Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

A klimatizálás kategóriája az otthonunkban vagy munkahelyünkön lévő hőmérsékletet és páratartalmat szabályozó eszközöket foglalja magában. A kategóriában található termékek között szerepelnek légkondicionálók, ventilátorok, páramentesítők és páramérők, hőmérők, radiátorok és fűtőtestek. Az ilyen típusú eszközök segítségével a helyiség hőmérséklete és páratartalma optimális szinten tartható, ezáltal kényelmesebb környezetet teremthetünk magunknak.
A klimatizálás kategóriájában folyamatosan megjelennek új termékek, amelyek egyre hatékonyabbá és energiatakarékosabbá válnak. Az okos otthonok elterjedésével a klíma eszközök is egyre több funkcióval rendelkeznek, és lehetőség van a távvezérlésre és az automatikus programozásra is. Az egészségünkre is egyre inkább figyelnek a gyártók, így olyan klíma eszközök is kaphatóak, amelyek speciális szűrőkkel rendelkeznek, hogy az allergiások számára is biztosítani tudják a tiszta levegőt.

 • HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátorról

  A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik. 80 cm-es magasságával könnyen elfér akár kisebb helyiségekben is. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. A ventilátor fejének dönthetősége és oszcilláló funkciója lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A készülék automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER FD-80CDT Toronyventilátor egy hatékony és praktikus megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban.

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)

  HELLER FD-80CDT Toronyventilátor 80cm

  16.950 Ft
  : 17.900 Ft (950 Ft)
 • HELLER HPC09AMB19 9000BTU 3in1 Hűtő-Fűtő Mobilklíma 2.6kW

  A HELLER HPC09AMB19 9000BTU 3in1 Hűtő-Fűtő Mobilklíma 2.6kW

  egy kiváló minőségű mobil klíma, amelynek kapacitása 9000 BTU / óra, és 2,6 kW hűtőteljesítményt biztosít. Ezenkívül a készüléknek van fűtési funkciója is, amely lehetővé teszi az egész éves használatot. A klíma 3 funkciót egyesít, amelyek hűtésre, fűtésre és szellőztetésre is használhatóak. A HELLER HPC09AMB19 mobil klíma könnyen hordozható és áthelyezhető, így bármelyik szobában használható. A készülék könnyen programozható, 24 órás időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a bekapcsolást és a kikapcsolást előre beállítva. A klíma magas minőségű anyagokból készült, és csendes működésével nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeket.

 • HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor 23cm

  A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátorról

  A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor egy kompakt és hatékony megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 23 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A ventilátor 2 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor egyszerűen kezelhető, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER TWV 236 Asztali Ventilátor egy praktikus és megbízható eszköz a forró nyári napokon.

 • HELLER TWV 436 Asztali Ventillátor 40cm

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventillátorról

  A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy kompakt és hatékony megoldás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 30 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A ventilátor 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor egyszerűen kezelhető, valamint könnyen tisztítható felépítésű. A HELLER TWV 436 Asztali Ventilátor egy praktikus és megbízható eszköz a forró nyári napokon.

 • MPM MNP-03 Párásító 5L-es Tartállyal

  A MPM MNP-03 Párásítóról

  Ultrahangos párásító rendszer víztartálya 5 l-es. Kapacitása 300 ml/h, 50 órányi folyamatos működést tesz lehetővé. Éjszakai üzemmódban lehetőség van a képernyő kikapcsolására. Időkapcsoló segítségével 1, 2, 4, 8 óra állítható be.
  20-30 m2 helyiségben üzemel a legoptimálisabban. Rendelkezik egy különálló illóolaj tartállyal . Külön állítható a párásítási intenzitás , páratartalom beállítás 5 – 5 % között 45 – 80 %. 360°-ban forgatható a működést tesz lehetővé. Vízszintet, vízhányt kijelzi , automatikusan lekapcsol. Csendes működésű. Légszűrővel és kerámia vízszűrő betéttel rendelkezik.

  Kötelező garancia: 12 hónap + 12 hónap forgalmazói garancia

 • MPM MWP-17/C Álló ventillátor 40cm 50W

  MPM MWP-17/C Álló ventillátorról:

  Az MPM MWP 17/C Álló ventilátor kiváló választás a kellemes klíma megteremtéséhez otthonodban vagy irodádban. A ventilátor 40 cm-es átmérőjű lapátokkal rendelkezik, amelyek könnyedén szabályozhatóak. A ventilátor fejének dönthetősége és oszcilláló funkciója lehetővé teszi a levegő áramlásának széles körű elosztását a szobában. A készülék 3 sebességfokozattal rendelkezik, így szabályozható a levegő áramlása a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Az állítható magasságú kialakítás lehetővé teszi a ventilátor használatát különböző helyiségekben és helyzetekben. A ventilátor könnyen kezelhető, valamint egyszerűen tisztítható. Az MPM MWP 17/C Álló ventilátor hatékony és energiatakarékos megoldás a forró nyári napokon.

