Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Egér / egérpad

Az egér és egérpad olyan perifériák, amelyek lehetővé teszik a számítógép felhasználóinak, hogy az egér segítségével irányítsák a kurzort a képernyőn, és egyszerűbben navigáljanak az operációs rendszerben és a szoftverekben. Az egérpad egy speciális felület, amelyen az egér könnyen mozoghat, így jobb pontosságot és mozgékonyságot biztosít. Ezek az eszközök fontosak lehetnek azok számára, akik hosszabb ideig dolgoznak a számítógépen, vagy akik speciális munkát végeznek, mint például a tervezők és a játékfejlesztők.

 • A4 TECH B-070 Bloody Gaming Egérpad

  Tulajdonságok:

  • Sima, súrlódásmentes, precíz
  • Sima felület a jó gyorsúlás érdekében
  • Egyedülálló kötés a pad széleken
  • Puha és rugalmas a kényelmes tárolás érdekében

  Szín: Fekete / Piros

  Szélesség: 450mm

  Mélység: 350mm

  Vastagság: 4mm

  Súly: 80g

 • A4 TECH B-072 Bloody Gaming Egérpad

  Tulajdonságok:

  • Sima, súrlódásmentes, precíz
  • Sima felület a jó gyorsúlás érdekében
  • Egyedülálló kötés a pad széleken
  • Puha és rugalmas a kényelmes tárolás érdekében

  Szín: Fekete-piros

  Szélesség: 275 mm

  Mélység: 225 mm

  Magasság: 4 mm

  Nettó tömeg: 80 g

  Bruttó tömeg: 100 g

 • A4 TECH B-081 Bloody Gaming Egérpad

  Szín: Fekete-piros

  Szélesség: 350 mm

  Mélység: 280 mm

  Magasság: 4 mm

  Nettó tömeg: 80 g

  Bruttó tömeg: 100 g

 • A4 Tech R70 Bloody vezeték nélküli egér

  Az A4 Tech R70 Bloody egy olyan vezeték nélküli gamer egér, amelyet kifejezetten a játékosok igényeire terveztek. A Bloody sorozatú egerek általában fejlett technológiákat és funkciókat kínálnak a precíz vezérlés és a gyors reakcióidő érdekében.

  Egyes jellemzők, amelyek gyakran megtalálhatók az A4 Tech Bloody egerekben:

  1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez a speciális technológia olyan algoritmusokat alkalmaz, amelyek javítják az érzékelés pontosságát és sebességét.

  2. Magas DPI (dots per inch) szám: A magas DPI lehetővé teszi a felhasználónak, hogy finom és precíz mozgásokat végezzen a képernyőn, különösen fontos a játékokban, ahol a gyors és pontos reakciók elengedhetetlenek.

  3. Testre szabható gombok:** A játékosok gyakran igénylik a testre szabható gombokat, amelyek lehetővé teszik számukra a gyors funkcióváltást vagy a vezérlés testreszabását a játékokhoz igazítva.

  4. LED világítás: Az esztétikai megjelenés és a játékos stílus kiemelése érdekében sok gamer egér LED-es világítással rendelkezik.

  Fontos megjegyezni, hogy a konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék pontos specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • A4 Tech TL80 Bloody vezetékes egér

  Az A4 Tech TL80 Bloody egy olyan gamer egér, amely kiemelkedő funkciókat és technológiákat kínál a játékosoknak, hogy optimalizálja a játékélményüket. A Bloody sorozatú egerek általában az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

  1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez az egyedi technológia speciális algoritmusokat alkalmaz az érzékelés pontosabbá és gyorsabbá tétele érdekében.

  2. Magas DPI (dots per inch) érzékelő: A magas DPI szám lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finom és precíz mozgásokat hajtson végre a képernyőn, amely különösen fontos a játékokban.

  3. Testre szabható gombok: A játékosoknak lehetőségük van a gombok testre szabására, így gyorsan hozzáférhetnek a kulcsfontosságú funkciókhoz vagy a játékvezérlőkhöz.

