Férfi szőrtelenítés

Az elektromos férfi szőrtelenítő kategóriában találhatóak olyan eszközök, amelyek alkalmasak a szakáll, arcszőrzet és hajszálak eltávolítására. A kategóriában megtalálhatóak a hagyományos borotvák, borotválógépek és trimmelők, valamint az egyre népszerűbb arc- és szakáll trimmelők is. Az eszközök általában ergonomikusak, és kifejezetten a férfi arc- és szőrtípusokhoz vannak tervezve, hogy biztosítva legyen a hatékony és kényelmes szőrtelenítés. A kategóriában megtalálhatóak magas minőségű és technológiailag fejlett eszközök is, mint például a precíziós vágóegységgel rendelkező borotvák.
Az egyik legújabb fejlesztés a nagy sebességű borotválógépek, amelyek nagyobb hatékonysággal távolítják el a szőrszálakat. A kategóriában emellett találhatóak olyan termékek is, amelyek egyre inkább hasonlítanak az okoskészülékekre, és szinkronizálhatók az okostelefonokkal, így egyszerűen figyelhetők és vezérelhetők a készülékek állapota és az akkumulátor töltöttsége.

 • BABYLISS E786E Akkus És Hálózati Hajvágó

  A BABYLISS E786E Akkus És Hálózati Hajvágóról

  A BaByliss E786E hajvágó egy praktikus és multifunkcionális készülék, amely lehetővé teszi a hajvágást a kényelmes otthoni környezetben. A hajvágó kettős áramforrással rendelkezik: akkumulátoros és hálózati üzemmódban is használható. Az akkumulátoros használat lehetővé teszi a vezeték nélküli szabadságot és a mozgékonyságot a hajvágás során, míg a hálózati használat biztosítja a hosszú távú és folyamatos működést. Az E786E hajvágó 8 magassági beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj hosszának pontos kiválasztását. A precíziós vágófej rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ergonomikus, gumírozott markolat biztosítja a biztonságos és kényelmes fogást, így az E786E hajvágó ideális választás lehet az otthoni hajvágáshoz.

  12 Hónap garancia

 • BABYLISS E974E Akkus Hajvágó

  A BABYLISS E974E Akkus Hajvágóról

  A BaByliss E974E Power Glide hajvágó egy erőteljes, pehelykönnyű, vezetékes vagy vezeték nélküli módon is működő hajvágógép, mely segítségével bármikor stílusodhoz igazíthatod a hajadat.

  A csúcsminőségű rozsdamentes acél pengék szuper éles vágási szöggel rendelkeznek, ezáltal a hosszabb vagy vastag szálú hajjal is könnyen megbirkóznak.
  A teljes töltési idő 8 óra, mely 60 perc vezeték nélküli működést tesz lehetővé.

  Válogass kedvedre a 26 féle vágáshossz között 0,5mm-től egészen 26mm-ig, légy merész, alkosd meg a saját stílusod.
  A pengék eltávolíthatók és könnyen tisztíthatók.
  A tisztító kefe és az olaj segítségével pedig minden használat után ápolhatod a pengéket, ezzel is növelve a vágás közbeni kényelmet és a pengék élettartamát.

  12 Hónap garancia

 • BABYLISS E978E Hajvágógép

  A BABYLISS E978E Hajvágógépről:

  Erőteljes, pehelykönnyű, vezetékes vagy vezeték nélküli működő hajvágó, mely segítségével bármikor stílusodhoz igazíthatod a hajadat. Karbon titánium pengéinek köszönhetően, minden hajtípussal elbánik.

 • BABYLISS T811E Akkumlátoros Szakállvágó

  A BABYLISS T811E Szakállvágóról

  Fedezd fel a borotválkozásban lévő kalandot és felejtsd el a velejáró mindennapi szenvedést!
  Alkosd meg a saját stílusod! Penge típusa:  rozsdamentes acél
  *Ez az akkumulátoros szakállvágógép, csúcsminőségű rozsdamentes acél pengékkel van felszerelve, ezáltal a vastag szálú szakállal is könnyedén megbirkózik.A pengék eltávolíthatók, ezáltal könnyen tisztíthatóak.

