Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Állóporszívó

Az álló porszívók széles választékát kínálják, hogy a vásárlók megtalálják a megfelelőt az otthonukhoz és szükségleteikhez. A vezetékes változatok általában erős motorral rendelkeznek és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket a padlóról. Többféle extrával is rendelkezhetnek, például HEPA szűrőkkel, amelyek allergiások számára ideálisak. Az újabb modellek vezeték nélküli kialakítással rendelkeznek, amelyek könnyű hordozhatóságot és nagyobb manőverezőképességet biztosítanak. Emellett a legtöbb modell már rendelkezik különleges tartozékokkal, például speciális kefékkel a kemény padlókhoz vagy az állatszőr eltávolításához. Az álló porszívók lehetnek tartályos ez az elterjedtebb, vagy porzsákos kialakításúak is. Az üzemidő, az akkumulátor élettartama és a töltési idő jelentős előrelépéseket tettek az álló porszívók területén az utóbbi években, így ma már egyre több vezeték nélküli modell érhető el, amelyek még nagyobb mozgékonyságot és sokoldalúságot kínálnak a felhasználók számára, legyen az seprű-lapát kiváltása vagy akár a nagytakarítás elvégzése.

 • BOMANN BS6027 A CB Akkumulátoros Állóporszívó

  BOMANN BS6027 A CB Akkumulátoros Állóporszívó

  nagy teljesítményű akkumulátoros kézi- és padlóporszívó vezeték nélküli tisztításhoz
  Eco-Cyclon twin spin akkumulátor kéz és porszívó 18,5 V lítium-ion akkumulátorral (2200 mAh)
  Elektromosan forgó padlókefe
  Extra hosszú résszívó (25 cm)
  forgatható kefe fúvóka (90°) Beleértve a mini speciális fúvókát
  Elektronikus túláram elleni védelem
  Minden felületre alkalmas
  A padlóporszívótól a kézi porszívóig egy kattintással, ez a vákuum hasznos bútorok, párnák, drapériák, könyvek, autósülések tisztítására
  Porzsáknélküli szűrő technológia – könnyű ürítés egy gombnyomással
  HEPA szűrő (Nagy hatékonyságú részecske légszűrő)
  Akkumulátor üzemideje kb. 20 perc
  Akkumulátor töltési ideje kb. 5 óra
  Alumínium szívócső
  Integrált gazdaságos üzemmód az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében
  4 lépéses LED-es akkumulátorszintjelző
  Optimális mobilitás a 180°-ig forgatható kettős forgással
  Praktikus falra szerelhető, beleértve a töltőállomást és a tartozéktartót
  Tartozékok: hasadékfúvóka, kefefúvóka, mini speciális fúvóka, falra szerelhető

 • ECG VT-3620 Álló Porszívó

  Az ECG VT-3620 Álló Porszívó hatékony segítséget nyújt a takarítási feladatokban. Könnyen manőverezhető és rendkívül hatékony a por és szennyeződések felszívásában. Az állítható szívóteljesítmény lehetővé teszi a különböző felületek optimális tisztítását. A porszívó rendelkezik kiegészítő fejekkel és tartozékokkal, amelyek segítségével könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket. A nagy kapacitású porzsák hosszabb ideig használható anélkül, hogy gyakran cserélni kellene. Az ECG VT-3620 Álló Porszívó ideális választás a hatékony takarításhoz és a tiszta otthon megteremtéséhez.

 • ECG VT-3630 Álló Porszívó 2in1

  Az ECG VT-3630 Álló Porszívó a tökéletes választás, ha hatékony és alapos takarítást szeretne otthonában. Ez a porszívó kombinálja a magas teljesítményt, a kényelmet és a funkcionalitást, hogy könnyedén megtisztítsa a padlókat és a szőnyegeket.

  A porszívó erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékonyan szívja fel a port és a szennyeződéseket. A többfokozatú szívóerő-szabályozás lehetővé teszi a teljesítmény beállítását a takarítandó területtől függően, így mindig optimális eredményeket érhet el.

  Az ECG VT-3630 Álló Porszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes használatot tesz lehetővé. A könnyű súlyú és kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyen manőverezzen a különböző helyiségekben és a bútorok között.

  A porszívó tartalmaz különböző kiegészítőket és fejeket, amelyek megkönnyítik a különböző felületek takarítását. A padlófej szőnyegekre és kemény padlókra egyaránt alkalmazható, míg a különféle kefék és dugattyúk segítségével könnyedén eltávolíthatja a porcicákat, a hajat és a szennyeződéseket.