  4. RGB világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért sok Bloody egér rendelkezik RGB LED világítással.

  5. Ergonomikus kialakítás: Az egér kialakítása kényelmes fogást és hosszabb játékidőt tesz lehetővé anélkül, hogy a felhasználó kényelmetlenséget érezne.

  Ez az egér kifejezetten arra tervezett, hogy kielégítse a játékosok igényeit, és optimalizálja a játékélményüket az egyedi technológiai és ergonomikus jellemzőivel. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék részletes specifikációiért és jellemzőiért.

 • A4 Tech VM5 Boody Vezetékes egér

  Az A4 Tech VM5 Bloody Vezetékes gamer egér egy olyan készülék, amelyet kifejezetten a játékosok számára terveztek, hogy magas szintű teljesítményt és precíz vezérlést biztosítson a játékélmény optimalizálásához.

  A Bloody sorozatú egerek általában rendelkeznek speciális technológiákkal, például a Bloody Multi-Core Gaming Mouse rendszerrel, amely magában foglal egyedi algoritmusokat a pontosabb és gyorsabb érzékelés érdekében. Ez a technológia különösen előnyös lehet a játékosoknak, akik igénylik a precíz és gyors reakciókat a játékokban.

  Az VM5 egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes és hosszan tartó játékélményt kínál. A testre szabható gombok és a világítási effektek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy testreszabhassák az egér kinézetét és működését a saját igényeik szerint.

  A vezetékes kialakítás biztosítja a stabil és megbízható kapcsolatot a számítógéppel, minimalizálva a késleltetést és a teljesítményveszteséget. Az A4 Tech VM5 Bloody Vezetékes gamer egér tehát a professzionális játékosoknak szól, akik elvárják a magas minőségű vezérlést és a kényelmes használatot a játékaik során. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék részletes specifikációiért és funkcióiért.

 • A4 Tech X-738K V-Track vezetékes egér

  Az A4 Tech X-738K V-Track vezetékes egér egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amelyet kifejezetten a játékosoknak és az aktív számítógép-használóknak terveztek. Az egér rendelkezik számos jellemzővel, amelyek kiemelik azt a versenytársaitól:

  1. V-Track technológia: Az X-738K V-Track érzékelője lehetővé teszi a pontos és stabil működést különböző felületeken, beleértve a sima vagy fényes felületeket is.
  2. Magas DPI érzékelő: A magas DPI (dots per inch) szám lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finom és precíz mozgásokat végezzenek, ami különösen fontos a játékokban és az igényes számítógépes munkák során.
  3. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes fogást és hosszabb ideig tartó használatot biztosít, minimalizálva a fáradtságot és a kényelmetlenséget.
  4. Testre szabható gombok: A gombok testre szabhatók, így a felhasználók gyorsan és hatékonyan hozzáférhetnek a különböző funkciókhoz, makrókhoz vagy játékvezérlőkhöz.

  Az A4 Tech X-738K V-Track vezetékes egér tehát ideális választás lehet mindazok számára, akik keresik a precíz és kényelmes egér megoldást különféle feladatokhoz és játékokhoz. Mindig tanácsos ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • A4 TECH X7-500MP Gaming Egérpad

  Mérete: 3 × 437 × 400 mm
  tömege: 0.4 kg
  Anyaga: PP és természetes gumi
  Játékhoz ideális

 • A4 Tech X87 Oscar Neon Gamer egér

  Az A4 Tech X87 Oscar Neon egy olyan gamer egér, amelyet kifejezetten a játékosok igényeire terveztek, és számos funkciót és technológiát kínál, hogy javítsa a játékélményt. Habár a pontos jellemzők és specifikációk a modelltől függenek, a Bloody sorozat egyedi technológiáival és kiváló minőségű funkcióival az A4 Tech X87 valószínűleg a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  1. Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológia: Ez az egyedi technológia olyan algoritmusokat alkalmaz, amelyek javítják az érzékelés pontosságát és sebességét.
  2. Magas DPI (dots per inch) szám: A magas DPI érzékelő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finom és precíz mozgásokat végezzen a képernyőn, ami különösen fontos a játékokban.
  3. Testre szabható gombok: A játékosoknak lehetőségük van testre szabni a gombokat a gyors funkcióhoz vagy a játékvezérlőkhöz.
  4. RGB világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért az X87 rendelkezhet RGB LED világítással.
  5. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonomikus kialakítással rendelkezhet, amely kényelmes fogást és hosszabb játékidőt biztosít.

