Barion Pixel

Optikai kábel

Az optikai kábelek olyan kommunikációs eszközök, amelyek lehetővé teszik a nagy sebességű adatátvitelt fényimpulzusok segítségével. Az optikai kábelek anyaga üveg vagy műanyag, és belső részében lévő optikai szálakon keresztül a fényimpulzusok továbbítják az adatokat. Az optikai kábelek jellemzői közé tartozik a magasszintű zajvédelem, az alacsony veszteség, a hosszú hatótávolság, valamint az ellenálló képesség az elektromágneses interferenciával és más külső interferenciákkal szemben.

 • Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz

  A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz egy kiváló minőségű hangrendszerekhez tervezett kábel, amely tökéletes megoldást nyújt a mélynyomók csatlakoztatásához. Ez a kábel lehetővé teszi a pontos és tiszta hangátvitelt a mélynyomó és más hangrendszer komponensek között, ami gazdagabb és mélyebb hangzást eredményez. A kábel strapabíró kialakítású, és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú távon megbízható csatlakozást biztosítson. Rugalmas és könnyen kezelhető, így ideális választás otthoni vagy professzionális hangrendszerekhez egyaránt. A Nedis CAGP24100BK20 Kábel mélynyomóhoz garantálja a zavartalan és kiváló hangminőséget, valamint a stabil csatlakozást a mélynyomó és más audioeszközök között.

 • NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel 2m

  A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy kiváló minőségű audiókábel, melynek mindkét végén két darab RCA csatlakozó található, egyenként egy piros és egy fehér. Ez a 2 méter hosszúságú kábel ideális megoldás audióeszközök összekapcsolására, beleértve erősítőket, hangszórókat vagy más audioforrásokat. A vörös és fehér színkód segítségével könnyedén azonosíthatók az eszközök csatlakozói, így biztosítva a pontos és egyszerű összekapcsolást. A kábel magas minőségű anyagokból készül, amelyek stabil hangátvitelt biztosítanak és hosszú élettartamot garantálnak. Rugalmas és strapabíró kialakítása lehetővé teszi az otthoni vagy professzionális audiórendszerek hatékony használatát. A NEDIS CAGP24200BK20 2x RCA – 2x RCA kábel egy megbízható eszköz az audioeszközök egyszerű és tiszta hangátviteléhez, biztosítva a zavartalan audioélményt.

 • NEDIS CAGP24205BK20 Sztereo audio kábel toldó

  A NEDIS CAGP24205BK20 egy olyan RCA hosszabbító kábel, ami két csatlakozóval rendelkezik mindkét végén. Az egyik végén van két RCA male (hím) csatlakozó, míg a másik végén két RCA female (női) csatlakozó található. Ez a kábel lehetővé teszi két RCA eszköz közötti kapcsolat meghosszabbítását vagy egyszerű összekapcsolását anélkül, hogy az eredeti kábelek rövidek lennének, vagy anélkül, hogy új kábeleket kellene vásárolni a kapcsolódáshoz. Ez ideális megoldás lehet olyan esetekben, amikor a meglévő kábelek nem érnek el vagy rövidek a kívánt távolságra. Rugalmas kialakítása segít a könnyű kezelésben és az egyszerű csatlakoztatásban, valamint biztosítja a stabil hangátvitelt. A NEDIS CAGP24205BK20 RCA hosszabbító kábel ideális választás különböző audioeszközök közötti megbízható és egyszerű kapcsolat kialakításához.

 • NEDIS CAGP25000BK10 Optikai kábel 1M

  A NEDIS CAGP25000BK10 egy 1 méter hosszúságú optikai kábel, melynek kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tiszta és zavartalan hangátvitelt biztosítson. Az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes választás audioeszközök, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolásához. A kábel stabil kapcsolatot és kiváló teljesítményű adatátvitelt biztosít a különböző audioeszközök között. A rövid, 1 méteres hossz ideális lehet kisebb helyiségekben vagy rövidebb távolságok leküzdésére, így praktikus a kompakt térben történő elhelyezéshez. A NEDIS CAGP25000BK10 optikai kábel kiváló választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását rövidebb távolságokon.