  Az ECG VT-3630 Álló Porszívó nagy kapacitású porzsákkal rendelkezik, amely hosszabb takarítási műveletekhez elegendő. A porzsák könnyen cserélhető, és a tartály könnyedén kiüríthető a szennyeződések eltávolítása érdekében.

  Emellett a porszívó rendelkezik egy kényelmes tárolóval is, ahol a tartozékok és a kábel rendezetten elhelyezhetők. Ez megkönnyíti a porszívó tárolását és hozzáférését, amikor szüksége van rá.

  Az ECG VT-3630 Álló Porszívó megbízható és hatékony munkát végez, hogy tiszta és rendezett otthont teremtsen. Fedezze fel a könnyű használat és a hatékony takarítás előnyeit az ECG VT-3630 Álló Porszívóval.

 • ECG VT-4320 3in1 Multi Clean Többfunkciós álló porszívó 3in1

  Az ECG VT-4320 egy porszívó, amely kifejezetten az autók tisztítására lett tervezve.

  Az eszköz teljesítménye 100 watt, és a készletben található egy autós adapter, amely lehetővé teszi az autóba való csatlakoztatást. A porszívóhoz tartozik egy hosszabbító cső, amely lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását, valamint egy kis kefe és egy lapos szívófej a különböző felületekhez való alkalmazkodáshoz. Az eszköz 3 méteres kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egész autó tisztítását kényelmesen és hatékonyan. A porszívóhoz egy HEPA szűrő is tartozik, amely segít eltávolítani a por- és allergiakeltő anyagokat az autó levegőjéből. A porzsák könnyen cserélhető és tisztítható, így könnyen karbantartható az eszköz. Az ECG VT-4320 porszívó kompakt és könnyen hordozható, így akár az autóban is tárolható, amikor nincs szükség rá.

 • ECG VT5220 2IN1 FLEX CLEAN 150W Állóporszívó 22.2V Fehér Kék

  A modern ECG VT 5220 2in1 Flex Clean kiváló mindennapi porszívózáshoz.

  Azonfelül, 2 az 1-ben kialakításával külön dolgozhatsz a rúdporszívóval vagy a kézi porszívóval, mely nagyszerű például bútorok tisztítására. Ez a praktikus ECG által gyártott álló porszívó minden padlótípushoz ajánott. A híresen megbízható hepa szűrő és habszűrő tiszta levegőt garantál. A praktikus ECG VT 5220 2in1 Flex Clean álló porszívó le fog nyűgözni 75 dB zajszintjével,, amely sokkal kényelmesebbé teszi a takarítást. A működési idő egészen 30 perc egyetlen feltöltéssel a lítium-ionos akkunak köszönhetőenTöltési ideje 4,5 óra. A készülék hálózatról működik, a kábel hossza pedig 1,5 m.

  Cyclone (ciklon*) szűrőrendszer:
  A ciklon rendszerű levegőszűrés lényege leegyszerűsítve annyi, hogy a készülék “megpörgeti” a beszívott levegőt, így a centrifugális erő hatására a szennyeződés “kisodródik” a légáramból. A készülék kialakításából adódóan a levegőből “kipörgetett” por összegyűlik az erre kialakított helyen. A megoldás előnye, hogy míg a porzsákos porszívó esetén a porzsák telítődésével némiképp csökkenhet a szívóerő, ennél a megoldásnál ez a jelenség nem fordulhat elő. Ugyanakkor önmagában ez a megoldás sem ad mindig elegendően tiszta kilépő levegőt, így a ciklon porszívókban is sokszor ott van még egy vagy két szűrő.

 • MPM MOD-34 Vezetékes Állóporszívó 600W

  Az MPM MOD-34 vezetékes állóporszívó egy hatékony és könnyen kezelhető eszköz, amely segít a háztartási tisztítási feladatokban. Néhány fontos jellemzője:

  1. Teljesítmény: 600 wattos motorja hatékonyan gyűjti össze a port és a szennyeződéseket a különböző felületekről.
  2. Kompakt és könnyű: A készülék kompakt mérete és könnyű súlya könnyű tárolást és manőverezést tesz lehetővé a lakás különböző részein.
  3. Porzsák: A beépített porzsák rendszer hatékonyan gyűjti a port, és egyszerűen cserélhető a tisztításhoz vagy a porszívó teljesítményének optimalizálásához.
  4. HEPA szűrő: A beépített HEPA szűrő tisztább levegőt biztosít, kiszűrve a finom por- és allergén-részecskéket.
  5. Állítható szívóerő: Az állítható szívóerő lehetővé teszi a különböző felületekhez és tisztítási feladatokhoz való alkalmazkodást.
  6. Kiegészítők: A mellékelt kiegészítők, például a kefe- és résszívófej, segítenek a nehezen elérhető helyeken és különböző felületeken való hatékony tisztításban.

