Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

2.0 Ch / 2.1 Ch rendszer

Az 2.1 CH jelölés azt jelenti, hogy az audio rendszer 3 hangfalat és egy mélynyomót tartalmaz, amelyek az optimális hangzás érdekében külön-külön helyezkednek el a szobában.
Az 2.1 CH házimozi rendszer általában tartalmaz egy AV erősítőt, amely lehetővé teszi a különböző audio és video eszközök csatlakoztatását, például TV-ket, DVD lejátszókat. A rendszer hangfalaiban történő különbségtétel alapján a filmek és a zenei előadások hangzása szinte valósághűvé válik, így a felhasználók élménye lélegzetelállító. Az Elektroconcept webshopban a rendszerhez tartozó kiegészítők és szükséges kábelek is megtalálhatók, így az ügyfelek teljes körű vásárlási élményt kapnak.

  • FONESTAR AS-1515 HI-FI STEREO 2.0 Ch Erősító 15W

    Fonestar AS-1515 Hi-Fi sztereó erősítő Bluetooth USB és FM rádió lejátszóval.

    Egyedi FONESTAR dizájnnal rendelkező erősítő, mely kivételes megbízhatóságot és pontosságot kínál lejátszáskor. Kiváló kivitelezés, szálcsiszolt alumínium előlappal és magas kontrasztú, jól látható LCD kijelzővel. Stílusos és praktikus kialakítás, beilleszthető bármilyen bútorba, legyen szó otthoni vagy szakmai felhasználásról. Sokoldalú és alkalmazkodó képességek széles skálája (Bluetooth, USB és FM) és audio bemenetek teszik rendkívül rugalmassá. Két mikrofonbemenet lehetőséget nyújt karaoke-hoz és kedvenc dalaid felett való énekléshez. Erőteljes, torzításmentes hang, mely precíz lejátszást biztosít zenéidnek. Használata intuitív.

    Otthoni vagy szakmai felhasználásra: otthonokban, bárokban, kocsmákban, éttermekben, üzleti helyiségekben, oktatási központokban stb.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között