Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Fagyasztó szekrény

A fagyasztó szekrények egyajtós hűtők, melyek fiókokat és polcokat tartalmaznak és csak a fagyasztásra szolgálnak (egyes modellek alkalmasak hűtő funkcióra is, vagy ez vagy az: ).
Általában 90-300 literes űrtartománnyal rendelkeznek, és az élelmiszerek hosszabb távú tárolására alkalmasak.
A fagyasztó szekrények lehetnek egy vagy több ajtósak, a többajtós változatokban külön-külön állítható a hűtési hőmérséklet a különböző rekeszekben. A legtöbb fagyasztó szekrény automatikus leolvasztással rendelkezik, ami megkönnyíti a karbantartást és csökkenti a jégképződést. Az energiatakarékosság szempontjából fontos figyelni a készülékek energiaosztályára. Az energiatakarékos modellek árak jellemzően magasabb, alacsonyabb kategóriába sorolt fagyasztók esetében, de érdemes beruházni egy minőségi energiatakarékos fagyasztó szekrénybe, mert hosszú távon megspórolható a kidobott élelmiszer és az energia költsége.
A lakossági ársáv áramdíj a fogyasztási mennyiség alapján eltérő árat jelent, amelyet a fogyasztó fizet a villamosenergia-szolgáltatójának. Általában az ársávokat a havi fogyasztás mennyisége határozza meg. Ezért fontos minél modernebb hűtőgépet használni, hogy háztartásunk fogyasztása ne lépje túl a lakossági díjszámítás keretét.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között