Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Felültöltős mosógép

A felültöltős mosógépek azok a mosógépek, amelyeket a mosógép tetején elhelyezett ajtón keresztül lehet betölteni a ruhákkal. Az ilyen típusú mosógépek kisebb külső mérettel rendelkeznek, általában kevesebb helyet foglalnak el, mint a normál elöltöltős változatok, és könnyebben hozzáférhetők a mosógép belsejéhez, így könnyebb az eltávolítani a mosógépből a mosott ruhákat.
Amikor felültöltős mosógépet keresünk, érdemes figyelembe venni a következő szempontokat:
Kapacitás: A felültöltős mosógépek általában kevesebb ruhát tudnak befogadni, mint a elöl töltős változatok. Érdemes megfontolni, hogy mekkora a mosnivaló általános mennyisége otthonunkban, és ennek alapján választani a mosógép kapacitását.
Energiahatékonyság: Az energiahatékonysági osztály jelzi, hogy mennyire takarékos a mosógép az áramfogyasztás terén. Érdemes olyan mosógépet választani, amely legalább az C energiaosztályba tartozik.
Programok: A felültöltős mosógépek általában számos különböző programmal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a ruhák különböző típusainak mosását. Érdemes olyan mosógépet választani, amelynek programjai megfelelnek az otthonunkban mosni szokott, ruhatárunkra jellemző ruhák típusának.
Méretek: A felültöltős mosógépek általában kisebbek, mint a fronttöltős változatok, de még így is fontos figyelembe venni az otthonunkban rendelkezésre álló helyet, és a mosógép pontos méreteit.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között