Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Mosógép

A mosógépek olyan készülékek, amelyek az otthoni mosás folyamatát automatizálják és megkönnyítik. A mosógépek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák a megfelelő programot az adott mosási igényeknek megfelelően. Például a pamutprogram a pamut anyagok számára ajánlott, míg az eco program energiatakarékosabb és ideálisabb az enyhén szennyezett ruhák mosásához, vagy napjainkban nagyon divatos GŐZ program, melyet egyre több gyártó előszeretettel alaklamaz.
A mosógépeknek többféle űrtartalmú változata van, amelyek különböző méretű családok számára megfelelőek. Az 5-6 kg kapacitású mosógépek általában kisebb kapacitásúak és kisebb helyeken elférnek, míg a nagyobb 8-10 kg kapacitású modellek nagyobb családok számára is elegendőek.
A modernebb mosógépek rendelkeznek többféle beállítási lehetőséggel a víz hőmérséklete és a centrifuga sebessége szabályozásához.
A mosógépek a fejlesztéseknek köszönhetően könnyen kezelhetők, egyes típusoknál a mosószer és öblítő adagolása automatikus.
A mosógépek többféle kialakítással rendelkeznek, beleértve a beépíthető és az szabadon álló típusokat, ezen belül is megkülönböztetünk felül- és elöltöltős konstrukciókat.
Az árak változóak, és általában az űrtartalomtól, a funkcióktól és a márka minőségétől energiahatékonyságtól, technikai fejlettségtől függenek.

 • AEG LR8E70480 8000 PowerCare / UniversalDose / Elöltöltős mosógép 8 Kg 1400rpm A

  AEG LR8E70480  A Power Care 8000-es mosógép

  egyedülálló technológiája gyorsan elkeveri a mosószert a vízzel, és egyenletesen permetezi a tisztítószert a ruhákra
  – Universal Dose – hatékonyabb tisztítás hideg vizes befecskendező rendszerrel univerzális adagoló fiókkal, mosókapszulákhoz fejlesztve
  – Textilkímélő Care dob kialakítás
  – fekete panel fekete ajtó
  – Precisewash rendszer
  – Aqua Control szenzor
  – pillanatmegállítás és mechanikus gyerekzár
  – Woolmark Blue + WoolCare Ariel/Lenor
  – nagy fehér LED-kijelző piktogramokkal, érintőkapcsolókkal segíti a házimunka könnyebbé tételét.

  Egyéb hasznos tulajdonságok:

  – Öko csende és energiatakarékos inverter motor
  – ProStream® – kisimítja és felfrissíti a ruhát könnyítve a vasalási folyamatot
  – Steam Refresh program – kevesebb gyűrődés a frissítő gőzprogrammal
  – késleltetett indítás, Autó OFF funkció
  Fontosabb programok: Power Claen, Eco 40-60, pamut, műszál, kímélő
  mosás, gyapjú, 20 perc 3 kg, Gőzprogram, kültéri ruházat, Hygiene program, öblítés,
  centrifuga/szivattyúzás
  Egyes programok beállítása csak az applikáción keresztül lehetséges.
  Nyomógomb funkciók: Be/ki, hőmérséklet, Spin, előmosás/foltmosás,
  TimeSave, extra öblítés, extra gőz, program vége beállítás, PODS adagolás és start/szünet gomb.

 • MPM 4611-PA-32 Smart Action Keskeny elöltöltős mosógép 6Kg 1000 rpm

  A Smart Action sorozatból származó MPM-4611-PA-32 elöltöltős mosógép egy modern és sokoldalú eszköz, amely megfelel az egész család elvárásainak. A kényelmet, a hatékonyságot és a háztartások igényeit szem előtt tartva tervezték. 16 mosóprogram, különleges, kényes anyagok, erősebb szennyeződés vagy sportcipő programmal. Az MPM Smart Action sorozat összes mosógépét a modern design, a fejlett technológia, a kivitelezés minősége és az intelligens funkciók jellemzik. A Smart Action segítségével a mosógép nem csak a minimális víz- és energiafogyasztási programot választja ki a szennyezett ruha típusától függően, hanem automatikusan lerövidíti a mosási program működési idejét. Az MPM-4611-PA-32 mosógép mindenféle textíliához, beleértve a kényes gyermekruházatot is, rendelkezik programokkal . Automatikusan kiválaszthatjuk az öko módot, a kézmosást, a gyorsmosást, a vegyes textíliák mosását, a további öblítést, a víz áztatását és leeresztését. A mosógépnek van egy módja a ruhák egyszerű vasalásra való előkészítésére is – a gyengéd mosás és centrifugálás segít elkerülni a gyűrődést. Ezenkívül az MPM-4611-PA-32 Bubble Control technológiát használ . Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy öblítse le a textíliákat anélkül, hogy csíkot hagyna , növelve a vízmennyiséget túlzott habképződés esetén.

 • SAMSUNG WW70T4540TE 7Kg Elöltöltős Automata mosógép Digitális Inverter technológiával Higiénikus Gőz és Dobtisztító funkcióval

  SAMSUNG WW70T4540TE 7Kg Elöltöltős mosógép mosást könnyítő és ruhakimélő funkciói:

   

  Menet közben is hozzáadhatsz, Add Wash
  Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.**Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

  Higiénikus tisztaság, Higiénikus Gőz
  Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonyságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

  Tartós teljesítmény, Digitális Inverter Technológia
  A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós**

  Higiénikusan tiszta belül is Dobtisztítás
  Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

  Eltűnteti a lerakódásokat Tisztán maradó adagoló
  Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

  Egyéb jellemzők:
  – Töltet kapacitás: 7 kg
  – Centrifugálási sebesség: 1400 fordulat/perc
  – Centrifuga zajszint: 74 dB
  – Mosás zajszint: 54 dB
  – Tartály anyaga: Gyémánt dob

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között