Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Kép és Hang Lejátszó

A kép és hanglejátszó olyan eszköz, amely lehetővé teszi az audio- és videofájlok lejátszását. A digitális technológia segítségével ezek az eszközök kiváló minőségű kép- és hangzással rendelkeznek. A kép és hanglejátszók különféle formátumokat támogatnak, beleértve az MP3, a WAV, az AVI és a MPEG formátumokat is. A modern kép és hanglejátszók általában kisebb méretűek és könnyebbek, mint az analóg társaik, és számos funkcióval rendelkeznek, mint például az internetes kapcsolat, a beépített Wi-Fi, Bluetooth vagy USB-csatlakozók. Ezek az eszközök kiváló választás lehetnek azok számára, akik sok audio- és videófájlt szeretnének tárolni és lejátszani, valamint akik szeretnének hozzáférni az interneten található tartalmakhoz is. Az Elektroconcept webshopban különféle kép- és hanglejátszók érhetőek el, amelyek között megtalálhatóak a vezeték nélküli kapcsolatokat támogató és a nagy tárolókapacitással rendelkező eszközök is. Játssza le kedvenc zenéit hang fájljait, nézze meg videóit, film gyűjteményét a megfelelő lejátszón digitális vagy analóg formában.

 • FONESTAR CD-150PLUS Profi CD Player MP3 / CD / USB

  FONESTAR CD-150PLUS CD/USB lejátszó

  Egyedüli FONESTAR tervezés, magas megbízhatóság és pontosság lejátszáskor. Kivételes kivitelezés, szálcsiszolt alumínium előlappal és magas kontrasztú, jól látható VFD kijelzővel. Stílusos és praktikus kialakítás, beilleszthető bármilyen bútorba, legyen szó otthoni vagy szakmai felhasználásról. CD hang és MP3, CD-R és CD-RW olvasómű a 10 másodperces rezgéscsillapító memóriával és az elülső slot-in betöltő rendszerrel. USB port. ID3 címkézett információk MP3 fájlokban. Analóg és digitális audio kimenetek. Be-kapcsolási automatikus lejátszási funkció és az utoljára kiválasztott lejátszási mód memóriája. Távirányító.

  Ideális a Hi-Fi erősítőkkel való használatra mindenféle telepítésnél, éttermekben, bárokban, kocsmákban, rendezvénytermekben, edzőtermekben stb.

 • NEDIS TURN300BK LP Bluetooth Lemezlejátszó 2x9W Porvédő fedéllel Fekete

  A Nedis lemezlejátszóval nemcsak hallgathatja kedvenc zenéit, de közvetlenül a készüléken keresztül át is konvertálhatja őket digitális fájlokká. A 2x 9W-os csúcsteljesítményű, beépített hangszórókkal kényelmesen, bonyolult telepítés nélkül dőlhet hátra és élvezheti kedvenc zenéit. Barna színű bevonatának köszönhetően bármelyik helyiségbe remekül illik, és akár házi sztereo rendszeréhez is csatlakoztathatja (RCA-kimenetet használva), vagy vezeték nélkül streamelheti a zenét egy másik Bluetooth® eszközről a lemezjátszóra. A hajtószíjas lemezlejátszóval minden lemezét lejátszhatja akár 33 1/3, 45 vagy 78 fordulatszám/perc sebességen.

  • USB konvertálás – átalakítja kedvenc zenéit digitális hangfájlokká, közvetlenül a lemezlejátszón keresztül
  • 33-as, 45-ös és 78-as fordulatszám/perc sebességbeállítás – hogy gyűjteményének minden lemezét meg tudja hallgatni
  • Két könnyű hangszóró – 2x 9 W-os csúcsteljesítménnyel az erőteljes hangzásért
  • RCA line-out kimenettel – növelje a teljesítményt további külső hangszórók hozzáadásával
  • Bluetooth® csatlakozás – vezeték nélküli zenestreameléshez egy másik Bluetooth® készülékről a lemezjátszóra
  • Áttetsző fedél – megvédi lemezlejátszóját a portól, folyadékoktól, karcolásoktól, víztől és egyéb szennyeződésektől
  • 3,5 mm-es AUX bemenet – hallgassa kedvenc zenéit fejhallgatójával
  • Ehhez a lemezjátszóhoz a 6174DS tartalék tűt kell használni

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között