  Ezek az összetevők együttesen azt a célt szolgálják, hogy a játékosoknak optimális vezérlést és élményt nyújtsanak játékaik során. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék pontos specifikációiért és jellemzőiért.

 • A4 TechN-370FX Vezetékes Egér

  Az A4 Tech N-370FX egy vezetékes egér, amelyet a hatékonyság és a kényelem érdekében terveztek. Az egér számos jellemzővel rendelkezik, hogy megfeleljen a mindennapi számítógépes feladatok és tevékenységek igényeinek. Íme néhány lehetséges jellemző:

  1. Optikai érzékelő: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást tesz lehetővé különböző felületeken, így hatékonyan használható napi munkához és szórakozáshoz.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos kialakítás egyszerű és intuitív vezérlést biztosít, melyet tovább egészíthet ki egy görgővel vagy további gombokkal.
  3. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes csatlakozásnak köszönhetően az egér egyszerűen csatlakoztatható az USB portba, így nincs szükség külön illesztőprogramok telepítésére.
  4. Ergonómikus kialakítás: Az ergonomikus forma kényelmes fogást biztosít, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.
  5. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba.

  Az A4 Tech N-370FX vezetékes egér tehát egy egyszerű, megbízható eszköz mindennapi számítógépes használatra, amely a funkcionalitás és a kényelem ötvözését célozza meg. A legfrissebb specifikációk és további információkért javasolt ellenőrizni az A4 Tech hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

 • A4Tech N50 Bloody gamer egér

  Az A4Tech N50 Bloody gamer egér kifejezetten a játékosok számára tervezett, fejlett funkciókkal és technológiákkal rendelkező eszköz. A Bloody sorozatú egerek általában kiemelkedő pontosságot és gyors reakcióidőt kínálnak, hogy maximalizálják a játékélményt.

  Az N50 egér rendelkezhet a Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológiával, amely egyedi algoritmusokat alkalmaz a pontosabb és gyorsabb érzékelés érdekében. A magas DPI (dots per inch) szám segítségével a felhasználó finom és precíz mozgásokat végezhet a képernyőn, optimalizálva ezzel a kurzorvezérlést.

  Ezenkívül az egér ergonomikus kialakítással rendelkezhet, hogy segítse a kényelmes használatot hosszabb játékszessziók során. A testre szabható gombok és LED-es világítás további funkciókat biztosíthatnak, amelyek lehetővé teszik a játékosoknak a személyre szabott beállításokat és stílust.

  A N50 Bloody gamer egér tehát nem csak a funkcionalitásban, de a stílusban is kiemelkedik, és a játékosok számára tervezett jellemzők segítenek a versenyek során és a játékok élvezetesebbé tételében. Természetesen mindig ajánlott ellenőrizni a termék pontos specifikációit a gyártó honlapján vagy a megbízható kiskereskedők oldalain.

 • A4Tech T70 Bloody Terminator gamer egér

  Az A4Tech T70 Bloody Terminator gamer egér egy olyan eszköz, amely kifejezetten a játékosok számára tervezett, hogy magas szintű pontosságot, gyors reakciót és kényelmes használatot biztosítson a játékélmény maximalizálása érdekében.

  A Bloody Terminator sorozatú egerek általában számos speciális funkciót és technológiát tartalmaznak, köztük a Bloody Multi-Core Gaming Mouse technológiát, amely egyedi algoritmusokat alkalmaz a pontosabb és gyorsabb érzékelés érdekében. Az egér gyakran rendelkezik egy magas DPI (dots per inch) számmal is, ami lehetővé teszi a kurzor gyors és pontos mozgatását a képernyőn.

