Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Kenyérpirító

 • ECG ST 818 Kenyérpirító 800W

  A ECG ST 818 Kenyérpirítóról:

  Az ECG ST 818 Kenyérpirító egy 2 szeletes eszköz, amely rengeteg modern funkcióval van ellátva. Az alapok mellett további extra tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például az automatikus kikapcsolás, miután a pirítós elkészült. A kihúzható morzstatálca egyszerűvé teszi a működést és a tisztán tartást egyaránt.

  • 2 szelet sütése
  • Automatikus kikapcsolás
  • Melegítő funkció
  • Felolvasztó funkció
  • Kivehető morzsatálca
  • Fény jelzés működés közben
 • ECG ST-968 Kenyérpirító 900W

  Az ECG ST-968 egy kenyérpirító, amelyet a kenyér sütéséhez és pirításához terveztek.

  1. Teljesítmény: A kenyérpirító teljesítménye 900 watt, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors pirítást.
  2. Pirítási beállítások: A készülék rendelkezik különböző pirítási beállításokkal, amelyek lehetővé teszik a kívánt pirítási fokozat kiválasztását.
  3. Automatikus kiemelés: A kenyérpirító rendelkezik automatikus kiemelési funkcióval, ami megkönnyíti a kisült kenyerek könnyű kivételét.
  4. Kenyérméret: A készülék kenyérmérete állítható, hogy különböző méretű kenyerek piríthatók legyenek.
 • GORENJE T 1000E Kenyérpirító 1000W

  A GORENJE T 1000E Kenyérpirítóról

  A Gorenje T1000E kenyérpirító melegítés és kiolvasztás funkciókkal rendelkezik. Használatkor 7 melegítési fokozat közül választhat. A kenyérszeletet automatikusan kiveti. Teljesítménye 1000 W. A pirító palástja fémből és műanyagból készült.

  On/off gombok, termosztát segítségével működtethető. Az egyszerűbb kezelhetőségért a gombok megvilágítottak. Szabályozhatja a barnaság és pirítás erősségét. A kenyérpirító 27,1 cm széles, 18,4 cm magas, valamint 19,7 cm hosszú.

  A kenyérpirító további hasznos tulajdonságai, funkciói: hideg külső falak, morzsatálca, gumi lábak a nagyobb stabilitásért, csévélő egység az egyszerűbb tárolhatóságért. Csatlakozókábele 1 méter.

 • GORENJE T800 ORAW Kenyérpirító 800W

  A Gorenje T800 ORAB kenyérpirító egy elegáns, rozsdamentes acél belsejű készülék,

  melynek teljesítménye 800 W. Két szelet kenyérhez alkalmas, melyeket állítható pirítási fokozatokon lehet sütni. A készülék rendelkezik bagel és melegítési funkcióval is. Az ergonomikus kialakítású fogantyú és a kivehető morzsatálca megkönnyíti a tisztítást. Az automata kioldó funkció biztosítja a biztonságos használatot, továbbá a készülék automatikusan kikapcsol, ha a kenyér megsül. Összességében a Gorenje T800 ORAB kenyérpirító egy megbízható és praktikus készülék az otthoni reggelihez.

   

 • GORENJE Valentin-napi Speciál Páros Szett ORATIO Design T800RAW Kenyérpirító + K150RAW Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a Gorenje Oratio Design T800RAW kenyérpirító és a K150RAW vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: A Gorenje kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • MPM MTO-07 Kenyérpirító 950W

  Az MPM MTO-07 Kenyérpirítóról

  Az MPM MTO-07 kenyérpirítónak két szelet pirítórétege van, és beépített melegítő funkcióval is rendelkezik. Az MTO-07 típusú kenyérpirítók általában 2-6 szelet kenyér pirítására alkalmasak. Az MPM MTO-07 kenyérpirító automatikus kikapcsoló rendszerrel is rendelkezik, amely akkor lép működésbe, ha a kenyér pirítása befejeződött vagy ha az eszköz túlmelegedne. Az MPM MTO-07 kenyérpirító egyszerűen kezelhető, könnyen tisztítható és kiváló választás lehet az otthoni konyhában, ha szeretnénk egy gyors és egyszerű módszert találni a kenyérszeletek pirítására.

 • MPM Valentin-napi Speciál Páros Szett MTO-07/C Kenyérpirító + MCZ-46 Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a MPM MTO-07 kenyérpirító és a MCZ-64 vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: Az MPM kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • NEDIS KABT150EWT Kenyérpirító 700W

  A NEDIS KABT150EWT Kenyérpirítóról

  Ez a kompakt kenyérpirító 2 nyílással rendelkezik, így egyszerre könnyedén piríthat akár 2 szelet kenyeret.
  A 6 különböző pirítási fokozat segítségével Ön választhatja ki, hogy milyen pirítóst szeretne, az enyhén pirítottól egészen az aranybarnára pirultig.
  A felhajtható morzsatálca felfogja az összes morzsát, ezzel megkönnyítve a kenyérpirító tisztítását.
  A kompakt kialakításnak és a beépített kábeltárolónak köszönhetően könnyen tárolható.

