Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Elektromos sütőszett elektromos főzőlappal

Az elektromos beépíthető sütő főzőlap szettek általában két külön készüléket tartalmaznak egy vezérléssel: egy beépíthető elektromos főzőlapot és egy beépíthető elektromos sütőt. Az elektromos főzőlapok különböző típusai közül lehet választani, a legnépszerűbbek az indukciós és kerámia főzőlapok. Az elektromos sütők több funkcióval rendelkeznek, például légkeveréses sütési mód, grill funkció. Az elektromos főzőlap sütő szettek általában energiatakarékosak, biztonságosak és könnyen tisztíthatóak. Az ilyen szettek praktikusak lehetnek azok számára, akik összekapcsolt, egy vezérléssel irányított készülékkel szeretnék felszerelni konyhájukat főzési és sütési feladatokra.

 • AEG ECE455020M Beépíthető sütő IEB64010XB beépíthető Indukciós főzőlappal A+

  AEG ECE455020M Beépíthető sütő Steambake Gőzfunkcióval és rozsdamentes acél újlenyomat mentes felülettel.

  STEAMBAKE: GŐZ HOZZÁADÁSA AZ OPTIMÁLIS SÜTÉSI EREDMÉNYEK ÉRDEKÉBEN

  Legfeljebb 250 ml víz hozzáadása – az erre a célra szolgáló sütőalap mélyedésébe – biztosítja a nedvesség és a hagyományos hő optimális kombinációját. Legyen szó házi kenyérről vagy édes élesztős süteményekről: Az előállított gőz lehetővé teszi a tészta jobb emelkedését. Így a SteamBake-kel mindig tökéletes sütési eredményt érhetsz el – kívül szép barna és ropogós, belül laza és omlós.

  IDŐZÍTŐ KIJELZŐVEL A FŐZÉSI FOLYAMAT ÁTTEKINTÉSÉHEZ

  Az időzítő kijelző teljes áttekintést nyújt az étel állapotáról. A képernyőn riasztást állíthat be, közvetlenül elolvashatja a hátralévő időt, és pontosan és precízen programozhatja az időzítőt.

  GYORS ÉS ENERGIATAKARÉKOS FŐZÉSI FOLYAMAT
  Ezzel a sütővel a hatékony energiafelhasználás hatékony főzést is jelent. A gyűrűs radiátorral ellátott forró levegő rendszer biztosítja a forró levegő egyenletes keringését a főzőkamrában. A sütő gyorsabban felmelegszik, és a főzési hőmérséklet akár 20% -kal is csökkenthető, időt és energiát takarítva meg.

  FORRÓ LEVEGŐ RENDSZER: EGYENLETES HŐELOSZLÁS AZ EGÉSZ SÜTŐTÉRBEN
  A Surroundcook forró levegő rendszer gyűrűs radiátorral különösen egyenletesen osztja el a hőt a főzőkamrában. Így egyszerre akár három szinten is süthetsz – egyenletesen elkészített sütős ételekhez.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között