  Töltési idő, vezetéknélküli működés: A készülék csak vezeték nélkül használható.
  A teljes töltési idő 8 óra, mely 60 perc vezeték nélküli működési időt biztosít.

  Vágáshossz: 40 féle méretben
  Válogass kedvedre a könnyen kezelhető 40 féle vágáshossz között 0,5mm-es precizitással!

  Beállítható vágáshossz mérete: 0,5-20mm között

  Toldó fésűk száma: 1db
  A levehető vágásirányító 1-20mm között alkalmazható. Hossz szabályozás: barázdált tekerővel egyszerűen és kényelmesen.

  Egyéb jellemzők:
  -LED jelzőfény

 • ECG ZS 2620 Arc és Testszőrnyíró

   

  Az ECG ZS 2620 Arc és Testszőrnyíró egy praktikus és sokoldalú készülék a szőrtelenítéshez. A szőrnyíró 2 különböző vágófejet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az arcbőr és testhaj szőrtelenítését egyaránt. A vágófejek könnyedén cserélhetőek és tisztíthatóak. Az ECG ZS 2620 több sebességfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az igényeknek megfelelő vágási erősséget. A szőrnyíró ergonomikus kialakítású, könnyen kezelhető és biztonságos. A beépített akkumulátor lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot és hosszabb üzemidőt biztosít. Az ECG ZS 2620 Arc és Testszőrnyíró ideális választás a szőrtelenítéshez otthon vagy utazás közben.

 • MPM MMW-01 Hajvágó 7W

  Az MPM MMW-01 Hajvágó tökéletes választás lehet az otthoni hajvágáshoz. A készülék rozsdamentes acél vágófejjel rendelkezik, amely könnyen tisztítható és hosszantartóan tartós. A hajvágó 4 különböző magasságbeállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt hajhossz beállítását. Az ergonomikus kialakítású, csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. Az MPM MMW-01 Hajvágó vezetékes használatra tervezett, így az áramforráshoz való csatlakoztatásával bármikor használható. Az egyszerű, de hatékony kialakítása révén az MPM MMW-01 Hajvágó könnyen használható, és kiváló minőségű vágást biztosít otthoni használatra.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • Nincs készleten

  MPM MMW-02 Hajvágó 9W

  Az MPM MMW-02 Hajvágóról:

  Az MPM MMW-02 Hajvágó egy praktikus és könnyen használható készülék, amely segít az otthoni hajvágásban. A vágófej rozsdamentes acélból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. A hajvágó 4 magassági beállítással rendelkezik, így lehetővé teszi a haj hosszának a kiválasztását. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. Az MPM MMW-02 hajvágó vezeték nélküli, akkumulátorral működik, amely lehetővé teszi a szabadságot és a mozgékonyságot a hajvágás során. Az akkumulátoros üzemidő akár 45 perc is lehet, és az akkumulátor töltése csak körülbelül 8 órát vesz igénybe. Az egyszerű, hatékony és kényelmes kialakítása miatt az MPM MMW-02 hajvágó ideális választás lehet az otthoni hajvágásokhoz.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • MPM MMW-04 Hajvágó Szett

  Az MPM MMW-04 Hajvágó Szettről:

  Az MPM MMW-04 Hajvágó Szett praktikus és sokoldalú megoldást kínál az otthoni hajvágásra. A szett tartalmaz egy hajvágó és egy szakállvágó fejet, amelyek egyszerűen cserélhetők a kívánt vágási stílushoz. A vágófejek rozsdamentes acélból készültek, és a tisztításuk könnyű. A hajvágó 4 különböző magasságbeállítással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kívánt hajhossz beállítását. Az ergonomikus kialakítású, csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. Az MPM MMW-04 Hajvágó Szett vezetékes használatra tervezett, így az áramforráshoz való csatlakoztatásával bármikor használható. A szett kiváló minőségű vágást és sokoldalúságot biztosít otthoni használatra.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • ORAVA VS-515 Hajvágó

