Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Töltő kábel / adat kábel

Töltőkábel egy olyan elektronikai eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a készülékek (például okostelefonok, tabletek, laptopok stb.) tölthetők legyenek. A töltőkábel általában a készülékhez tartozó adapterrel együtt kerül értékesítésre, és lehetővé teszi a készülék csatlakoztatását az elektromos hálózathoz vagy más USB-támogató eszközökhöz, mint például laptopok, autós töltők stb. A töltőkábel különböző hosszúságban, típusban és csatlakozóval érhető el, hogy megfeleljen a különböző készülékek és igények széles körének. Válaszd ki mobil telefonod számára a megfelelő gyári vagy készülékedhez márka kompatibilis töltő, adatkábelt. Kényelmes és biztonságos vásárlás az Elektroconcept.hu-n

 • 7Echfuerza USB – Lightning Adatkábel

  A 7Echfuerza USB – Lightning Adatkábel egy megbízható és gyors töltésre és adatátvitelre szolgáló kábel, kifejezetten tervezve az Apple eszközökkel való kompatibilitásra. Az MFi minősítéssel rendelkező kábel biztosítja, hogy kompatibilis legyen az Apple termékekkel, például iPhone-okkal és iPad-ekkel.

  A kábel hossza lehetővé teszi a kényelmes használatot és a rugalmas elrendezést otthon, az irodában vagy utazás közben. A strapabíró kialakítás és az aranyozott csatlakozók hozzájárulnak a stabil kapcsolathoz és a hosszú élettartamhoz. A 7Echfuerza USB – Lightning Adatkábel ideális választás lehet azok számára, akik megbízható és gyors töltésre vágynak Apple eszközeikhez, miközben az adatokat is hatékonyan szeretnék átvinni.

 • Hoco X21 HPQS-20/a Adatkábel Lightning 2.4A

  A Hoco X21 HPQS-20/a egy kiváló minőségű adatkábel, amely Lightning csatlakozóval rendelkezik, és ideális az Apple eszközök, például iPhone-ok és iPad-ek gyors és hatékony töltéséhez és adatátviteléhez. A kábel támogatja a 2.4A-es töltést, ami gyorsabb és hatékonyabb energiaellátást biztosít.

  Az aranyozott csatlakozók és a strapabíró, magas minőségű anyagokból készült kábel biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A kábel hossza lehetővé teszi a kényelmes használatot otthon, az irodában vagy utazás közben. A Hoco X21 HPQS-20/a adatkábel megbízható választás azoknak, akik gyors és megbízható kapcsolatot szeretnének az Apple eszközeikhez.

 • Joyroom JR-CL03 Autós Töltő 5xUSB 6.2A

  A Joyroom JR-CL03 Autós Töltő egy kiváló minőségű, megbízható eszköz az autóban történő töltéshez. Az öt USB-portjának köszönhetően több eszközt is egyszerre tölthetsz, így ideális választás az autóban utazók számára.

  A 6.2A összteljesítmény gyors töltést biztosít a csatlakoztatott eszközöknek. Az intelligens töltési technológia felismeri az eszközök igényeit, és optimalizálja a töltés sebességét, így minden eszköz gyorsan és biztonságosan tölthető.

  A Joyroom JR-CL03 Autós Töltő kompakt és könnyen hordozható, így ideális társ az utazások során. A strapabíró kialakítása és az egyszerű használat teszi az autóban való töltés egyszerű és kényelmes élménnyé.

 • Joyroom S-UC027A9 USB-Lightning kábel 25cm

  A Joyroom S-UC027A9 egy praktikus USB-Lightning kábel, mely 25 centiméteres hosszával kiválóan alkalmas rövid távolságú töltésre és adatátvitelre. Az MFi minősítéssel rendelkező kábel kompatibilis az Apple eszközökkel, például iPhone-okkal és iPad-ekkel, biztosítva a megbízható kapcsolatot és a gyors töltést.

