Elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógépek a leggyakrabban használt mosógéptípusok az otthonokban. Az ajtón keresztül tölthetőek be, és az első oldalon van a vezérlőpanel.
Az elöltöltős mosógépek különböző méretűek lehetnek, és általában 5-14 kg kapacitással rendelkeznek. Az űrtartalom választásakor figyelembe kell venni a háztartás méretét és a mosási igényeket. A modernebb készülékek már súlyautomatikával mérik fel a behelyezett mosnivaló tömegét, és ez alapján kalibrálják optimális tartományba a mosási ciklus energiafelhasználását.
Az elöltöltős mosógépeknek többféle programja van, amelyek különböző mosási igényeknek felelnek meg. Például az érzékeny program a finom anyagok mosásához, míg a gyorsprogram a rövid idő alatt végzett mosáshoz ajánlott, ennek hossza gyártónként eltérő 15 és 30 perc között változik.
A legújabb elöltöltős mosógépek alacsonyabb víz- és energiafogyasztással rendelkeznek, ezzel energiahatékonyak és környezet barátak, jelentős kiadástól megóvva a háztartásokat.

 • Nincs készleten

  MPM 4611-PA-32 Smart Action Keskeny elöltöltős mosógép 6Kg 1000 rpm

  A Smart Action sorozatból származó MPM-4611-PA-32 elöltöltős mosógép egy modern és sokoldalú eszköz, amely megfelel az egész család elvárásainak. A kényelmet, a hatékonyságot és a háztartások igényeit szem előtt tartva tervezték. 16 mosóprogram, különleges, kényes anyagok, erősebb szennyeződés vagy sportcipő programmal. Az MPM Smart Action sorozat összes mosógépét a modern design, a fejlett technológia, a kivitelezés minősége és az intelligens funkciók jellemzik. A Smart Action segítségével a mosógép nem csak a minimális víz- és energiafogyasztási programot választja ki a szennyezett ruha típusától függően, hanem automatikusan lerövidíti a mosási program működési idejét. Az MPM-4611-PA-32 mosógép mindenféle textíliához, beleértve a kényes gyermekruházatot is, rendelkezik programokkal . Automatikusan kiválaszthatjuk az öko módot, a kézmosást, a gyorsmosást, a vegyes textíliák mosását, a további öblítést, a víz áztatását és leeresztését. A mosógépnek van egy módja a ruhák egyszerű vasalásra való előkészítésére is – a gyengéd mosás és centrifugálás segít elkerülni a gyűrődést. Ezenkívül az MPM-4611-PA-32 Bubble Control technológiát használ . Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy öblítse le a textíliákat anélkül, hogy csíkot hagyna , növelve a vízmennyiséget túlzott habképződés esetén.

  129.950 Ft
 • SAMSUNG WW70T4540TE 7Kg Elöltöltős Automata mosógép Digitális Inverter technológiával Higiénikus Gőz és Dobtisztító funkcióval

  SAMSUNG WW70T4540TE 7Kg Elöltöltős mosógép mosást könnyítő és ruhakimélő funkciói:

   

  Menet közben is hozzáadhatsz, Add Wash
  Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.**Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

  Higiénikus tisztaság, Higiénikus Gőz
  Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonyságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

  Tartós teljesítmény, Digitális Inverter Technológia
  A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós**

  Higiénikusan tiszta belül is Dobtisztítás
  Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

  Eltűnteti a lerakódásokat Tisztán maradó adagoló
  Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

  Egyéb jellemzők:
  – Töltet kapacitás: 7 kg
  – Centrifugálási sebesség: 1400 fordulat/perc
  – Centrifuga zajszint: 74 dB
  – Mosás zajszint: 54 dB
  – Tartály anyaga: Gyémánt dob

  159.950 Ft164.950 Ft

Termékkategóriák