 • NEDIS KABT250EWT Kenyérpirító 750W

  A NEDIS KABT250EWT Kenyérpirítóról:

  Ez a kompakt kenyérpirító 2 extraszéles nyílással rendelkezik, így egyszerre könnyedén piríthat akár 2 szelet kenyeret.
  A 7 különböző pirítási fokozat segítségével Ön választhatja ki, hogy milyen pirítóst szeretne, az enyhén pirítottól egészen az aranybarnára pirultig. Emellett rendelkezik megszakítás, olvasztás és újramelegítés funkcióval is.
  Az olvasztás funkció segítségével a fagyasztott kenyér gyorsan kiolvasztható.
  Ez azt jelenti, hogy mindig friss kenyeret fogyaszthat, még akkor is, ha a fagyasztóból vette ki.
  Az újramelegítés funkció tökéletes, ha egynapos kifliket szeretne újra ropogósra sütni. A kiegészítő zsemlemelegítő ideális a croissant, zsemle vagy kifli gyors felmelegítéséhez. A kihúzható morzsatálca felfogja az összes morzsát, ezzel megkönnyítve a kenyérpirító tisztítását.
  A kompakt kialakításnak és a beépített kábeltárolónak köszönhetően könnyen tárolható. Jellemzők: < ul>

  • 750 W-os kenyérpirító 2 szelet kenyérhez
  • 7 pirítási beállítás kedvenc pirítósához
  • Olvasztás és újramelegítés funkció fagyasztott kenyérhez és kiflikhez
  • A megszakítás funkcióval bármikor leállíthatja a pirítást
  • Extraszéles, 34 mm-es pirítónyílások minden típusú kenyérhez
  • A tágas zsemlemelegítővel felmelegítheti a kenyeret
  • A kihúzható morzsatálcának köszönhetően könnyen tisztítható
  • Kábeltároló funkció
 • ORAVA CRISPO Kenyérpirító 900W

  Az Orava Crispo Kenyérpirító egy nagyon praktikus konyhai készülék,

  amely lehetővé teszi a friss, ropogós pirítós elkészítését otthon. A kenyérpirító 2 szelet pirítására alkalmas, és 7 fokozatú pirítási szinttel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő beállítást. A kenyérpirító rendelkezik egy különleges funkciónak, amely lehetővé teszi a pirítós felmelegítését anélkül, hogy tovább pirítaná. A készülék kivehető morzsatálcával rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást és a konyhapult tisztán tartását. Az Orava Crispo Kenyérpirító kompakt méretű és elegáns kialakítású, így nem csak praktikus, de stílusos kiegészítője lehet a konyhának.

 • ORAVA HR-103A Kenyérpirító 650W

  Az ORAVA HR-103A Kenyérpirítóról

  Az ORAVA HR-103A Kenyérpirító egy megbízható és hatékony konyhai eszköz, amely segítségével könnyedén készíthetünk finom, pirított kenyeret reggelire vagy uzsonnára. A készülék 2 szelet kenyeret tud egyszerre pirítani, és a 6 különböző pirítási fokozatnak köszönhetően lehetőségünk van az igényeinknek megfelelően állítani a kívánt pirítási szintet. A kenyérpirító további előnye, hogy a kivehető morzsatálcával egyszerűen tisztítható, és a kompakt méretnek köszönhetően könnyen tárolható akár kisebb konyhákban is. Az ORAVA HR-103A Kenyérpirító egy praktikus és hasznos kiegészítője lehet otthonunknak.

 • ORAVA HR-108B Kenyérpirító 1200W (Fekete)

  Az ORAVA HR-108B Kenyérpirító 2 nagy szelet vagy 4 normál szelet pirítóshoz

  Egy pillanat alatt elkészítheti a finom reggelit.  A négy pirítóshoz készült Orava kenyérpirító gondoskodik a tökéletesen pirított pirítósokról. 6 fokozatú fűtési intenzitást kínál .  Ha úgy gondolja, hogy a pirítós idő előtt megpirult, használja a STOP gombot.
  Ha fagyasztott kenyeret használ, és ki akarja olvasztani,  nyomja meg a DEFROST gombot, ha pedig lehűtött kenyeret szeretne felmelegíteni, nyomja meg a REHEAT gombot.  Természetesen van fényjelzés és automatikus kikapcsolás.

 • ORAVA HR-109 Kenyérpirító 1050W

  Az ORAVA HR-109 Kenyérpirítóról

  Kenyérpirító 1 nagy szelet vagy 2 normál szelet pirítóshoz Egy pillanat alatt elkészítheti a finom reggelit.  A két pirítóshoz készült Orava kenyérpirító gondoskodik a tökéletesen pirított pirítósokról.  5 fokozatú fűtési intenzitást kínál .  Ha úgy gondolja, hogy a pirítós idő előtt megpirult, használja a STOP gombot.
  Ha fagyasztott kenyeret használ, és ki akarja olvasztani,  nyomja meg a DEFROST gombot, ha pedig lehűtött kenyeret szeretne felmelegíteni, nyomja meg a REHEAT gombot.  Természetesen van fényjelzés és automatikus kikapcsolás.

