hosszú optikai kábel, mely a kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tiszta hangátvitelt és a zavartalan hangélményt. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes megoldás otthoni vagy szórakoztató elektronikához, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók. A kábel biztosítja a stabil kapcsolatot és a kiváló teljesítményű adatátvitelt a különböző audioeszközök között. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes és rugalmas elhelyezést a kisebb helyiségekben vagy otthoni szórakoztató központokban. A NEDIS CGP25000BK20 optikai kábel ideális választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között