  A kábel strapabíró kialakítású, és az aranyozott csatlakozók hosszú élettartamot és stabil kapcsolatot biztosítanak. A rövid hossz lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot, így ideális választás lehet utazásokhoz, irodai környezetbe vagy olyan helyzetekbe, ahol rövidebb kábelre van szükség. A Joyroom S-UC027A9 USB-Lightning kábel egy praktikus és megbízható megoldás az Apple eszközeid energiával való ellátásához és adatok átviteléhez.*

 • LDINIO USB – Type C Töltő és adatkábel

  Az LDINIO USB – Type C Adatkábel egy megbízható és gyors adatátvitelt és töltést biztosító kábel, kifejezetten tervezve az Apple eszközök számára.

  A kábel strapabíró kialakítású és minőségi anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és stabil kapcsolatot eredményez. Az aranyozott csatlakozók tovább javítják a kapcsolat minőségét. A kábel hossza lehetővé teszi a kényelmes használatot otthon, az irodában vagy utazás közben. A LDINIO USB – Type C Adatkábel ideális választás azoknak, akik megbízható és gyors töltésre vágynak Apple eszközeikhez, és hatékonyan szeretnék átvinni az adatokat.

 • LDNIO A2205 Hálózati Töltő Mini lámpával

  A LDNIO A2205 Hálózati Töltő Mini lámpával a felhasználók kényelmét tovább növeli a mellékelt Lightning és Type C kábellel. Ez a csomagolás lehetővé teszi, hogy azonnal használatba vehesd és tölthesd készülékeidet, beleértve azokat is, amelyek Lightning vagy Type C csatlakozóval rendelkeznek.

  A mellékelt kábelek kiváló minőségűek és tartósak, biztosítva a hatékony és biztonságos töltést. A két különböző csatlakozótípus lehetővé teszi, hogy számos készüléket csatlakoztass a hálózati töltőhöz, így rugalmasan kezelheted a különböző eszközök töltését.

  A lámpafunkcióval együtt a LDNIO A2205 Hálózati Töltő készülék és kábelkészlet praktikus és sokoldalú megoldás, amely megkönnyíti az energiaellátást otthon vagy útközben.

 • LDNIO A30Q3 Hálózati Töltő 3.0A

  Az LDNIO A30Q3 Hálózati Töltő 3.0A egy kiváló minőségű, hatékony és gyors töltésre tervezett eszköz, amely kielégíti az okostelefonok és más USB-töltőkábellel rendelkező eszközök energiaszükségleteit. A Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiáját felhasználva ez a hálózati töltő lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést, így rövid idő alatt visszatölti az eszközök akkumulátorát.

  A töltő kompakt kialakítású és könnyen hordozható, ideális kiegészítő a mindennapi használathoz, utazáshoz vagy irodai környezetbe. A készülék intelligens töltési technológiával van ellátva, amely automatikusan felismeri az eszköz energiaigényét, és optimalizálja a töltés sebességét annak érdekében, hogy maximális teljesítményt nyújtson biztonságosan.

  Az LDNIO A30Q3 Hálózati Töltő 3.0A egy megbízható és stílusos kiegészítő, amely ideális választás mindazoknak, akik gyors és hatékony töltést várnak el eszközeiktől, miközben egy praktikus és könnyen szállítható töltővel rendelkeznek.

 • LDNIO C308 Autós töltő 3.6A

  A LDNIO C308 Autós Töltő egy kiváló minőségű és egyszerűen használható eszköz, amely lehetővé teszi egy eszköz gyors töltését az autóban. Az kompakt és elegáns kialakítású töltőnek egy USB-portja van, így egy eszközt tölthetsz fel egyszerre.

  Az eszköz kifejezetten az autóban történő használatra lett tervezve, és könnyen csatlakoztatható az autó 12V-os aljzatához. Az intelligens töltési technológia biztosítja a gyors és hatékony töltést, miközben megvédi az eszközöket a túltöltéstől és túlfeszültségtől.