 • NEDIS CAGP25000BK100 Optikai kábel 10M

  A NEDIS CAGP25000BK100 egy 10 méter hosszú optikai kábel, mely tökéletes választás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, biztosítva a tiszta és zavartalan hangminőséget. A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, melyek garantálják a megbízható adatátvitelt és a stabil kapcsolatot. A hosszú 10 méteres kábel lehetőséget nyújt a rugalmas elhelyezésre otthoni vagy kisebb színházterem környezetben. A NEDIS CAGP25000BK100 optikai kábel optimális választás a kristálytiszta hangátvitelhez és az audioeszközök megbízható összekapcsolásához hosszabb távolságon keresztül.

 • NEDIS CAGP25000BK20 Optikai kábel 2M

  A NEDIS CGP25000BK20 egy 2 méter hosszú optikai kábel, mely a kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tiszta hangátvitelt és a zavartalan hangélményt. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes megoldás otthoni vagy szórakoztató elektronikához, mint például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók. A kábel biztosítja a stabil kapcsolatot és a kiváló teljesítményű adatátvitelt a különböző audioeszközök között. A 2 méteres hossz lehetővé teszi a kényelmes és rugalmas elhelyezést a kisebb helyiségekben vagy otthoni szórakoztató központokban. A NEDIS CGP25000BK20 optikai kábel ideális választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható és egyszerű összekapcsolását.

 • NEDIS CAGP25000BK30 Optikai kábel 3m

  A NEDIS CAGP25000BK30 egy 3 méter hosszúságú optikai kábel, amely kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tiszta és zavartalan hangátvitelt. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, tökéletes választás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. A kábel kiváló teljesítményű adatátvitelt és stabil kapcsolatot biztosít a különböző audioeszközök között. A 3 méteres kábelhossz ideális az otthoni szórakoztató központokban vagy kisebb helyiségekben történő elhelyezéshez. A NEDIS CAGP25000BK30 optikai kábel kiváló választás a tiszta hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható összekapcsolását egyszerűen és hatékonyan.

 • NEDIS CAGP25000BK50 Optikai kábel 5M

  A NEDIS CAGP25000BK50 egy 5 méteres hosszúságú optikai kábel, melyet kiváló minőségű anyagokból gyártottak, hogy biztosítsa a tiszta és zavartalan hangminőséget. Ez az optikai kábel digitálisan továbbítja az audiojeleket, ideális megoldás audioeszközök, például hangprojektorok, házimozi rendszerek vagy hangszórók összekapcsolására. A kábel nagy teljesítményű adatátvitelt és stabil kapcsolatot biztosít a különböző audioeszközök között. A 5 méteres kábelhossz lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést otthoni környezetben vagy kisebb színházteremben. A NEDIS CAGP25000BK50 optikai kábel ideális választás a kiváló hangminőség biztosításához, lehetővé téve az audioeszközök megbízható összekapcsolását közvetlenül és hatékonyan.

 • NEDIS CVGP22400BK20 Jack-3xRCA Audio Kábel

  A NEDIS CVGP22400BK20 Jack-3xRCA Audio Kábel egy kiváló minőségű, megbízható és sokoldalú audio csatlakozó kábel. A kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik az egyik végén, míg a másik végén három RCA (vörös, fehér és sárga) csatlakozó található. Ez a kábel lehetővé teszi az egyszerű csatlakozást a különböző eszközök között, például a mobil eszközökhöz, számítógépekhez vagy fejhallgatókhoz, és az RCA-bemenetű hangrendszerekhez vagy TV-khez. A kiváló minőségű anyagokból készült kábel stabil hangátvitelt biztosít, így élvezheti a tiszta és részletgazdag hangzást. Rugalmas és strapabíró kialakítása segít a könnyű kezelésben és az egyszerű csatlakoztatásban. A NEDIS CVGP22400BK20 Jack-3xRCA Audio Kábel kiváló választás az audioeszközök közötti megbízható és minőségi kapcsolat kiépítéséhez.

Termékkategóriák