  Az MPM MOD-34 vezetékes állóporszívó tehát egy praktikus és hatékony eszköz a háztartási takarításhoz, amely kényelmes és eredményes tisztítási élményt kínál. Mindig javasolt ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb specifikációk és további információkért.

 • MPM MOD-36 22.2V 120 W Vezeték nélküli Akkumulátoros Álló porszívó, szürke

  A rendkívül praktikus MPM MOD-36 álló porszívó

  minden felület – szőnyegek, parketták, járólap, linóleum – tisztítására tökéletesen alkalmas. Könnyű és fordulékony, kényelmes a használata. Funkcionalitásának és tartozékainak köszönhetően nélkülözhetetlen takarító partnerré válhat.

  Az MPM MOD-36 akkumulátoros porszívóval végzett takarítás során használhatja normál porszívóként a padlóhoz, illetve kézi modellként a kanapék, fotelek vagy autókárpitok tisztításához. A porszívó kis mérete hasznos lesz a munka közbeni manőverezéshez, de a tároláshoz is. A könnyű alumíniumcsövet könnyen eltávolíthatja, a tartozékokat (keféket) leveheti, és a porszívót egy szekrényben tárolhatja.

  A minőségi tisztítás a jó szűrőrendszerről szól. Az MPM MOD-36 álló porszívó ciklonkamrát használ, amelyet előszűrő egészít ki. Az átlátszó portartály 0,8 literes, és nagyon könnyen üríthető.

  Az MPM MOD-36 függőleges porszívó akkumulátorral működik. Ez az alkatrész kivehető, a töltés közvetlenül a porszívóban vagy az eltávolított modulban történik. Teljesen feltöltve a porszívó 30 percig képes működni. A porszívó fogantyúján van egy be-/kikapcsoló és akkumulátorjelző.

   

 • NEDIS VCCS400GN 120W 22.2 V Akkumulátoros álló porszívó szürke/ zöld

  A Nedis VCCS400GN Akkumulátoros álló porszívójával

  otthona porszívózása sokkal könnyebbé válik. A feltölthető lítiumakkumulátorral energiatakarékos üzemmódban akár 50 percig is működőképes, továbbá elég nagy szívóerőt biztosít a könnyebb szennyeződések (pl. por vagy homok) eltávolításához. Ugyanakkor a nagy teljesítményű üzemmódban 26 perc vezeték nélküli működést garantál maximális szívóerővel, melyhez a mindössze 75 dB-es zajszintet eredményező halk motor társul.
  A nyeles porszívó teljesen vezeték nélküli működése révén optimális mozgási szabadságot biztosít a takarítás során, akkumulátora feltöltéséhez pedig 4,5 óra szükséges.
  A csupán 2,1 kg súly, a nyeles kialakításból kézi porszívóvá alakíthatóság és a nehezen elérhető sarkok takarításához mellékelt réstisztító dugattyú együttesének köszönhetően hamar azon kaphatja magát, hogy egyre gyakrabban használja ezt a nyeles porszívót egy gyors porszívózáshoz a reggeli után, illetve a falak és a mennyezet takarításához. Sőt, mi több, az 1,5 literes kapacitású tartály kitart a házimunka során.
  Ráadásul a nyeles porszívó motoros kefefejében beépített LED-es világítás található, melynek köszönhetően még a gyengén megvilágított sarkokban is láthatóvá teszi a koszt.
  Végzett a porszívózással? Egyszerűen csak ürítse ki a portartót egyetlen érintéssel kipattintva, és helyezze a falra könnyedén felszerelhető töltőállomására. Nyeles kialakítása révén kevés helyet foglal tároláskor, így még a legkisebb otthonokba is tökéletes választás.