 • MPM MWP-18 Padlóventillátor 48cm 90W

  Az MPM MWP-18 Padlóventillátorról:

  Az MPM MWP-18 padlóventillátor nagy teljesítményű, hatékony légáramlást biztosít bármely helyiségben. Az eszköz 3 sebességi fokozattal rendelkezik, amelyek könnyen állíthatóak az igényeknek megfelelően. A ventilátor lapátjai 53 cm átmérőjűek, amelyek általánosan elegendőek a nagyobb helyiségek számára. Az MPM MWP-18 padlóventillátor fém és műanyag anyagokból készült, masszív és tartós kialakítással rendelkezik. Az eszköz magassága állítható, ami lehetővé teszi a légáramlás irányának szabályozását. A ventilátor nagy teljesítményű motorral rendelkezik, és alacsony zajszinten működik, így kellemes légáramlást biztosít, anélkül hogy zavarná a csendet.

 • MPM MWP-31 Ventilátor 50W

  Az MPM MWP-31 Ventilátorról

  Az MPM MWP-31 egy praktikus asztali ventilátor, amely könnyen használható bármely helyiségben. Az eszköz 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja a légáramlást az igényeinek megfelelően. A ventilátor lapátjai 30 cm átmérőjűek, ami elegendő ahhoz, hogy elegendő levegőt forgasson az adott területen. Az MPM MWP-31 ventilátor átlátszó műanyagból készült, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a lapátok forgását. A ventilátor csökkentett zajszintű működésű, így nem zavarja meg a csendet sem.

  44.950 Ft
  : 50.950 Ft (6.000 Ft)

  MPM MWP-31 Ventilátor 50W

  44.950 Ft
  : 50.950 Ft (6.000 Ft)
 • NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra Szerelt Fém Ventilátor 45W

  A NEDIS FNTR20CWD10 Álló Állványra szerelt ventilátorral 

  Élvezze a frissítő fuvallatot ezzel az állványra szerelt ventilátorral, mely az igényeinek megfelelően állítható be. Válasszon a gyenge, közepes és erős forgási sebesség közül, és irányítsa a fuvallatot bármilyen szögben. Ez az álló ventilátor fémből készült, 3 fokozatú, így frissítő szellőt biztosít. Nagy teljesítményű motorral és három beállítással (gyenge, közepes és erős), valamint könnyen használható gombokkal rendelkezik. Az elosztás szabályozható, a dönthető fejjel pedig a légáramlat irányát módosíthatja. A ventilátor magassága 90-1320 centiméter között állítható. A magas teljesítményű, alacsony zajszintű motor kiváló teljesítményt nyújt. Ez az álló ventilátor fém színben nagyon népszerű, elegáns megjelenésű és megbízható működésű. Nagy segítség a nyári kánikulában mindenkinek. Javasoljuk, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, elöszőr kezdjék a helyiség, szoba felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra lesz szükség. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen az adott helyiség, szoba vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége. Élvezze az elegáns, három fokozatú ventilátor frissítő fuvallatát. Stílusos és tökéletesen stabil kialakítás, a ventilátor magassága és pozíciója állítható, így a kívánt irányba fújja a hideg levegőt. Tartsa otthona hőmérsékletét kellemesen hűvösen, még a legmelegebb napokon is.

 • NEDIS HUMI110WT 2.8L Párásító

  A NEDIS HUMI110WT Párásítóról

  Ezzel a könnyedén állítható párásítóval szobájában egészséges és egyenletes környezetet tarthat fenn.
  A párásító frissítő, hideg párát bocsát ki, amely az igényeinek megfelelő környezet elérése érdekében szabályozható.
  A párásító automatikusan leáll, amikor 2,8 literes nagy víztartálya kifogy, valamint ha a tartályt a feltöltéshez eltávolítják az aljzatról.