  Ezenkívül a Bloody Terminator gamer egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely segít a hosszabb játékszessziók során a kényelmes használatban, és a gombokat optimalizálják az intuitív vezérlés érdekében. A LED-es megvilágítás és a testreszabható gombok további esztétikai és funkcionális elemek, amelyek a játékosok igényeit kielégítik.

  Fontos megjegyezni, hogy a konkrét jellemzők és funkciók változhatnak a modelltől függően, így mindig javasolt ellenőrizni a termék specifikációit a gyártó honlapján vagy a hivatalos kiskereskedők oldalain.

 • GENIUS GX-SPEED P100 Gaming Egérpad

  Tulajdonságok:

  • Erősen texturált felület a maximális irányíthatósághoz
  • FPS vagy RTS játékokhoz is
  • 5 mm-es csúszásgátló, természetes gumifelület a megfelelő tapadásért
  • Megnövelt méret: 320 x 230 mm, 5 mm-es vastagság
 • Genius Scorpion Spear Gamer Egér

  A Genius Scorpion Spear Gamer egér egy kiváló minőségű és professzionális játékegér, amelyet a játékosok igényeinek maximális kielégítése érdekében terveztek. Az egér számos funkcióval rendelkezik, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményt élvezhessék játékaik során:

  1. Magas DPI érzékelő: A Scorpion Spear egér rendelkezik magas DPI érzékelővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a precíz kurzormozgást és a gyors reakciókat a játékokban.
  2. Testreszabható programozható gombok: A gombok testre szabhatók, így a játékosok saját játékstílusukhoz igazíthatják az egér vezérlését és funkcióit.
  3. Ergonómikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes és hosszú játékmenetet biztosít, minimalizálva a fáradtságot és a kényelmetlenséget.
  4. LED világítás: Az esztétikai megjelenésért és a személyre szabhatóságért a Scorpion Spear egér LED világítással rendelkezik, amely a játékélményt tovább fokozza.
  5. Precíziós és tartós szerkezet: Az egér tartós anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít, és a játékosoknak maximális pontosságot nyújt.

  A Genius Scorpion Spear Gamer egér tehát ideális választás lehet mindazoknak, akik professzionális szintű játékélményre vágynak, és értékelik a magas minőséget és a testreszabhatóságot egy egérben. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • HP X500 vezetékes egér

  Az HP X500 vezetékes egér egy praktikus és megbízható eszköz, amely kényelmes és hatékony vezérlést kínál mindennapi számítógépes feladatokhoz. Az egér néhány fontos jellemzője:

  1. Optikai szenzor: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, így ideális választás mindennapi használatra.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos tervezés, valamint a görgő, egyszerű és hatékony vezérlést biztosít mindennapi feladatokhoz.
  3. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba, nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.
  4. Kényelmes kialakítás: Az egyszerű és sima kialakítás kényelmes fogást nyújt, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.
  5. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabilitást és megbízhatóságot biztosít, minimalizálva a vezeték nélküli zavarokat.

  Az HP X500 vezetékes egér tehát egy ideális választás lehet mindazoknak, akik egy egyszerű, megbízható és kényelmes egérre vágynak a mindennapi számítógépes tevékenységeikhez. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék legfrissebb specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • HP Z3700 BT BLU+W Egér

  Az HP Z3700 BT BLU+W Egér egy kifinomult és könnyű vezeték nélküli egér, amely a HP megbízhatóságát és minőségét hozza el mindazoknak, akik értékelik a kényelmet és a stílust a számítógépes munkavégzés során.

  Ez a vezeték nélküli egér Bluetooth technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű párosítást és a vezeték nélküli kapcsolatot a számítógépekkel és más eszközökkel. A különleges kék-fehér dizájn elegáns és modern, amely illeszkedik a különböző munkaterületekhez.