  A LDNIO C308 Autós Töltő egyszerű, mégis hatékony eszköz azoknak, akik autójukban gyors töltési lehetőséget szeretnének egyetlen eszközhöz.

 • LDNIO C309 Autós Töltő 3.6A

  A LDNIO C309 egy kiváló minőségű, multifunkcionális autós töltő, amely ideális társ az autóban történő töltéshez. Az elegáns kialakítású és kompakt méretű töltő egyszerre tölti meg eszközeidet és kínál további praktikus funkciókat.

  A LDNIO C309 autós töltő 2 USB-porttal rendelkezik, így több eszközt is képes egyidejűleg tölteni. Az intelligens töltési technológia automatikusan felismeri az eszközök igényeit, optimalizálja a töltés sebességét, és biztosítja az eszközök számára a gyors és biztonságos töltést.

  Ezen kívül a LDNIO C309 funkciók között található egy digitális kijelző, amely megmutatja az autó akkumulátorának feszültségét és az USB-portok által leadott aktuális áramot. Ez a töltő nem csupán praktikus kiegészítője az autóban történő töltésnek, hanem hasznos információkat is nyújt az autó akkumulátoráról és a töltési folyamatról.

 • LDNIO C702Q Autós Töltő 3.0A

  Az LDNIO C702Q Autós Töltő 3.0A egy kiváló minőségű és hatékony eszköz az autóban történő eszközök gyors töltéséhez. A 3.0A-es kimeneti teljesítménynek köszönhetően gyors és hatékony töltést biztosít minden csatlakoztatott eszköz számára.

  A töltő rendelkezik egy USB-porttal, amely lehetővé teszi egy eszköz gyors és biztonságos töltését útközben. A kompakt és praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető az autó belső terébe, és ideális kiegészítője az autóban történő utazásnak.

  Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem védi az eszközöket a túlzott áramütésektől és rövidzárlatoktól, biztosítva a töltés biztonságát. Az LDNIO C702Q Autós Töltő 3.0A kiváló választás azoknak, akiknek fontos a gyors és megbízható töltés útközben.

 • LDNIO CM11 Autós töltő 5.1A

  Szerezd be a LDNIO CM11 kábelmenedzserrel a kábelrendezésed egyszerűsítésének kényelmét! Ez a kompakt és praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy rendezetten és áttekinthetően tárold a különböző típusú kábeleidet.

  A CM11 kábelmenedzser hat kivehető résszel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén szeparálhatod a különböző kábeltypusokat, így a töltőkábelek, adatkábelek és fülhallgatók könnyen azonosíthatók maradnak. A szilikon anyagnak köszönhetően a kábelek nem csúsznak ki könnyen, így a rendszerezés hosszú távon is hatékony marad.

  A LDNIO CM11 nem csupán rendszerező eszköz, hanem egyben védelmet is nyújt a kábelek számára, megelőzve a szövedék szakadását vagy a kábelek megrongálódását. Ideális kiegészítője az otthoni vagy irodai asztalodnak, és utazás közben is segítségedre lehet a kábelrengeteg kezelésében.

 • LDNIO DL-CSO Autós töltő 5.1A

  Az LDNIO DL-CSO Autós Töltő 5.1A egy erőteljes és sokoldalú eszköz az autóban történő töltéshez. A 3 USB-portjának köszönhetően lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is tölthess, ideális megoldás az autóban utazók számára.

  A 5.1A összteljesítmény gyors töltést biztosít minden csatlakoztatott eszköznek. Az intelligens töltési technológia felismeri az eszközök energiaigényét, és optimalizálja a töltés sebességét, miközben védi azokat a túlfeszültségtől és rövidzártól.

