Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

HDMI kábel

Az HDMI (High-Definition Multimedia Interface) kábel digitális multimédiás adatátviteli eszköz, amely lehetővé teszi a nagy felbontású videó- és audiosignálok átvitelét digitális formában. Az HDMI kábel csatlakozója általában lapos, aranyozott és árnyékolóval ellátott, hogy csökkentse a külső interferenciát és zajt.

Az HDMI kábel tulajdonságai közé tartozik a nagy sebességű adatátvitel, az alacsony késleltetés, a támogatott felbontások széles skálája (4K, 8K), az átviteli távolság akár 15-20 méterig, valamint az összekapcsolhatóság más multimédiás eszközökkel, például DVD lejátszókkal, televíziókkal, számítógépekkel, videojáték konzolokkal stb.

 • Nedis CCGP60010BK20 USB Hosszabbító kábel

  A Nedis CCGP60010BK20 USB hosszabbító kábel egy praktikus megoldás az USB csatlakozók kiterjesztésére és rugalmasabbá tételére. Ez a kábel lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsa az USB eszközök távolságát a számítógéptől vagy bármilyen USB aljzattól. A kábel 2 méteres hossza ideális a rugalmasabb elrendezéshez és az eszközök távolságának növeléséhez. Kiváló minőségű anyagokból készül, amely biztosítja a megbízható adatátvitelt és a stabil csatlakozást. Rugalmas, könnyen hajlítható és strapabíró kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot otthoni vagy irodai környezetben. A Nedis CCGP60010BK20 USB hosszabbító kábel ideális választás az USB eszközök távolságának növelésére, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni az adatátvitel sebességében és a megbízhatóságban.

 • NEDIS CCGT34800BK20 HDMI – DVI 2m

  A NEDIS CCGT34800BK20 egy 2 méter hosszú HDMI – DVI kábel, mely lehetővé teszi a HDMI és a DVI (Digital Visual Interface) közötti kapcsolatot. A HDMI és DVI kábelek általában videójelek továbbítására szolgálnak, de eltérő csatlakozók típusai miatt az ilyen típusú kábelek lehetővé teszik a két különböző eszköz összekapcsolását.

  A HDMI általában multimédiás eszközökön (pl. televíziók, DVD-lejátszók, játékkonzolok stb.) található, míg a DVI-csatlakozókat gyakran számítógépek monitorainál használják. Ez az adapter két különböző csatlakozó típust összekapcsolva lehetővé teszi a videojelek átvitelét a két eszköz között.

  Ez a 2 méteres kábelhossz ideális lehet otthoni vagy irodai környezetben, ahol a HDMI-t és a DVI-t támogató két eszköz közötti kapcsolatot kell kialakítani. A NEDIS CCGT34800BK20 HDMI – DVI kábel kényelmes és hatékony megoldást jelent a videójelek átvitelére a két különböző csatlakozó között.

 • NEDIS CVGP34000BK150 HDMI Kábel 15M

  A NEDIS CVGP34000BK150 egy 15 méter hosszú HDMI kábel, amely kiváló minőségű audio- és videóátvitelt biztosít. A fekete színű kábel alkalmas szórakoztató rendszerek, televíziók, számítógépek és egyéb HDMI-csatlakozású eszközök összekapcsolására. A kábel támogatja a nagy felbontású videóátvitelt, beleértve a Full HD és 4K felbontást is, így élménydúsabb audiovizuális élményt nyújt.

  A 15 méteres hossz lehetővé teszi az eszközök távolabbi elhelyezését, növelve a rugalmasságot a kábel elrendezésében. A kábel masszív kialakítása és aranyozott csatlakozói biztosítják a stabil kapcsolatot és a megbízható átvitelt. A NEDIS CVGP34000BK150 HDMI kábel egy megbízható választás az otthoni szórakoztató rendszerekhez, professzionális audiovizuális környezetekhez és egyéb alkalmazásokhoz.