  Az ORAVA VS-515 hajvágó egy könnyen használható és praktikus készülék, amely lehetővé teszi a hajvágást otthoni környezetben. A készülék 4 magassági beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj hosszának pontos kiválasztását. A vágófej rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készülék kézi hajvágásra lett tervezve, hálózati üzemmódban használható. Az ergonomikus és könnyű kialakítás lehetővé teszi a kényelmes fogást és a pontos vágást. Az ORAVA VS-515 hajvágó tökéletes választás lehet az otthoni hajvágáshoz, egyszerű használat és praktikus kialakítása miatt.

 • ORAVA VS-600 Hajvágó 0.5 – 18 mm

  Az ORAVA VS-600 Hajvágóról

  Az ORAVA VS-600 egy modern, hálózati üzemmódban működő hajvágó, mely alkalmas professzionális és otthoni használatra egyaránt. A rozsdamentes acélból készült vágófejekkel könnyedén vágja le a hajszálakat. 7 különböző magassági beállítással rendelkezik (3-25 mm), így rugalmasan alkalmazkodik a felhasználó igényeihez. A hajvágó ergonomikus kialakítású, így használata kényelmes és biztonságos. A hajvágó csomagolása tartalmazza a vágófejek mellett a tisztítókefét és az olajozót is.

  Kötelező garancia: 2 év garancia

 • PHILIPS QCS5115/15 Hajvágó 3 – 21 mm

  A PHILIPS QCS5115/15 Hajvágó

  11 rögzíthető hosszbeállítás:3-21 mm vagy 0,5 mm fésű nélkül
  Az állítható fésű 3-tól 21 mm-ig terjedő hosszbeállítást tesz lehetővé, pontosan 2 mm különbséggel az egyes fokok között. Segítségével egyszerűen kiválaszthatja és rögzítheti a kívánt hosszt. A készüléket fésű nélkül is használhatja 0,5 mm-es vágáshoz.

  Csendes működés, kiemelkedő hatékonyság
  Ezt a Philips családi hajvágót felnőttek és gyerekek nyugalmára tervezték. Csendes motorjának kialakítása csökkentett rezgés mellett is nagy teljesítményt tesz lehetővé. A Philips családi hajvágó a leghalkabb hajvágónk felnőttek és gyerekek számára egyaránt.

  Lekerekített fésűk és pengecsúcsok a bőr védelme érdekében
  A lekerekített fésűk és pengecsúcsok finoman, karcolás nélkül csúsznak végig a bőrön, így minden alkalommal biztonságos, kellemes hajvágást biztosítanak.

  Nagy teljesítményű vágóegység önélező pengékkel
  A rozsdamentes acélból készült önélező pengék hosszabb ideig maradnak élesek, és kiváló vágásteljesítményt nyújtanak minimális karbantartási igénnyel.

  Nagy teljesítményű vágóegység önélező pengékkel
  A rozsdamentes acélból készült önélező pengék hosszabb ideig maradnak élesek, és kiváló vágásteljesítményt nyújtanak minimális karbantartási igénnyel.

  Egyszerű használatot biztosító, kompakt és könnyű kialakítás
  A kis méretű és könnyű kialakításnak köszönhetően ezt a családi hajvágót könnyű a fejen mozgatni. Akár felnőttek, akár gyerekek haját vágja, ergonomikus formája könnyű irányítást és optimális kezelést tesz lehetővé, ami kényelmes hajvágást eredményez.

  Csak vezetékes használat
  A hálózati kábel folyamatos tápellátást biztosít.

