Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Elektromos tűzhely

Az elektromos szabadon álló tűzhelyek nagyon népszerűek a modern konyhákban, mivel kényelmesen használhatók és kiváló minőségű ételeket készíthetünk velük. Ezek a tűzhelyek általában két részből állnak: egy főzőlapból és egy sütőtérből valamint egy alatta elhelyezett tároló fiók. A főzőlapok általában különböző méretűek és teljesítményűek, lehetnek gyorsfűtésűek és/vagy indukciós technológiával ellátottak is. Az alatta található tároló fiók lehetővé teszi az edények és konyhai eszközök kényelmes tárolását és elérhetőségét.
Az elektromos tűzhelyek könnyen kezelhetők és karbantarthatók. Rendelkeznek egy hőfokszabályzóval, amely lehetővé teszi az főzési -sütési hőmérséklet pontos beállítását. Az üvegkerámia felület könnyen tisztítható, és általában hőálló, így biztonságosan használható.
A modern elektromos tűzhelyek között vannak olyanok is, amelyek kényelmi funkciókkal vannak ellátva, például előre programozható sütővel, érzékelőkkel, amelyek figyelik az ételek főzési folyamatát, és automata lekapcsolással rendelkeznek, ha az ételek elkészültek.
Az elektromos tűzhelyek általában magasabb árkategóriába tartoznak, mint a gáz- vagy a kombinált tűzhelyek. Azonban az alacsonyabb karbantartási költségek, az egyszerűbb kezelhetőség és a biztonságosabb működés miatt sokan választják ezeket a tűzhelyeket a hagyományos gáz- vagy kombinált tűzhelyek helyett.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között