  Az autós töltő kompakt és elegáns kialakítása könnyen beilleszthető az autó belső terébe. A LED-kijelző mutatja a töltési állapotot, és könnyű hozzáférést biztosít minden csatlakoztatott eszközhöz. Az LDNIO DL-CSO Autós Töltő ideális választás azoknak, akiknek sok eszközüket kell tölteniük autóban történő utazás során.*

 • LDNIO LS372 USB – Lightning Töltő és adatkábel

  Az LDINIO USB – Lightning Adatkábel egy megbízható és gyors adatátvitelt és töltést biztosító kábel, kifejezetten tervezve az Apple eszközök számára. Az MFi minősítéssel rendelkező kábel biztosítja a kompatibilitást az Apple termékekkel, például iPhone-okkal és iPad-ekkel.

  A kábel strapabíró kialakítású és minőségi anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és stabil kapcsolatot eredményez. Az aranyozott csatlakozók tovább javítják a kapcsolat minőségét. A kábel hossza lehetővé teszi a kényelmes használatot otthon, az irodában vagy utazás közben. A LDINIO USB – Lightning Adatkábel ideális választás azoknak, akik megbízható és gyors töltésre vágynak Apple eszközeikhez, és hatékonyan szeretnék átvinni az adatokat.

 • LDNIO LS572 Töltőkábel 2M

  A LDNIO LS572 Töltőkábel egy praktikus és hosszú kábel, melyet azoknak terveztek, akik extra hosszúságú töltőkábelt keresnek. A 2 méteres kábel lehetővé teszi, hogy rugalmasabban használd mobil eszközeidet, miközben töltöd vagy adatokat továbbítasz.

  Az USB-A és Micro USB csatlakozók széles körű kompatibilitást biztosítanak, és alkalmasak a legtöbb Android eszközhöz, beleértve okostelefonokat és tableteket is. A kábel minőségi anyagokból készült, strapabíró kialakítással rendelkezik, így hosszú élettartamot és megbízható kapcsolatot biztosít.

  A LDNIO LS572 Töltőkábel ideális választás azok számára, akik kényelmesen szeretnék használni mobil eszközeiket, miközben a töltés és adatátvitel folyamatban van.

 • Qihang D12 Autós töltő 3.1A

  A Qihang D12 Autós Töltő egy kiváló minőségű és hatékony eszköz az autóban történő töltéshez. Az elegáns és kompakt kialakítása teszi ideálissá az autóban utazók számára.

  A Qihang D12 autós töltő két USB-porttal rendelkezik, így két eszközt is egyszerre tölthetsz. A 2.4A-es kimeneti teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít minden csatlakoztatott eszköz számára. Az intelligens töltési technológia felismeri az eszközök igényeit, optimalizálva a töltés sebességét, miközben védi azokat a túlfeszültségtől és rövidzártól.

  A Qihang D12 Autós Töltő egyszerűen csatlakoztatható az autóban lévő 12V-os aljzathoz, és ideális kiegészítője az autós utazásoknak, gondoskodva eszközeid gyors és biztonságos töltéséről útközben.

 • USB C – Lighting adatkábel 1M

  Az 1 méteres USB-C – Lightning adatkábel egy modern és hatékony megoldás az adatok átviteléhez és eszközeink gyors töltéséhez. Az USB-C és Lightning csatlakozók kombinációja széles körű kompatibilitást biztosít, különösen az Apple eszközök, mint az iPhone vagy iPad felhasználói számára.

  Ez a kábel lehetővé teszi az eszközök gyors és stabil kapcsolatát, és alkalmas azokhoz a helyzetekhez, amikor egy hagyományos USB-C portú eszközt, például laptopot vagy töltőt szeretnénk összekapcsolni az Apple készülékünkkel. A 1 méteres hossz ideális a mindennapi használatra, otthon, az irodában vagy utazás közben, amikor kényelmes, de nem túl hosszú kábelt keresünk.

  Ez a kábel gyors és megbízható megoldást kínál a modern eszközök csatlakoztatásához és energiával való ellátásához

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között