  • Vezeték nélküli használat – mozgatás teljesen szabadon
  • 120 W-os teljesítmény
  • Halk működés – 75 dB-es zajszint
  • 1,5 literes tartálykapacitás – ürítés egyetlen érintéssel kipattintva
  • 2,1 kg súly – könnyű kezelés és felemelés (a falak és a mennyezet tisztításához)
  • 2 üzemmód – 5000 Pa 50 perc vezeték nélküli működéssel, illetve 8500 Pa 26 perc vezeték nélküli működéssel
  • 22,2 V-os lítiumakkumulátor – teljes feltöltés 4,5 órán belül
  • Rendkívül mozgatható puha kefe – a kefefejbe beépített LED-es világítással
  • Kézi porszívóra alakítható át
  • Réstisztító dugattyúval

 • PHILIPS XC3133/01 S3000

   A PowerCyclone 8 az akkumulátor optimális használata mellett távolítja el a port.
  Nagy teljesítményű technológiánk a hatékonyság és az eredményesség tökéletes kombinációját nyújtja. Nagy porfelvételre terveztük, miközben normál üzemmódban akár 60 perc¹, turbó üzemmódban pedig 15 perc2 üzemidőt biztosít.
  A LED-es szívófej felfedi a rejtett port, így célzottan irányíthat minden mozdulatot.
  A LED-es szívófejnek hála minden mozdulat hatékony. Pontosan a megfelelő szögben világítja meg az apró porszemcséket, így Ön határozottan tudni fogja, hol van takarításra szükség.
  A hosszú élettartamú akkumulátor akár 60 percig is energiát biztosít¹.
  Takarítsa ki otthonát pillanatok alatt az akkumulátorunknak köszönhetőn, amely normál üzemmódban akár 60 percig¹, turbó üzemmódban pedig 15 percig2 is kitart. A precíziós szívófej akár 1 mm-es közelségben siklik a fal mellett.
  A precíziós szívófejjel eltávolíthatja a port és a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyekről. A kialakításának köszönhetően rendkívül közel siklik el a falak és lábazatok mellett, és begyűjti a szennyeződések makacs részecskéit.
  A 3 lépcsős szűrőrendszer biztonságosan megtartja az összegyűjtött port.
  A finom por és szennyeződés a három ultrafinom szűrőnek köszönhetően nem jut ki a készülékből. Így ha már eltávolította a padlóról, akkor az úgy is marad.
  Digitális motor a tartósságért.
  Digitális motorunk biztosítja, hogy a vezeték nélküli porszívó tartós és erőteljes legyen. Levehető 25,2 voltos akkumulátor a hosszabb takarításhoz.
  Szeretné folytatni a takarítást újratöltés nélkül? Levehető akkumulátorunknak köszönhetően egy feltöltött akkumulátorra válthat, és szinte azonnal folytathatja ott, ahol abbahagyta³. Kézi porszívóvá alakítható a különböző felületek tisztításához.
  Padlószint feletti területeket kell elérnie, például a szekrények belsejét vagy a kanapét? A Philips 3000-es sorozatú porszívó kézi porszívóvá alakítható a könnyű manőverezhetőség érdekében, a takarítási igényektől függetlenül.  ¹Takarékos üzemmód, kizárólag kézi használat.
  2Turbó üzemmód, kizárólag kézi használat.
  ³A második akkumulátor külön kapható, XV1633.

 • SAMSUNG VS15A6031R1/GE Jet 60 álló porszívó, 410W, 40 perc üzemidő, 0.8 L portartály, Zöldeskék szín

  Samsung VS15A6031R1/GE álló porszívó, 410W, 40 perc üzemidő, 0.8 L portartály, Zöldeskék

  Erőteljes, mégis könnyű, Fejlett tisztítási teljesítmény

  Hatékonyan tisztítsd meg a különböző típusú padlókat könnyű, mégis erőteljes akkus vákuumszívóval. A digitális inverteres motor akár 150 watt*szívóteljesítményt generál. Az aerodinamikailag kialakított légrendszer optimalizálja a légáramlást is, a több ciklonikus légszűrő pedig megakadályozza a finom porrészecskék kiszökését.

  Nagy szívóerő, Digitális inverteres motor

  Az akár 150 wattos szívóteljesítménynek köszönhetően rendkívül hatékonyan takaríthatsz*. A digitális inverteres motor optimalizálja a légáramlást az ultrahangosan hegesztett aerodinamikai pengéinek köszönhetően. Az eredmény nagy, akár 410 wattos ** bemeneti teljesítmény, hatékony energiafogyasztás és akár 150 wattos szívóteljesítmény*.

  Kivételes szívóerő, Jet Cyclone

  Élvezd a tisztább levegőt és a soha nem látott szívóerőt a Jet Cyclone hatékony multi-ciklon szerkezetének köszönhetően.

  A 9 ciklon 27 levegőellátási ponttal optimális légutat képez, így minimális szívóerő veszik el. Ezenkívül a rendszer biztosítja azt is, hogy a finom porrészecskék ne távozhassanak.

