Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Szeletelő / daráló / reszelő

 • ECG MG1310 SIMPLY Húsdaráló 1340W

  Az ECG MG1310 SIMPLY Húsdaráló egy erős és megbízható konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús könnyű és hatékony darálását. A 1300 wattos teljesítmény és a 1,7 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az ECG MG1310 SIMPLY darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre. Az ECG MG1310 SIMPLY húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Összességében az ECG MG1310 SIMPLY húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

 • MPM MKR-04M Szeletelő 150W

  Az MPM MKR-04M konyhai szeletelő gép egy nagy teljesítményű, megbízható eszköz a konyhai szeleteléshez.

  Rozsdamentes acélból készült, így ellenálló és tartós. A 250 mm átmérőjű kés lehetővé teszi a kenyér vágását a kívánt vastagságban (10-40 mm között), és a gép akár 150 szeletet is képes előállítani percenként. A 150 W-os teljesítménye lehetővé teszi a hatékony működést, és az ellenálló motor biztosítja a hosszú élettartamot. A gép méretei (710 x 730 x 680 mm) és súlya (kb. 4 kg) azt jelentik, hogy könnyen beilleszthető bármely konyhába vagy élelmiszerboltba. Az MPM MKR-04M kenyérszeletelő gép egy hatékony és megbízható eszköz, amely megkönnyíti a kenyérszeletelést és nagy segítséget nyújt a konyhában vagy az élelmiszerboltban.

 • MPM MMM-05 Húsdaráló 720W

  Az MPM MMM-05 Húsdaráló egy nagy teljesítményű és megbízható konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús könnyű és hatékony őrlését. A 1500 wattos teljesítmény és az 1,65 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az MPM MMM-05 darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre. Az MPM MMM-05 húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Az MPM MMM-05 méretei kompaktak, így könnyen tárolható és helytakarékos a konyhában. Összességében az MPM MMM-05 húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

   

  MPM MMM-05 Húsdaráló 720W

  20.250 Ft23.950 Ft
 • MPM MMM-06 Húsdaráló 700W

  Az MPM MMM-06 húsdaráló egy kiváló minőségű és megbízható konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús egyszerű és hatékony őrlését. A 720 wattos teljesítmény és a 1,2 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az MPM MMM-06 darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre. Az MPM MMM-06 húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, valamint biztonsági kapcsolóval, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Összességében az MPM MMM-06 húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

 • MPM MMM-07 Húsdaráló 1800W

  Az MPM MMM-07 húsdaráló egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű konyhai eszköz,

  amely lehetővé teszi a hús finom, közepes vagy durva őrlését. A 2000 wattos teljesítmény és a 1,7 kg/perc darálókapacitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozzon. Az MPM MMM-07 darálófeje és darálólemezei rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és könnyen tisztíthatók. A termékhez három darálólemez (finom, közepes, durva) és egy töltőtölcsér tartozik, amelyek lehetővé teszik a hús különböző fajtáinak darálását a kívánt méretűre.

  Az MPM MMM-07 húsdaráló rendelkezik túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel, valamint biztonsági kapcsolóval, ami biztonságos és megbízható használatot tesz lehetővé. Összességében az MPM MMM-07 húsdaráló ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék házilag elkészíteni hús alapú ételeiket és biztosak akarnak lenni abban, hogy azok frissek és egészségesek.

  MPM MMM-07 Húsdaráló 1800W

  35.950 Ft39.950 Ft

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között