Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Vízforraló

 • BLAUPUNKT EKS801SS Vízforraló 1,5 L 2200W

  A Blaupunkt EKS801SS vízforraló egy elegáns rozsdamentes acélból készült eszköz,

  amely 1,7 literes víztartállyal rendelkezik. A nagy teljesítményű, 2200 W-os fűtőelemnek köszönhetően gyorsan és hatékonyan forralja fel a vizet. Az eszköz biztonságos használatot tesz lehetővé, mivel az automata kikapcsolási funkció akkor lép életbe, ha a víz forráspontjára melegedett fel. A Blaupunkt EKS801SS vízforraló 360 fokban forgatható talppal rendelkezik, ami kényelmes és könnyű használatot tesz lehetővé. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a vízforraló könnyen és kényelmesen használható. Az üveg vízszintjelzőnek köszönhetően könnyen ellenőrizhető a víz mennyisége a tartályban. A vízkőszűrő csökkenti a vízkő lerakódását a készülékben és javítja az ízét. A készülék önmagától kikapcsol, ha az alján nincs víz, így elkerülhető a túlmelegedés és az esetleges sérülések. Összességében a Blaupunkt EKS801SS vízforraló egy elegáns, gyors és biztonságos eszköz, amely megkönnyíti az életünket a mindennapi használatban.

 • DELONGHI KBOV2001.BK Vízforraló

  • Teljesítmény (W): 2000
  • Űrtartalom (L): 1,7
  • Burkolat anyaga: Rozsdamentes acél
  • Vezeték nélküli kancsó: igen
  • 360 fokban elforgatható: igen
  • Rejtett fűtőszál: igen
  • Túlmelegedés elleni védelem: igen
  • Vízkő szűrő: igen
  • Vízszintjelző: igen
  • Automatikus kikapcsolás: igen
  • Egyéb funkciók: kábeltartó, csúszásmentes talp
  • Súly (Kg): 1,3
  • Szélesség (mm): 230
  • Magasság (mm): 265
  • Mélység (mm): 230
 • ECG-RK 2020 W Vízforraló 2l

  Az ECG-RK 2020 W vízforraló 2 literes térfogattal rendelkezik, amely elegáns és modern kialakítással büszkélkedhet. A készülék hőálló üveggel van kombinálva és kék háttérvilágítással rendelkezik, amely könnyen leolvashatóvá teszi az adatokat. A vízforralóban található rejtett fűtőtest gyors és hatékony forrást eredményez. A készülék LED kijelzővel rendelkezik, és kivehető, mosható vízkő szűrője is van. A túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolás megakadályozza a készülék és az üzemeltető személy sérülését. A vízforraló talpa központi csatlakozóval van ellátva, 360 fokban forog és kábelcsévélés funkcióval is rendelkezik. A névleges feszültség 220-240 V ~ 50/60 Hz, a névleges teljesítményfelvétel pedig 1850-2200 W.v

 • GORENJE K150RAW Vízforraló 1,5L 2500W

  A GORENJE K15 ORAW Vízforralóról

  Elektromos vízforraló Ora-Ito dizájnban 1,5 liter térfogattal és 2200 W teljesítménnyel. Gorenje K15ORAW forgó bázissal van ellátva, és a forrás után automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Köszönhetően a kábel tekercselésének a készülék táralása nagyon egyszerű.

 • GORENJE Valentin-napi Speciál Páros Szett ORATIO Design T800RAW Kenyérpirító + K150RAW Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a Gorenje Oratio Design T800RAW kenyérpirító és a K150RAW vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: A Gorenje kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • MPM MCZ-100 Vízforraló 1,7 2200W

  A MPM MCZ-100 Vízforralóról

  MPM Vízforraló 1,7L színváltó LED világitással és hőfokszabályzóval (MCZ-100Termék leírása: Vízforraló különlegessége a LED világításában rejlik, amely a vízhőmérséklet függvényében változtatja a színét.  Hangjelzés figyelmeztet, ha a víz elérte a kívánt kőmérsékletet.  Térfogata 1,7 liter, üveg és rozsdamentes acél csodálatos kombinációja.

 • MPM MCZ-102M Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-102M rozsdamentes acél vízforraló 1,7 literes űrtartalmú,

  és 2200 W teljesítménnyel rendelkezik. Az eszköz gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet, és az automatikus kikapcsolás funkció biztonságossá teszi használatát. A forraló kényelmes és biztonságos fogantyúval rendelkezik, és a 360 fokban forgatható aljzatának köszönhetően könnyű használni. A beépített szűrő megakadályozza a szennyeződések bejutását a forrásvízbe. A világító jelzőfény segít abban, hogy a forraló használatának állapotát mindig nyomon követhesd. A forraló egyedülálló külső dizájnja a konyhai enteriőrök széles skálájához illeszkedik, és a tartós rozsdamentes acél anyagból készült test garantálja, hogy az eszköz hosszú élettartamú lesz.