  Erőteljes a szőnyegen is, Jet Fit kefe

  Távolítsd el a finom porrészecskéket a szőnyegekből és a kemény padlóról a Jet Fit kefe segítségével. Percenként 3750-szer forog*. A 180 fokos elforgatható fejjel könnyedén megváltoztathatod az irányt és megtisztíthatsz minden sarkot. Egyszerűen karbantarthatja a forgó dobot egyetlen kattintással leszerelheted azt.

  Tiszta levegőt bocsát ki, 5 rétegű HEPA szűrőrendszer*

  Tiszta levegőt bocsát ki az 5 rétegű HEPA szűrőrendszerrel!* A fő ciklon és a fém háló rácsos szűrője nagy port vesz fel a levegő belépésekor. A Jet Cyclone és a mikroszűrő finom port fog el, és egy ultrafinom porszűrő csavarja be a mikroport 99,999%**-ig, beleértve 0,3–10 µm*** részecskéket és allergéneket.

  Rugalmas töltő, 2 az 1-ben töltőállomás

  Tárold és töltsd fel porszívód rugalmasabban a 2 az 1-ben töltőállomással, amely bármilyen otthonhoz könnyedén illeszkedik! Ha helyet szeretnél megtakarítani, a falra szerelheted. Önálló töltőként is felhasználhatod, így egyszerűen eltávolíthatod az akkumulátort, és bárhol feltöltheted.

 • SAMSUNG VS60K6050KEW/GE VS6000 Állóporszívó 21.6V, Cyclone Force, EZ Clean Brush, Fehér

  Samsung VS6000 POWER stick álló porszívó fehér színben (VS60K6050KW/GE) Könnyedén és hatékonyan távolítja el a hajszálakat

  EZClean portároló és kefe echnológia segítségével könnyen és higiénikusan eltávolíthatod a beszorult port vagy törmeléket, beleértve a hosszú szőrszálakat is. Az EZClean portároló ürítéséhez egyszerűen húzz meg egy kart, és az EZClean kefe is könnyen kihúzható a dobból.

  Extra hatékony fordulás, extra könnyű mozgás, Könnyű kezelés

  A Könnyű kezelés kialakítás lehetővé teszi a kisebb erőfeszítést igénylő, hatékonyabb mozgást és tisztítást. A 180 fokos forgókefe hatékonyan kerüli meg az akadályokat, míg a nagy kerekek simább és stabilabb mozgást biztosítanak.

  2 az 1-ben rugalmas tisztítás különböző felületeken, 2 porszívó az 1-ben

  2 az 1-ben porszívóként működik, és különféle területeket tisztít meg. Álló típusúként ideális nagy padlókhoz, de egyszerűen a leszerelhető tisztító tartály eltávolításával kiválóan alkalmas kisebb területek, rések vagy bútorok tisztítására.

  Könnyen megtalálható és használható beépített kiegészítők

  Tartalmazza a fogantyúhoz tartozó beépített por- és réstisztító kiegészítőket. Gyorsan átválthatsz a legmegfelelőbb kiegészítőre anélkül, hogy időt pazarolnál a keresésével vagy a rögzítésével, így élvezheted a gyors, folyamatos tisztítást.

  Porgyűjtési kapacitás: 0.25 liter

   

 • VIVAX VCB25VB 2in1 25.2V Li-Ion Akkumulátoros Állóporszívó 150W

  A Vivax VCB25VB 2in1 porszívó egy multifunkcionális készülék, amely alkalmas padlófelületek porszívózására,

  valamint kézi porszívóként is használható. A készülék teljesítménye 600 watt, és egy HEPA szűrővel is ellátott, amely segít csökkenteni a por- és allergiakeltő anyagokat a levegőben. A porszívó tartozékaiba tartozik egy hosszabbító cső, egy szívókefe padlófelületekhez, egy kisebb szívófej, amely alkalmazkodik a különböző felületekhez, valamint egy kis sörtés kefe, amely segít eltávolítani a szőröket és a port az ágyakról és a bútorokról. A Vivax VCB25VB 2in1 porszívó kábele 5 méter hosszú, így viszonylag nagy területet is tudunk vele takarítani anélkül, hogy át kellene dugni a kábelét. Az eszközben található egy könnyen üríthető porzsák, amely megkönnyíti a takarítást. A készülék könnyen átalakítható kézi porszívóvá, amely lehetővé teszi a szűk helyek, a bútorok, a lépcsők és más nehezen hozzáférhető helyek tisztítását. A porszívó feje 180 fokban forgatható, ami segít a kényelmes és hatékony takarításban.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között