Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Beépíthető Pároló

A beépíthető párolók olyan konyhai készülékek, amelyek lehetővé teszik az ételek párolását a sütőn belül, így kímélve azok ízét, aromáját és tápanyagtartalmát. A beépíthető pároló elektromos meghajtású, de léteznek gáz- és kombinált modellek is. A leggyakoribb párolási mód a gőzképző, gőzölős párolók, amelyekben a víz forrása révén keletkező gőzben a zöldségek, halak és húsok készülnek el. Fontos, hogy a párolókhoz tartozó edények a gőzállásra kialakítottak legyenek. Az újabb modellek közül sok rendelkezik előre beállított programokkal, így egyszerűbbé teszik az ételek elkészítését. A beépíthető párolók energiatakarékos megoldásnak számítanak, mivel az ételek alacsony hőfokon és kevés vízfelhasználással készülnek el.
A párolás számos előnnyel jár az ételek elkészítése során. Néhány előnye:
– Egészségesebb ételek: A párolással elkészített ételek sokkal egészségesebbek, mert a módszer során nincs szükség olajra vagy zsiradékra. A zöldségek és a húsok íze és textúrája megmarad, és nem vesznek fel extra kalóriákat.
– Az ételek tápanyagai megőrződnek: A párolás során az ételek tápanyagai megmaradnak, mert a módszer során nincs szükség magas hőmérsékletre vagy hosszú főzési időre. Így az ételek vitamin-, ásványi anyag-, és rosttartalma megmarad.
– Az ételek ízletesek maradnak: A párolás során az ételek íze megmarad, mert a nedvesség nem távozik el a főzés során, így az ételek nem száradnak ki. Az ételek íze sokkal intenzívebb és frissebb marad.
– Könnyű tisztítás: A párolóedények könnyen tisztíthatók, mert az ételek nem égnek oda a főzés során. A nedvesség miatt az ételek nem ragadnak a párolóedényekhez, és könnyen tisztíthatók.
– Idő- és energiahatékony: A párolás idő- és energiahatékonyabb, mint más főzési módszerek. Mivel nincs szükség olajra vagy zsiradékra, a főzési idő és a hőmérséklet is alacsonyabb lehet, így időt és energiát takaríthatunk meg.
Összességében a párolás egészséges, ízletes és gazdaságos módja az ételek elkészítésének, és számos előnye van a hagyományos főzési módszerekkel szemben.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között