 • MPM MCZ-103M Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-103M vízforraló egy modern és kényelmes készülék,

  amely segítségével gyorsan és egyszerűen forrázhatunk vizet teához, kávéhoz vagy más meleg italhoz. A 1,7 literes űrtartalomnak köszönhetően elegendő mennyiségű vizet forralhatunk egyszerre, így ideális választás lehet családok vagy irodák számára is. A forraló 2200 wattos teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet. Az automata kikapcsolás és a túlmelegedés elleni védelem funkciók biztonságos használatot biztosítanak. Az egyszerűen kezelhető vezérlőpanelen könnyedén állíthatjuk a hőmérsékletet és a forrási időt. A LED-kijelzőn követhetjük nyomon a folyamatot. A rozsdamentes acél borítás elegáns megjelenést biztosít és könnyen tisztítható. A készülék vezeték nélküli, 360 fokban forgatható talppal rendelkezik, így kényelmes használatot biztosít.

 • MPM MCZ-105 Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-105 vízforralót arra tervezték,

  hogy gyorsan és hatékonyan forraljon vizet. 1,7 literes kapacitással és 2200 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy csak néhány perc alatt forrjon a víz. A vízforraló modern és elegáns kialakítással rendelkezik, rozsdamentes acélból készült és átlátszó vízszintjelzővel van ellátva. Rendelkezik automatikus kikapcsolással és szárazon történő felforrósodás elleni védelemmel, amely biztonságot nyújt és megakadályozza a készülék túlhevülését. Az MPM MCZ-105 vízforraló kényelmes és praktikus eszköz otthoni vagy irodai használatra, meleg vizet biztosítva tea, kávé és egyéb italokhoz.

 • MPM MCZ-46 Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-46 Vízforraló

  MPM vízforraló 1,7 L-es, 2200 W . Modern, letisztult design jellemzi. Teljesítménye 2200 W. Teste rozsdamentes acélból készült. Levehető fedelének köszönhetően egyszerű tisztítani.

  Talpa 360°-ban forgatható. A vízforraló kivehető szűrővel, rejtett fűtőelemmel, több szintű biztonsági rendszerrel, vízszintjelzővel , megvilágított be- és kikapcsolóval rendelkezik.

 • MPM MCZ-56 Vízforraló 1,7L 2100W

  Az MPM MCZ-56 Vízforralóról

  • Űrtartalom: 1,7 liter
  • 360 fokban elforgatható kanna
  • Rejtett rozsdamentes fűtőszál
  • Szárazüzem elleni védelem
  • Kivehető és tisztítható szűrő
  • Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
  • Ki/bekapcsoló gomb és jelzőlámpa
  • Teljesítmény: 2200W
  • Rozsdamentes acél test
  • Fekete/inox szín
 • MPM MCZ-66 Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-66 Vízforralóról

  Az MPM MCZ-66 vízforraló egy praktikus és modern készülék, amely segítségével gyorsan és hatékonyan forrázhatunk vizet teához, kávéhoz vagy más meleg italhoz. Az 1,7 literes űrtartalomnak köszönhetően elegendő mennyiségű vizet forralhatunk egyszerre, így ideális választás lehet családok vagy irodák számára is. A forraló 2200 wattos teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet. Az automata kikapcsolás és a túlmelegedés elleni védelem funkciók biztonságos használatot biztosítanak. Az egyszerűen kezelhető vezérlőpanelen könnyedén állíthatjuk a hőmérsékletet és a forrási időt. Az üveg és rozsdamentes acél kombinációja elegáns megjelenést biztosít és könnyen tisztítható. A készülék vezeték nélküli, 360 fokban forgatható talppal rendelkezik, így kényelmes használatot biztosít. A LED-kijelzőn nyomon követhetjük a forrási folyamatot.

 • MPM MCZ-71P Vízforraló 2200W

  Az MPM MCZ-71P Vízforralóról

  Tulajdonságok: Teljesítmény: 1850-2200 WRozsdamentes acél házBelső világítás360 fokban forgatható a talpon Rejtett fűtőszál Cserélhető szűrő (2 db) Kapacitás: minimum 0,5 liter / 1,7 liter maximum

 • MPM MCZ-85 Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-85 vízforraló Űrtartalma 1,7 liter,

  így kisebb mennyiségekhez is ideális, 3 színben is elérhető. 2200 wattos teljesítménye gyorsan és hatékonyan forralja fel a vizet. Kivehető szűrője segít megőrizni a tiszta, ízletes vizet. Automatikus kikapcsolás funkciója biztonságossá teszi használatát. A tartály belseje rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot garantál. Az ergonomikus fogantyú és a könnyű súly segítik a kényelmes használatot. A forraló vezérlése egyszerű és intuitív, egyszerűen állítható a kívánt hőmérsékletre. Az LED világítás jelzi, ha a víz forró. A forraló aljzata 360 fokban forgatható, ami rugalmas elhelyezést tesz lehetővé. Az MPM MCZ-85 vízforraló modern, elegáns kialakítása és fekete színe igazán stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának.

