Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Borotva

Az elektromos férfi borotvák kategóriájában a vásárlók számos modellt találnak, amelyek között eltérő árak, funkciók és kialakítások találhatók. Ezek az eszközök ideálisak azoknak a férfiaknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék eltávolítani a szőrszálakat az arcukról és az állukról. A kategória legnépszerűbb típusai között találjuk az egy- és többpengés borotvákat, valamint az úgynevezett “vizes és száraz” modelleket, amelyek lehetővé teszik a használatukat vízben vagy borotvahabbal együtt.
Az elektromos borotvák között számos újdonság is megjelenik évente, amelyek jellemzően magasabb árkategóriában helyezkednek el. Ezek közé tartoznak például azok a modellek, amelyek beépített trimmerekkel rendelkeznek az arcszőrzet különböző hosszúságainak kezelésére, valamint a kifejezetten érzékeny bőrű férfiak számára kialakított borotvák. Emellett egyre népszerűbbek a vezeték nélküli modellek, amelyek magasabb szintű kényelmet biztosítanak a felhasználóknak.

 • ORAVA EASYONE 5in1 Test És Arcszőrnyíró

  Az ORAVA EASYONE 5in1 Test És Arcszőrnyíróról:

  Az Orava szakáll és hajnyírójával szép szimmetrikusra vághatod szakállad, bajuszod vagy frizurádat, így hajad és arcszőrzeted mindig makulátlan formában lehet. Természetesen bármilyen testszőr eltávolítható vele. Elsősorban otthoni használatra tervezték. Az Orava Easyone a beépített akkunak köszönhetően bárhol használható, nem korlátozza a vezeték hossza. Max. üzemideje egy feltöltéssel 60 perc. Ez akár több borotváláshoz vagy nyíráshoz is elég. Az akku átlagos töltési ideje 240 perc. Az egyedülálló acél pengék időtállóak és kiemelkedő eredményt garantálnak. A vágófej minimális vágási magassága 1 mm, így aprólékos munkákra is alkalmas. Maximális vágási magassága 10 mm. Vezérlése klasszikus gombokkal történik.

 • PHILIPS QP2830/20 OnneBlade Arc és Tesrszőrnyíró

  A PHILIPS QP2830/20 OnneBlade Arc és Tesrszőrnyíróról

  Az új OneBlade 360 készülékkel bármilyen hosszúságú szőrzet minden eddiginél egyszerűbben trimmelhető, formázható és borotválható. Egyszerű borotválás és trimmelés kevesebb* mozdulattal, még a legnehezebben elérhető területeken is. Nincs szükség többé megannyi eszközre – a OneBlade-re mindent rábízhatsz.

  Egyedülálló OneBlade technológia
  A Philips OneBlade az arc szőrtelenítéséhez tervezett forradalmi technológiával rendelkezik. Segítségével bármilyen hosszú szőrzet borotválható. A kettős védelem – a csúszást elősegítő bevonat és lekerekített végek – könnyebbé és kényelmessé teszik a borotválkozást. A borotválási technológiának köszönhetően a gyorsan mozgó penge (12000 vágás percenként) rendkívül hatékony – még hosszabb szőrzet esetén is.

  Innovatív 360 penge

  Az innovatív 360 penge minden irányban mozog, hogy igazodjon az arc vonalához. Kialakításának köszönhetően folyamatosan érintkezik a bőrrel és jól irányítható. Könnyedén borotválja

Termékkategóriák