Barion Pixel

Vákuumfoliázó

 • ECG VS110 B10 Vákuumos Fólia Hegesztő

  A ECG VS110 B10 Vákuumos Fóliáról

  Az ECG VS110 B10 vákuumos fólia hegesztő ideális eszköz élelmiszer és más anyagok légmentes tárolásához. A hegesztővel egyszerűen zárhatók a vákuumos tasakok, amelyekben az ételek továbbiak tartósan frissek maradnak. A hegesztő képes állandó hőmérsékletre, és 10 másodperc alatt kész a zárás. A praktikus és könnyen használható hegesztő minden háztartásban hasznos kiegészítő lehet.

 • MPM MPZ-01 Vákuum-fóliázó gép 110W

  Az MPM MPZ-01 Vákuum-fóliázó gép

  más tárolási módszerekkel ellentétben a vákuumtárolás akár ötszörösen meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét és tarthatóságát.

  A vákuumzáras zacskókban tárolva az élelmiszer védve van a levegő és a baktériumok bejutása ellen, amelyek egyébként megrontanák a terméket. A vákuumban tárolt élelmiszerek megőrzik természetes ízüket, megfelelő állagukat és vonzó megjelenésüket.

  A vákuumcsomagolás nagyszerű módja az élelmiszerek tartósításának és tárolásának. Segít továbbá az otthoni fagyasztó kapacitásának kezelésében és a higiénia megőrzésében: a vákuumzárral lezárt fagyasztott termékek nem árasztanak szagot, és a hatékonyabb, hulladékmentes felhasználás érdekében tálalási adagokban tárolhatók.

 • SAM COOK PSC-30 Vákuum-fóliázó gép 110W ’28cm

  A SAM COOK PSC-30/b vákuum fóliázó egy hatékony és megbízható konyhai készülék,

  amelynek segítségével élelmiszereket lehet vákuumosan csomagolni. A készülék két működési móddal rendelkezik: manuális és automatikus. A készülékhez tartozó fólia tekercsek minőségi élelmiszeripari műanyagból készülnek és mikrózhatóak. A készülék könnyen kezelhető és tisztítható, kis helyen is elfér, így ideális választás az otthoni konyhákba. A vákuum fóliázás hatékony módja az élelmiszer pazarlás csökkentésének, hiszen a vákuumcsomagolt élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és ízüket. A SAM COOK PSC-30/b vákuum fóliázó megfelelő szellőzéssel és tárolással hosszú élettartammal rendelkezik. Összességében a SAM COOK PSC-30/b vákuum fóliázó egy praktikus és hasznos készülék az otthoni konyhában.

   

Termékkategóriák