 • NEDIS CVGP3400BK20 nagy sebességű HDMI kábel 2m

  A NEDIS CVGP3400BK20 egy 2 méter hosszú nagy sebességű HDMI kábel, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű audio- és videójelek átvitelét. Az HDMI kábel nagy sávszélességet és támogatást biztosít a magas felbontású videókhoz, ideértve a 4K felbontást is. Az ilyen típusú kábelek képesek kiváló minőségű digitális adatok továbbítására, beleértve a kép- és hanginformációkat.

  Ez a kábel alkalmas lehet televíziók, monitorok, számítógépek és más HDMI-kompatibilis eszközök csatlakoztatására. A 2 méteres hosszúság lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést kisebb és közepes méretű szobákban, kiváló minőségű videó- és audióélményt biztosítva a csatlakoztatott eszközök között. A NEDIS CVGP3400BK20 HDMI kábel megbízható választás lehet azoknak, akik kiemelkedő minőségű adatokat szeretnének továbbítani HDMI-támogatott eszközeik között.

 • NEDIS CVGP34500BK20 HDMI – HDMI mini átalakító 2M

  Ez a nagysebességű HDMI™ kábel 1080p, sőt nagyobb felbontású videók átvitelére is alkalmas, akár fejlett megjelenítési technikákkal, mint a 4K, 3D és Deep Color, és eszközök hálózatba kötésére szolgál. Minicsatlakozós eszközeit LCD képernyőre, plazmatévére vagy házimozi rendszerre kötheti.

 • NEDIS CVGT 34000BK10 HDMI kábel 1M

  Csatlakoztassa Blu-ray-lejátszóját LCD-képernyőhöz vagy plazmatévéhez, és használja Full HD minőségben. A nagy sebességű HDMI-kábel támogatja az 1080p videofelbontást.

  • Arannyal bevont csatlakozók az elsőrendű képminőséghez
  • Full HD támogatás a borotvaéles és valósághű képekhez
  • Csatlakozó A: HDMI csatlakozó
  • Csatlakozó B: HDMI csatlakozó
  • Max. felbontás: 1920×1080
 • NEDIS CVGT34000BK100 HDMI kábel 10M

  A NEDIS CVGT34000BK100 egy 10 méter hosszú HDMI kábel, amely kiváló minőségű audio- és videóátvitelt biztosít. A fekete színű kábel alkalmas szórakoztató rendszerek, televíziók, számítógépek és egyéb HDMI-csatlakozású eszközök összekapcsolására. A kábel támogatja a nagy felbontású videóátvitelt, beleértve a Full HD és 4K felbontást is, így élménydúsabb audiovizuális élményt nyújt.

  A hosszú, 10 méteres kábel lehetővé teszi az eszközök távolabbi elhelyezését, növelve a rugalmasságot a kábel elrendezésében. A kábel masszív kialakítása és aranyozott csatlakozói biztosítják a stabil kapcsolatot és a megbízható átvitelt. A NEDIS CVGT34000BK100 HDMI kábel optimális választás az otthoni szórakoztató rendszerekhez, játékkonzolokhoz és más HDMI-csatlakozású eszközökhöz.

 • NEDIS CVGT34000BK15 HDMI kábel 1.5m

  A NEDIS CVGT34000BK15 egy 1,5 méteres hosszúságú HDMI kábel, amely kiváló minőségű digitális multimédiás eszközök csatlakoztatását teszi lehetővé, például televíziók, monitorok, számítógépek és játékkonzolok összekapcsolására.

  Ez a kábel alkalmas a nagy sebességű adatátvitelre, lehetővé téve a magas felbontású (beleértve a 4K-t is) videó- és audiojelek továbbítását. A 1,5 méteres hossz ideális lehet otthoni szórakoztató központokban, kisebb irodákban vagy más helyeken, ahol rövid távolságot kell leküzdeni az eszközök között.

  Az NEDIS CVGT34000BK15 HDMI kábel megbízható és stabil csatlakozási megoldás a digitális multimédiás eszközök között, biztosítva a kiváló minőségű videó- és hangátvitelt.