  Kötelező garancia: 12 Hónap

  12.950 Ft
  : 20.900 Ft (7.950 Ft)

  NEDIS HUMI110WT 2.8L Párásító

  12.950 Ft
  : 20.900 Ft (7.950 Ft)
 • NEDIS WIFIACMB1WT9 9000BTU 3in1 Mobilklíma 80m3

  NEDIS WIFIACMB1WT9 9000BTU 3in1 Mobilklíma segítségével

  valóra válhat az intelligens légkondicionálás – az ingyenes Nedis SmartLife alkalmazás segítségével WIFI-ről távvezérelhető
  • 3 az 1-ben – hűtés, szellőztetés és páramentesítés egyetlen készülékben
  • Nagy teljesítményű légkondicionáló időzítő és alvó üzemmód funkcióval
  • Egyszerűen kezelhető a puha érintőgombokkal és LED-es kijelzővel rendelkező vezérlőpanelről
  • Nagy hűtési kapacitás: 9000 BTU – 80 m³ lefedésére képes
  • 24 órás időzítő: a légkondicionáló automatikusan kikapcsol az előre beállított idő után
  • Háromsebességes ventilátor
  • Automatikus levegőkeringtetés a tökéletes levegőáramlás érdekében
  • Beállított hőmérséklet-tartomány: 16-32 °C
  • Magától párologtató rendszer a nagyobb energiahatékonyságért és hűtőteljesítményért
  • Energiahatékony, „A” energiaosztályú légkondicionáló.
  • Víztartály-telítettségjelzővel rendelkezik
  • Stílusos megjelenés, amely tökéletesen illik bármely belső környezethez
  • Könnyen karbantartható és tárolható a nyári szezon után

 • SYEN SHC09SH-E90NA3A Mobilklíma WiFi 2.5kW

  A Syen SHC09SH-E90NA3A klímák immáron hosszú ideje egyet jelentenek a jó ár-érték arányú,

  minőségi és innovatív klímákkal. Készülékeiket a világ elsőszámú klímamárkája, a Gree gyártja, ami már önmagában garancia a tartósságra és a a jó szervizhátére. A Syen klíma részleg a Gree legjobban fejlődő részlege, amit jól mutat az is, hogy hazánkban egyre több ház falán jelenik meg ez a márkanév. Robosztus kültéri- és esztétikus beltéri egységeiben az anyacég alkatrészei működnek, amely miatt gyakorlatilag bárkinek ajánlhatóak készülékeik.

  SYEN SHC09SH-E90NA3A MOBIL KLÍMA  a teljesítménye ~2,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 15-25 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. A mobil klíma vagy hordozható klíma legnagyobb előnye pont az, amiről a nevét is kapta: a könnyű hordozhatóság. Emellé még társul az az előny, hogy a telepítéséhez nem kell szakembert hívni, gyakorlatilag bárki elvégezheti. A mobil légkondik hatékonysága sokat javul az elmúlt évtizedben. Így elmondható, hogy sok esetben tökéletes alternatívája a klasszikus fali klímáknak.

  Kompakt hűtési megoldás a lakás díszeként, a modern kor elvárásait visszatükröző formában.

  • Időzítés,
  • LED kijelző,
  • Kompakt kivitel,
  • Távirányító,
  • Könnyen kezelhető,
  • Csak hűtő üzemmód,
  • Légáram irányának beállítása,
  • Kellemes éjszakai mód,
  • Automata üzem,
  • Öndiagnózis,
  • Programozható időzítő,
  • Automata tisztítás,
  • Széles légterelés,
  • Párátlanítás,
  • Wi-Fi vezérlés.
 • TESLA AIR6 HEPA Légtisztító Wi-Fi funkcióval 300m3

  Tesla Air6 Légtisztító, 36㎡ területre, WIFI funkcióval

  TISZTÁBB LEVEGŐ, JOBB ÉLET

  Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 6 légtisztító ideális működési területe 36m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

  A LEVEGŐ, AMIBEN MEGBÍZHAT

  Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

  EGYSZERŰ, OKOS, KECSES

  Tesla Air Purifier 6 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 300m³.

  TISZTA TECHNOLÓGIA A KÉZBEN

  Minden, amire szüksége van egy Wi-Fi – és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

  ÁPOLJA A LEVEGŐT, ÁPOLJA AZ EGÉSZSÉGÉT

  Túl száraz a levegő, amelyet belélegez? Párásítsa és akadályozza meg a sok irritációt és légzési problémákat okozó szárazságot. Tartsa a levegő nedvességét kellemes szinten, vagy lélegezze be a friss levegőt? Nem kell választania – a Tesla légtisztító párásító lehetőségével mindkettő elérhető.

  ÉREZZE AZ EREDMÉNYT

  A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat.

  LEVEGŐ HÓNAPOKIG

  Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! A Tesla légtisztító szűrői jó szűrőhatékonysággal csapdába ejtik a részecskéket, biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig – nyugodtan lélegezzen.

   

Termékkategóriák