Barion Pixel

Akciós termék választékunk

Itt könnyedén megtalálhatja az elektroconcept műszakicikk webáruház aktuális akciós termékeit. Egy helyen összegyűjtöttük, hogy gyorsan és egyszerűen böngészhesse keresett termékeinket amelyek kiváló lehetőségeket kínálnak a spórolásra.

Milyen akciókkal találkozhat az Elektroconcept webáruházban, milyen alkalmakból akciózunk? Néhány példa:
– Szezonális és ünnepi időszakok: Ünnepek, szezonváltások vagy speciális időszakok (pl. karácsony, Black Friday) alkalmával igyekszünk kedvező árak kialakítani.
– Raktárkészlet csökkentése kapcsán: A webáruházban túl nagy készlet halmozódik fel egy adott termékből, ezért folyamatosan csökkentjük az árát a készlet erejéig.
– Új termékek bevezetésekor : Az akciókkal új termékeket szeretnénk népszerűsíteni, és így könnyebben beilleszteni választékunkba.
-Versenyhelyzetre hivatkozva: Az online kereskedelemben erős a verseny, és ezek az akciók lehetnek az eszközök, amelyekkel a Elektroconcept webáruház a versenytársak elé kerülhet.
– Hírlevélre való feliratkozás ösztönzése: Ezzel a forma akcióval a célunk, hogy a vásárlóink feliratkozzanak a hírlevélre, mely lehetőséget biztosít számunkra információk gyors és célzott eljuttatására, cserébe kedvező személyre szóló vásárlási lehetőségeket biztosítunk vásárlóink részére.

Ezek csak néhány példa, az Elektroconcept webáruház különböző kombinációkban is alkalmazza az akciókat.

Felhívjuk figyelmét, hogy hírlevelünkre való feliratkozással előnyökhöz juthat. A hírlevél első kézből értesíti Önt a friss akciókról és kedvezményekről.
Az előre megkapott információknak köszönhetően időben reagálhat az aktuális akciókra, lehetőséget adva így az akciós vásárlásra.
Amennyiben szeretne okosan vásárolni és ne szeretne lemaradni az elérhető akciókról, javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, így mindig elsőként értesülhet az aktuális kedvezményekről.

Az Elektroconcept Webáruház az akciós ár/árak kialakításakor a “4/2009. (I. 30.) NFGM-SZMM együttes rendelet
a termékek eladási ára és egységára, továbbá a szolgáltatások díja feltüntetésének részletes szabályairól” szóló jogszabályt alklamazza.

Termékkategóriák