  MPM MCZ 85 7 MPM MCZ 66 2 MPM MCZ 85 8

  MPM MCZ-85 Vízforraló 1,7L 2200W

  6.450 Ft6.950 Ft
 • MPM MCZ-88 Vízforraló 0,5L 1100W

  Az MPM MCZ-88 vízforraló 0,5 literes űrtartalommal rendelkezik és 1100 wattos teljesítménnyel működik.

  Az eszköz rendkívül praktikus és könnyen használható, a kivehető szűrő és az automatikus fedélzáras rendszer pedig könnyű tisztítást tesz lehetővé.

  Az MPM MCZ-88 vízforraló stílusos és modern megjelenésű, így jól mutat majd a konyhában vagy az irodában is.

 • MPM MCZ-91M Vízforraló 2200W

  Az MPM MCZ-91M vízforraló dupla falú rozsdamentes acélból készült nagy teljesítményű vízforraló,

  amely 1,7 literes űrtartalommal rendelkezik. A vízforraló 2200 W-os teljesítménnyel működik, és gyorsan és hatékonyan forralja a vizet. A vízforralóban lévő vízszintjelző segít abban, hogy pontosan mérjük a vízmennyiséget, és az automatikus kikapcsolási funkció biztonságosabbá teszi használatát. A rozsdamentes acél kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, így tökéletes választás lehet otthoni vagy irodai használatra.
  Más vízforralóknál tovább tartja melegen a vizet, minimalizálja az égési sérülések esélyét. Kezelését megvilágított kapcsológomb biztosítja automata fedéllel rendelkezik. A készülék 360-ban elfordítható.

 • MPM MCZ-93 Vízforraló 1,7L 2200W

  A MPM MCZ-93 Vízforraló jellemzői:

  Az MPM MCZ-93 Vízforraló ideális választás otthoni használatra, mivel kiváló minőségű anyagokból készült és megbízható működést biztosít. Az 1,7 literes űrtartalom lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű vizet melegítsen fel, így gyorsan elkészítheti az összes meleg italát vagy ételét. Az erős 2200 W teljesítmény és a könnyű kezelhetőség együttesen biztosítják, hogy a vízforraló használata gyors és egyszerű legyen. A modern és elegáns kialakításnak köszönhetően ez a vízforraló tökéletesen illik minden konyhába.

 • MPM MCZ-97 Vízforraló 1,7L 2200W

  Az MPM MCZ-97 Vízforralóról

  Üveg vízforraló hőfokszabályozóval, 1.7 l, 2200 W, MCZ-97

  A vízforraló üveg és rozsdamentes acél anyagból készült
  A vezérlőpanelen az alábbiak állíthatóak, illetve jelennek meg
  – hőmérséklet-szabályozás 40C-100C között, 10C-os közökkel
  – aktuális hőmérséklet kijelzése
  – melegen tartó funkció
  360-ban elforgatható kancsó
  2200 W-os teljesítmény
  Automata fedő
  Vízszint-jelző
  Burkolt fűtőszál
  Kivehető szűrő

 • MPM Valentin-napi Speciál Páros Szett MTO-07/C Kenyérpirító + MCZ-46 Vízforraló

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a MPM MTO-07 kenyérpirító és a MCZ-64 vízforraló.

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: Az MPM kenyérpirító és a vízforraló összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • NEDIS KAWK130EWT Vízforraló 1,7L 2200W

  A Nedis KAWK130EWT vízforraló egy 1,7 literes űrtartalmú készülék,

  ami elegendő mennyiségű vizet tesz lehetővé a család számára. A 2200 W teljesítménynek köszönhetően gyors és hatékony forrást biztosít. A készülék fehér színű és műanyagból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. A KAWK130EWT vízforraló jelzőfényének köszönhetően könnyen észlelhető, ha a víz már forrni kezdett. Az eszköz tartalmaz egy vízszintjelzőt is, így pontosan tudjuk, hogy mennyi víz van a készülékben. A készülék 360 fokban elforgatható és csúszásmentes aljjal rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a használatát. A KAWK130EWT Vízforraló készülékhez tartozik egy 0,75 méter hosszú kábel, így könnyedén elhelyezhető a konyhában. Az üresen forralás elleni védelem megakadályozza, hogy a készülék túlmelegedjen, ha nincs víz benne. Összességében a Nedis KAWK130EWT vízforraló megbízható, gyors és biztonságos eszköz, amely ideális a mindennapi használatra a konyhában.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között