Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Robotporszívó

A robot porszívók népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik, hiszen kényelmes és hatékony módja a takarításnak. Ezek a készülékek már régóta elérhetők a piacon, de az újabb modellek egyre fejlettebb technológiával rendelkeznek, amelyek még hatékonyabbá és okosabbá teszik a takarítási folyamatot. A legújabb robot porszívók olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a mesterséges intelligencia és az adaptív navigáció, amelyek segítenek a készüléknek alkalmazkodni az otthoni környezethez és még hatékonyabb takarítást végezni. Emellett, a nagyobb kapacitású és tartósabb akkumulátorokkal rendelkező modellek is megjelentek a piacon, amelyek hosszabb üzemidőt biztosítanak. A robot porszívók további előnyei közé tartozik az automatikus töltőállomással rendelkező és az automata portartály ürítő készülékek.
A robotporszívók terén az egyik legnagyobb technikai trend a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazása. A legújabb robotporszívók rendelkeznek olyan MI-algoritmusokkal, amelyek képesek tanulni a felhasználó használati szokásairól és az adott lakóterületről, és ennek alapján optimalizálni a takarítási folyamatot. A robotok sokkal pontosabbak és hatékonyabbak, mint korábban voltak, mivel az érzékelőik és kameráik folyamatosan figyelik a lakás vagy iroda térképét, és pontosan tudják, hol tartózkodnak, és merre kell menniük. A másik nagy trend a Wi-Fi-kapcsolattal és a hangvezérléssel való integráció. A robotporszívók ma már kompatibilisek az okosotthon-rendszerrel, így az okoskészülékekkel, mint például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant, kommunikálhatnak. A felhasználók ezzel vezérelhetik a robotporszívót, akár távolról, akár hangutasításokkal. További trendek közé tartozik a nagyobb akkumulátoros üzemidő, a szélesebb kefék és azok jobb tisztítási teljesítménye, valamint a színvonalasabb szűrőrendszerek, amelyek még hatékonyabban távolítják el az allergén anyagokat és a poratkákat.
Összességében, a robot porszívók kategóriája folyamatosan fejlődik, és az újabb modellek olyan innovatív funkciókkal rendelkeznek, amelyek még hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik a takarítást.

 • IROBOT ROOMBA 605 Robot porszívó 30W, 0.5 literes portartály, fekete/fe

  iRobot Roomba 605 AkkumulátorosRrobot porszívó, 30W, 0.5 literes portartály, fekete/fehér színben

  A Roomba® 600-as sorozat kiváló azoknak, akik az egyszerű kezelhetőséget és tiszta padlót szeretnének. Háromlépcsős takarítási rendszer, dokkoló és töltőállomás.
  Nyomd meg a CLEAN gombot, és már indul is mindennapi takarítás!
  Hármas keferendszerrel és AeroVac portartállyal működik.
  A Roomba 605 robotporszívó automatikusan dokkol és tölt, valamint nem esik le lépcsőkről.

  iAdapt navigáció

  iAdapt navigáció bitosítja, hogy az egész lakás tökéletesen tiszta legyen. Ezáltal a robot eljut minden helyre, kitakarít a falak metén, bútorok alatt és azok lába körül.

  iRobot HOME applikáció

  Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

  Forgó oldalkefe

  Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

  Hatékony szívómotor

  A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő

  Automata töltés

  A robot legördül a töltőállomásról, hogy elvégezze a porszívózást, mihelyt Ön megadja a CLEAN gomb használatával a tisztítási utasítást. A takarítás elvégzése után a Roomba automatikusan visszatér az állomásra és megkezdi a töltést.

  Ultrahangos Dirt Detect

  A Roomba robotporszívó Dirt Detect szennyeződésérzékelővel felszeretl, ultrahangos és optikai érzékelők sokasága segít a robotnak, hogy a szennyezettebb helyeken aprólékosabban takarítson.

  Fő jellemzők:

  • Kézi indítás CLEAN gomb megnyomásával
  • iAdapt™- intelligens alkalmazkodó navigációs rendszer
  • A falak és a szegélyek mentén is takarít
  • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • Bútorok alatt és körül is takarít
  • Érzékeli az akadályokat és a lépcsőket
  • Finoman ütközik a bútorokkal
  • Nem akad el rojtokban, vezetékekben
  • Szőnyegen, parkettán, kerámiaburkolaton, PVC-n és linóleumon is takarít
  • Továbbfejlesztett kefemodullal rendelkezik
  • A csomag tartalma:1 db iRobot Roomba 605 robotporszívó1 db Töltőállomás

   1 db Hálózati csatlakozó kábel

   Magyar nyelvű használati útmutató

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között