  A kipattintható fejnek köszönhetően könnyen tisztítható
  Egyszerűen pattintsa ki a fejet és a mellékelt tisztítókefével söpörje ki a hajakat.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

  7.950 Ft8.950 Ft
 • REMINGTON HC7151 Akkus és Hálózati Hajvágó

  A REMINGTON HC7151 Akkus és Hálózati Hajvágóról

  • Ideális szögben elhelyezkedő pengék maximalizálják a vágás hatékonyságát, a Pro Power motornak köszönhetően pedig a készülék kétszer akkora motor teljesítményre* képes, ezáltal a vastagabb szálú hajjal is könnyedén elbánik.
  • Az innovatív SlideSelect vezetőfésű lehetővé teszi, hogy kinézetedet precízre formázd, legyen az átmenetes szakáll vagy rövid borostás kinézet. Választhatsz az 0,4-42 mm hosszbeállítási lehetőségekből, hogy biztosan mindig tökéletesen ápolt legyen a megjelenésed.
  • A titán bevonatú pengék keményebbek és élesebbek, mint a hagyományos acél pengék, ezért a pengék tartósabbak és nagyobb teljesítményre képesek.
  • Sohasem kell aggódnod, hogy a formázás közepén lemerül a készülék, mivel a készülék akár 75 percig is kibírja vezeték nélkül, de ha inkább mégis hálózatról működtetnéd, akkor a vezetékes használat is lehetséges. Sőt, a vezeték levehető, így a készülék könnyen tárolható és szállítható.

  2 év kötelező garancia

 • REMINGTON MB3000 B3 Haj és Szakállvágó

  A REMINGTON MB3000 B3 Haj és Szakállvágóról

  A Style Series B3 szakállvágóval a precíz formázást kényelmesen és pontosan végezheted speciális tervezésének köszönhetően.
  A vágáshossz állító tárcsa segítségével könnyen és pontosan tudsz választani a 17 precíz vágási hossz közül.
  Az önélező ComfortTip vágókések a bőrre simán felfeküdve mindig kiváló eredményt biztosítanak.

  A precíz és pontos szőrtelenítési rutinod érdekében megtervezett vágáshossz állító forgótárcsa és állítható vezetőfésű segít neked a kívánt hosszúság könnyű kiválasztásában, így a 3 napos borostától a teljes, jól karbantartott szakállig bármilyen fazont kialakíthatsz vele.

  17 fokozatú precíz vágási hosszának köszönhetően a Style Series B3 készülék 55%-kal jobban irányítható vágást biztosít számodra.

 • ROWENTA TN1410 Hajvágó 3 – 30 mm

  A ROWENTA TN1410 Hajvágóról

  A Rowenta TN1410 hajvágó egy hatékony és megbízható készülék, amely lehetővé teszi a hajvágást a kényelmes otthoni környezetben. Az TN1410 hajvágó 3 magassági beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj hosszának pontos kiválasztását. A precíziós vágófej rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készülék ergonomikus, gumírozott markolattal rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes fogást a hajvágás során. Az TN1410 hajvágó hálózati üzemmódban használható, így biztosítva a folyamatos és erős teljesítményt. Az egyszerű használat és a praktikus kialakítás miatt az TN1410 hajvágó ideális választás lehet az otthoni hajvágáshoz.

  2 év garancia

 • Rowenta TN8967F0 Hajvágó Szett

  A Rowenta TN8967F0 Hajvágó Szettről

  A Rowenta TN8967F0 Hajvágó Szett professzionális minőségű vágást biztosít az otthoni használatra. A hajvágó 29 magasságbeállítással rendelkezik, így lehetővé teszi a kívánt hajhossz beállítását. A szett tartalmaz egy precíziós nyírófejet a pontosabb vágáshoz, valamint egy hajvágó fejet és egy szakállnyíró fejet a teljes test szőrtelenítéséhez. A vágófejek rozsdamentes acélból készültek, és könnyen tisztíthatók. A beépített lítiumion akkumulátor akár 120 perc használatot is biztosít. Az ergonomikus kialakítású, csúszásmentes markolat biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot. A Rowenta TN8967F0 Hajvágó Szett a professzionális minőségű vágás mellett széles körű funkcionalitást és sokoldalúságot kínál otthoni használatra.

Termékkategóriák