 • NEDIS CVGT34000BK20 HDMI kábel 2M

  Az NEDIS CVGT34000BK20 egy 2 méteres hosszúságú HDMI kábel. Az HDMI kábelek lehetővé teszik a digitális multimédiás eszközök, például televíziók, számítógépek, monitorok és egyéb audiovizuális eszközök összekapcsolását. Ezen kábelkategória nagy sebességű digitális átvitelt tesz lehetővé, lehetőséget adva a magas felbontású (pl. 4K) videók és kristálytiszta hangátvitel számára.

  A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést rövidebb távolságokon belül, például otthoni szórakoztató központokban vagy asztali környezetben. Az NEDIS CVGT34000BK20 HDMI kábel egy megbízható és stabil eszköz a multimédiás eszközök közötti digitális jelátvitelhez, biztosítva a kiváló minőségű video- és audióélményt.

 • NEDIS CVGT34000BK200 HDMI Kábel 20M

  A NEDIS CVGT34000BK200 egy 20 méter hosszú HDMI kábel, amely kiváló minőségű audio- és videóátvitelt biztosít. A fekete színű kábel alkalmas szórakoztató rendszerek, televíziók, számítógépek és egyéb HDMI-csatlakozású eszközök összekapcsolására. A kábel támogatja a nagy felbontású videóátvitelt, beleértve a Full HD és 4K felbontást is, így élménydúsabb audiovizuális élményt nyújt.

  A hosszú, 20 méteres kábel lehetővé teszi az eszközök távolabbi elhelyezését, növelve a rugalmasságot a kábel elrendezésében. A kábel masszív kialakítása és aranyozott csatlakozói biztosítják a stabil kapcsolatot és a megbízható átvitelt. A NEDIS CVGT34000BK200 HDMI kábel ideális választás azoknak, akiknek hosszabb távolságokat kell áthidalniuk a HDMI eszközeik között anélkül, hogy veszítenének a minőségből.

 • NEDIS CVGT34000BK30 HDMI kábel 3M

  A NEDIS CVGT34000BK30 egy 3 méter hosszú HDMI kábel, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Az HDMI kábelek általában videó- és audioszignálok továbbítására szolgálnak digitális eszközök között, például televíziók, monitorok, számítógépek és egyéb multimédiás eszközök között.

  Ez a 3 méteres hossz lehetővé teszi a rugalmasabb és kényelmesebb elhelyezést, valamint az eszközök közötti távolság leküzdését anélkül, hogy elveszítenénk a minőséget. A kábel nagy sávszélességet biztosít, ami lehetővé teszi a magas felbontású, éles és tiszta képek továbbítását, beleértve a 4K videókat is.

  A NEDIS CVGT34000BK30 HDMI kábel egy megbízható eszköz lehet azoknak, akik kiemelkedő minőségű videó- és hangátvitelt szeretnének biztosítani digitális eszközeik között.

 • NEDIS CVGT3400BK50 HDMI kábel 5M

  A NEDIS CVGT34000BK30 egy 3 méter hosszú HDMI kábel, mely kiváló minőségű anyagokból készült. Az HDMI kábelek digitális eszközök között továbbítják a videó- és audioszignálokat.

  Ez a hosszú, 3 méteres kábel lehetővé teszi a távoli eszközök csatlakoztatását, megkönnyítve a számítógépek, televíziók, monitorok vagy más multimédiás eszközök összekapcsolását. A magas sávszélességű továbbításnak köszönhetően a kábel alkalmas akár 4K felbontású tartalom továbbítására is, biztosítva a tiszta és éles képi és hangminőséget.

  A NEDIS CVGT34000BK30 HDMI kábel megbízható eszköz a magas minőségű multimédia-élmény eléréséhez, biztosítva a stabil kapcsolatot és a kiemelkedő digitális adatátvitelt eszközeid között.

 • NEDIS CVGT34700BK15 HDMI-Micro USB kábel

  A Nedis HDMI-Micro USB kábel lehetővé teszi a videó- és audioszignálok, valamint esetleges adatok továbbítását a két eszköz között. Ezáltal alkalmas lehet multimédiás tartalmak megjelenítésére a nagyobb kijelzőn, például filmek, képek vagy más médiafájlok lejátszására okostelefonokról vagy táblagépekről.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között