 • ORAVA HR-125 Kenyérpirító 1400W

  Az ORAVA HR-125 Kenyérpirítóról:

  Kenyérpirító 2 nagy szelet vagy 4 normál szelet pirítóshoz Egy pillanat alatt elkészítheti a finom reggelit.  A négy pirítóshoz készült Orava kenyérpirító gondoskodik a tökéletesen pirított pirítósokról. 6 fokozatú fűtési intenzitást kínál .  Ha úgy gondolja, hogy a pirítós idő előtt megpirult, használja a STOP gombot.
  Ha fagyasztott kenyeret használ, és ki akarja olvasztani,  nyomja meg a DEFROST gombot, ha pedig lehűtött kenyeret szeretne felmelegíteni, nyomja meg a REHEAT gombot.  Természetesen van fényjelzés és automatikus kikapcsolás.

 • PHILIPS HD2638/11 Kenyérpirító 950W

  Extra széles nyílás, amely illik vastag vagy vékony, friss vagy fagyasztott szeletekhez.
  A középre helyező mechanizmus tökéletesen középre helyez minden szeletet az egyenletes pirulás érdekében – a vastagságtól függetlenül. Beépített zsemletartó péksütemények, tésztafélék, zsemlefélék felmelegítéséhez
  Beépített zsemletartó péksütemények, tésztafélék, zsemlefélék egyszerű felmelegítéséhez. Újramelegítés és kiolvasztás egyszerre
  Fagyasztott toast kenyér/kenyér újramelegítése és kiolvasztása egyszerre. Extra automatikus kikapcsolás funkció
  Az extra automatikus kikapcsolás funkció megvédi a terméket a rövidzárlatok ellen. Az extra kenyérkiemelővel a legkisebb pirítósokat is biztonságosan kiemelheti.
  Ez a funkció lehetővé teszi, hogy még magasabbra emelje ki akár a legkisebb pirítósokat is.

 • PHILIPS Valentin-napi Speciál Páros Szett HD2638/11 Kenyérpirító + HD9350/96 Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a PHILIPS HD2638 kenyérpirító és a HD9350 vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: A Philips kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • RUSSEL HOBBS ILLUMINA 14572-57 Kenyérpirító 1200W

  A RUSSEL HOBBS ILLUMINA 14572-57 Kenyérpirítóról

  A Russell Hobbs Illumina kenyérpirító számos olyan funkcióval rendelkezik, hogy segítsen elkészíteni a tökéletes pirítóst. Az igen széles skálájú, 6 féle pirítási fokozatnak köszönhetően könnyedén készíthet jól megpirult vagy enyhén megpirult pirítóst. A színváltoztató világító gyűrű mindig jelzi Önnek a kenyér pirultsági fokát.

  Tulajdonságok: Magas fényű készülékház, csiszolt, rozsdamentes acél betétekkel. Dombornyomott díszítéssel és logóval 55%kal gyorsabb pirítási technológia. Színváltoztató, világító gyűrű (kék/lila/piros/zöld)6 pirítási fokozat beállítási lehetőség. Nyomásra nyíló morzsatálca.

  Funkciók: -Pirítás -Kiolvaszt ás Újramelegítés -Bagel pirítás

 • SAM COOK PSC-60/B kenyérpirító 950W

  Kezdje a napot egy finom reggelivel! A MPM SAM COOK PSC-60 / B kenyérpirító elkészíti őket Önnek,

  mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a 8 pirítási fokozat egyikét, és várja meg, amíg a pirított kenyér kijön a készülékből. A kenyérpirító a PSC-100 vízforralóval együtt teszi teljessé a készletet!

  A PSC-60 / B kenyérpirító egy kivehető morzsatálcával is rendelkezik, amely megkönnyíti a tisztítást az étel elkészítése után. A készülék két résszel rendelkezik, egy-egy szelettel – tökéletes egy ízletes reggelihez két személyre! Szereted a ropogósra sült kenyeret vagy az enyhén aranyszínű szeleteket? Válassza ki a megfelelő barnítási fokozatot és… kész!

  Folyamatosan ellenőrizze a sütemény sütési fokát és főzési idejét. A Sam Cook PSC-60 / B kenyérpirító LCD panellel rendelkezik. A készülékben van egy hely a tápkábel becsomagolására is.

  A San Cook PSC-60 / B kenyérpirítóval ellátott készletben grillsütőt talál a kenyér melegítéséhez és kiolvasztásához! A kiolvasztás funkciónak köszönhetően a fagyasztott kenyér gyorsan felmelegszik és ropogóssá válik.

  Kihűlt már a kenyered? Szeretnél egy meleg croissant-t?

  Szerencsére a Sam Cook PSC-60 / B kenyérpirító fel van szerelve fűtési funkcióval. Ennek köszönhetően ismét forró lesz a kenyér, a reggeli pedig szokás szerint finom lesz.

 • SAM COOK Valentin-napi Speciál Páros Szett PSC-60-B Kenyérpirító + PSC-111-B Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a Sam Cook PSC-60-B kenyérpirító és a PSC-111-B vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: A Sam Cook kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között