Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Sziget páraelszívó

A sziget kialakítású páraelszívók olyan berendezések, melyek a konyha közepén található főzőlapok felett, (vagy mellett) helyezkednek el, és függőlegesen lógnak a mennyezetről. Ezek a páraelszívók különleges kialakításukkal és hatékony működésükkel segítenek az ételgőzök és szagok eltávolításában a konyhából.
A sziget kialakítású páraelszívók általában nagyobb méretűek és hatékonyabbak, mint a fali felszerelésű vagy a beépíthető típusok. Ennek köszönhetően nagyobb légáramlást biztosítanak, amelynek eredményeképpen hatékonyabban távolítják el a párát és a szagokat a konyhából.
Az elérhető sziget kialakítású páraelszívók számos funkcióval rendelkeznek, például a LED világítás, a távirányítóval való vezérlés, valamint az automata leállítás. Emellett az energiahatékonyság is fontos szempont, így a legtöbb sziget kialakítású páraelszívó energiatakarékos motorral van felszerelve.
Az elszívórendszer hatékonysága a szűrők minőségétől is függ. A sziget kialakítású páraelszívók esetében általában két típusú szűrőt használnak: zsírszűrőt és aktívszenes szűrőt. A zsírszűrők a konyhai pára és olajos gőzök kiszűrésére szolgálnak, míg az aktívszenes szűrők hatékonyan távolítják el az illékony szerves vegyületeket és kellemetlen szagokat.
Összességében a sziget kialakítású páraelszívók nagyon hatékonyak és megbízhatóak a konyhai pára és füst eltávolításában. Az egyedi kialakításuk és a nagy légáramlásuk segítségével hatékonyan tisztítják a levegőt, és tisztán tartják a konyhát.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között