  Az egér kialakítása kényelmes, így hosszabb ideig tartó használat során sem okoz fáradtságot vagy kényelmetlenséget. Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít a kijelzőn, a kettős gombok és a görögomb pedig lehetővé teszik a hatékonyabb munkavégzést és a gyorsabb navigációt.

  A HP Z3700 BT BLU+W Egér könnyű súlyával és hordozhatóságával tökéletes választás mindazoknak, akik a mobilitást és a stílust keresik egy vezeték nélküli egeren keresztül.

 • Lenovo IdeaPad M100 RGB Gamer Egér

  A Lenovo IdeaPad M100 RGB gamer egér egy olyan kiváló minőségű eszköz, amelyet kifejezetten játékosoknak terveztek, hogy kiemelkedő teljesítményt és egyedi élményt nyújtson. Az egér számos funkciót és jellemzőt kínál, ideértve:

  1. RGB Világítás: A Lenovo IdeaPad M100 egér rendelkezik RGB LED világítással, amely lehetővé teszi a színváltozások testreszabását és az egyedi megjelenés létrehozását.
  2. Magas DPI érzékelő: A magas DPI érzékelő lehetővé teszi a precíz kurzormozgást és a gyors reakciókat, ami kritikus fontosságú a játékokban.
  3. Ergonomikus kialakítás: Az egér ergonómikus formatervezése kényelmes fogást és hosszabb ideig tartó játékélményt biztosít.
  4. Testre szabható gombok: A gombok testre szabhatók, így a játékosok személyre szabhatják az egér vezérlőit és funkcióit a saját játékstílusukhoz.
  5. Precíziós érzékelő: A pontos érzékelő segít maximális teljesítmény elérésében játékok során és más számítógépes feladatoknál.

  A Lenovo IdeaPad M100 RGB gamer egér tehát nem csak funkcionális, hanem stílusos és személyre szabható kiegészítő is a játékosok számára. Mindig érdemes ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a termék aktuális specifikációiért és tulajdonságaiért.

 • LENOVO LEGION GAMING Egérpad

  Javasolt felhasználás: Játék

   • Alap szín: Fekete
   • Gamer: Igen
   • Felület színezése: Egyszínű
   • Csúszásgátló alap: Igen
  • Tömeg és méretek
   • Szélesség (max.): 350 mm
   • Magasság (max.) : 3 mm
   • Mélység (max.) : 250 mm
   • Súly: 165 gramm
 • Lenovo M20 15-003 Vezetékes egér

  A Lenovo M20 15-003 egy kényelmes és hatékony vezetékes egér, amelyet a mindennapi számítógépes használatra terveztek. Ez az egyszerű, de funkcionális egér számos jellemzővel rendelkezik:

  1. Optikai érzékelő: Az optikai érzékelő pontos kurzormozgást biztosít különböző felületeken, így ideális mindennapi irodai munkához vagy otthoni használathoz.
  2. Kétgombos tervezés: Az alapvető kétgombos elrendezés egyszerű és intuitív vezérlést biztosít mindkét gombbal és görgővel együtt.
  3. Vezetékes kapcsolat: A vezetékes kapcsolat stabil és megbízható, ami ideális a vezeték nélküli kapcsolatok esetleges zavarainak elkerülésére.
  4. Plug-and-Play: Az egyszerű telepítésnek köszönhetően az egér azonnal használható, miután csatlakoztattad az USB portba, nincs szükség különféle illesztőprogramok telepítésére.
  5. Ergonómikus kialakítás: Az egyszerű és sima kialakítás kényelmes fogást biztosít, minimalizálva a fáradtságot hosszabb ideig történő használat során.

  A Lenovo M20 15-003 vezetékes egér tehát ideális választás lehet mindazoknak, akik megbízható és egyszerű eszközt keresnek a számítógépes tevékenységeikhez. A legfrissebb specifikációkért és további információkért érdemes ellenőrizni a Lenovo hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között