Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Gőzállomás

A gőzállomások a vasalási folyamatot teszik hatékonyabbá és könnyebbé azáltal, hogy nagyobb nyomáson és áramlási sebességgel juttatják a gőzt a ruhákba. Ez hatékonyabb és gyorsabb eredményt nyújt a háziaszonyok számára. A gőzállomásokat többféle funkcióval is felszerelhetik, mint például az automata leállítás, a vízkőmentesítő rendszer, vagy az állandó gőznyomás funkció.
Egyre inkább elterjedt különböző kerámia talp bevonattal ellátott gőzállomások számos előnyt kínálnak, többek között a jobb csúszást, a karcmentes felületet és a jobb hőelosztást. A gőzállomások tehát sok előnnyel rendelkeznek a hagyományos vasalókhoz képest, és az új funkciókkal és technológiákkal folyamatosan javítják a vasalási élményt.

Vasalási élmény? : )
A vasalási élmény szubjektív dolog, az emberek különböző preferenciákkal rendelkeznek az egyes vasalók és gőzállomások tekintetében. Azonban egy jó minőségű vasaló vagy gőzállomás jelentősen javíthatja a vasalási élményt. Az újabb technológiák, mint például a fokozatmentes gőzadagolás, az automatikus hőmérséklet-beállítás és a könnyű kezelhetőség mind hozzájárulnak a jobb vasalási élményhez. Fontos az is, hogy a vasaló könnyen csúszkáljon a ruhán, így kevesebb erőfeszítéssel és idővel érhető el a kívánt simaság. A gőzállomások esetében a nagyobb teljesítményű készülékek hatékonyabban távolítják el a ráncokat, és a nagyobb tartályok lehetővé teszik hosszabb ideig tartó használatot anélkül, hogy folyamatosan újra kellene tölteni a vizet. Ezek a funkciók mind hozzájárulnak a jobb vasalási élményhez és a hatékonyabb munkavégzéshez.

 • BLAUPUNKT SSB801 Gőzállomás 2400W

  A BLAUPUNKT SSB801 Gőzállomásról

  A Blaupunkt SSB801 gőzállomás amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony vasalást. A gőzállomás nagy teljesítményű, akár 5 bar nyomásra képes, és akár 2400 wattos teljesítménnyel rendelkezik. A nagy 1,5 literes víztartálya lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot is, és a beépített vízlágyító rendszer segít megakadályozni a vízkő lerakódását. Az eszközön található kerámia vasaló talp kíméli a ruhákat, és egyenes vonalban elérhető a nehezebben hozzáférhető részekhez is. A gőzölő funkciók között található az állandó gőz, a nagynyomású gőz és a vertikális gőzölés is. A gőzállomás emellett könnyen karbantartható és használható.

 • CIATRONIC DBS 3749 Gőzállomás 2300W

  A CLATRONIC DBS 3749 Gőzállomásról

  A Ciatronic DBS 3749 gőzállomás hatékony és megbízható eszköz a vasaláshoz. Nagy teljesítményű, akár 3,5 bar nyomásra képes, és 2300 wattos teljesítményt biztosít. A nagy víztartálya, amely akár 1,2 liter vizet is képes befogadni, lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot is, és a beépített vízlágyító rendszer segít megakadályozni a vízkő lerakódását. Az eszközön található kerámia vasaló talp kíméli a ruhákat, és különböző gőzfunkciókkal rendelkezik, például állandó, nagynyomású és vertikális gőzöléssel. A gőzállomás könnyen karbantartható és használható, így a vasalás gyorsabb és hatékonyabb lesz. A Ciatronic DBS 3749 emellett kényelmesen és biztonságosan használható, hiszen beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik, például automatikus kikapcsolással és túlmelegedés elleni védelemmel.

 • TOO SS-101 Gőzállomás 2400W

  A TOO SS-101 Gőzállomásról

  • Teljesítmény: 2400 W
  • Függőleges gőzölés
  • Fol yamatos gőzkibocsátás: 85g / perc
  • Erőtelje s gőzlöket: 150g / perc
  • Folyamato s változtatható gőzkibocsátás
  • Változtatható hőmérséklet
  • Nyomás: 3,5 Bar
  • Fokozott csúszást biztosító kerámia felület
  • Gőzc ső hossza: 1,8 M
  • Tápkábel hossza: 1,5 M
  • 230 V / 50 Hz – 60 Hz

  TOO SS-101 Gőzállomás 2400W

  25.000 Ft26.950 Ft
 • TOO SS-501 Gőzállomás 3000W

  A Too SS-501 Gőzállomásról

  A Too SS-501 egy magas minőségű gőzállomás, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony vasalást. Az eszköz nagy teljesítményű, akár 7 bar nyomásra is képes, és akár 3000 wattos teljesítménnyel rendelkezik. A nagy víztartálya, amely akár 1,8 liter vizet is képes befogadni, lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot is, és a beépített vízlágyító rendszer segít megakadályozni a vízkő lerakódását. Az eszközön található kerámia vasaló talp kíméli a ruhákat, és egyenes vonalban elérhető a nehezebben hozzáférhető részekhez is. A gőzölő funkciók között található az állandó gőz, a nagynyomású gőz és a vertikális gőzölés is, így a gőzállomás sokoldalúan alkalmazható. Emellett, a gőzállomás könnyen karbantartható és használható, így a vasalás sokkal hatékonyabb és kevesebb időt vesz igénybe.

  TOO SS-501 Gőzállomás 3000W

  33.000 Ft35.950 Ft

Termékkategóriák