Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Ruhagőzölő

A kézi ruhagőzölő kategória olyan készülékeket foglal magában, amelyek lehetővé teszik a ruhák és textíliák egyszerű és hatékony gőzölését. Ezek a készülékek kifejezetten praktikusak a nehéz hozzáférésű helyeken, ahol a hagyományos vasalóval nehéz dolgozni. Az újabb modellek rendelkeznek olyan technológiákkal, mint a gyors felmelegedési idő, nagyobb víztartályok, erősebb gőznyomás és hosszabb kábelek, hogy még hatékonyabbak és használhatóbbak legyenek. Emellett egyre több készülék tartalmaz különféle kiegészítőket, például keféket és szórófejeket, amelyek segítenek eltávolítani a foltokat és az egyéb szennyeződéseket. Az egyik legfontosabb újdonság a hordozható készülékek kialakítása, amelyek kisebbek és könnyebbek a hagyományos modelleknél, így könnyedén hordozhatók bárhova. Ezenkívül egyre több gyártó kínál vezeték nélküli modelleket, amelyek még rugalmasabbak és használatuk sokkal egyszerűbb. Összességében a kézi ruhagőzölők kategóriája olyan készülékeket kínál, amelyek kiválóan alkalmasak a mindennapi használatra, kényelmesek és hatékonyak, így kiváló választás lehet bárki számára, aki gyorsan és egyszerűen szeretné eltávolítani a ruhákból a ráncokat és a gyűrődéseket.

 • BLAUPUNKT VSI701 Ruhagőzölő 1220W

  A BLAUPUNKT VSI701 Ruhagőzölőről

  • Típus: Gőzölős vasaló
  • Víztartály kapacitás: 0.1 L
  • Vezeték nélküli:: Nem
  • Víztartály típusa: Beépített

  Funkció és technológia

  • Automatikus kikapcsolás: Igen
  • Csepegésgátló funkció: Igen

  Technikai paraméterek

  • Gőzteljesítmény: 25 g/min

  Tápellátás

  • Teljesítmény: 1 220 W
  • AC bemeneti feszültség: 220 – 240 V
  • AC bemeneti frekvencia: 50 – 60 Hz

  Jelzés

  • Jelzőlámpa: Igen

  Fizikai tulajdonságok

  • Vezetékhossz: 1.9 M
 • MPM MZP-01 Ruhagőzölő 1200W

  A MPM MZP-01 Ruhagőzölőről

  Az MPM MZP-01 ruhagőzölő egy kompakt és praktikus eszköz, amely hatékonyan eltávolítja a ráncokat a ruhákból és textíliákból. A 1000 wattos teljesítményű gőzölő fej gyorsan felmelegszik, és az 50 ml-es víztartálya kis mennyiségű víz használatát teszi lehetővé.

 • MPM MZP-04 Ruhagőzölő 1200W

  A MPM MZP-04 Ruhagőzölőről

  Az MPM MZP-04 ruhagőzölő egy hatékony és praktikus eszköz a ruhák és textíliák gyors vasalásához. Kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és az ergonomikus kialakítása segíti a kényelmes használatot. A nagy teljesítményű gőzölő fej könnyedén távolítja el a ráncokat a ruhákból, és a beépített víztartálya 95 ml vizet tud befogadni. Az MPM MZP-04 gőzölő gyorsan felmelegszik, és a vízszintjelzőnek köszönhetően könnyen ellenőrizhető a vízszint. A készülék kényelmes és könnyen használható, így ideális választás lehet az otthoni vasalási igények kielégítésére.

 • ORAVA STEAMEASY 1 Ruhagőzölő 1300W

  Az ORAVA STEAMEASY 1 Ruhagőzölőről

  Az Orava Steameasy 1 egy kompakt és könnyen használható gőzölő, amely ideális a ruhák és textíliák ránctalanítására, sterilizálására és szageltávolítására. A berendezésnek 1500 W-os teljesítménye van, és két különböző fokozatban képes gőzt bocsátani ki. A víztartály kapacitása 1,8 liter, ami elegendő a hosszabb ideig tartó használathoz is. Az Orava Steameasy 1 könnyen használható, és a kiegészítők között találhatók olyan funkciók is, mint a ruhaakasztó és az öntisztító funkció, amelyek tovább növelik a kényelmet és a használhatóságot.

 • ORAVA STEAMEASY Gőzölő 1200W

  Az ORAVA STEAMEASY Gőzölőről

  Kézi ruhagőzölő a gyűrődések egyszerű eltávolításához az állandó gőzkibocsátásnak köszönhetően. Az Orava Steameasy ergonomikus kivitelben vízszintes és függőleges gőzölésre is alkalmas. Eltávolítja a szagokat, vírusokatbaktériumokat és az atkákat. Utazásra is alkalmas.

 • PHILIPS GC362/80 Stream&Go Kézi gőzölő 1000W (másolat)

  A Philips GC362/80 Stream & Go Fekete-Arany kézi gőzölő függőleges és vízszintes gőzölés a nagyobb kényelemért,

  a függőleges gőzölést használhatja a gyűrődések gyors eltüntetésére vagy a felakasztott ruhák vasalódeszka nélküli frissítésére. A vízszintes gőzölés tökéletes eredményt biztosít az olyan nehezen vasalható területeken is, mint például a mandzsetták és gallérok. Bármelyik pozíciót is választja, az erőteljes, folyamatos gőzkibocsátás nagyszerű eredményt biztosít. SmartFlow melegítőtalp a jobb gőzölési eredmény érdekében* a SmartFlow technológiának köszönhetően a talp optimális hőmérsékletűre melegszik fel, ami biztonságos minden textília számára, és megakadályozza a nedves foltok kialakulását. A felmelegített gőzölőtalp vízszintes vasalás esetén segít nyomást gyakorolni az anyagra, így még jobb gőzölési eredményt biztosít*.

  Automatikus, folyamatos gőzkibocsátás az egyszerű és gyors gyűrődéseltávolításhoz, az elektromos szivattyú automatikusan folyamatos gőzkibocsátást biztosít az egyszerű és gyors gyűrődéseltávolításhoz. A kefetartozék segítségével feltárhatók a szövetek rostjai, így a gőz jobban a ruhába hatolhat. Ez kifejezetten hasznos a vastagabb szövetek, például a dzsekik és a kabátok esetében, továbbá megkönnyíti a piszok és a bolyhok eltávolítását is.

  A gőzölő minden vasalható anyaggal és ruhadarabbal biztonságosan használható. A gőzölőtalpat biztonságosan, a megégetés kockázata nélkül rányomhatja bármely ruhadarabra – nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem.

  Ha felakasztott ruhaneműkön használja a ruhagőzölőt, nincs szüksége vasalódeszkára se, így a gyűrődések eltüntetése könnyű és problémamentes.

  Kompakt kialakítás a kényelmes használathoz, tároláshoz és utazáshoz, a kézi gőzölőkészülék ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyű, kompakt és kényelmesen használható. Csak nyomja meg a kioldógombot, és figyelje, hogyan tűnnek el a ráncok és gyűrődések. A kivehető víztartály segíti a könnyebb újra töltést, a víztartály levehető, és a csap alatt könnyen megtölthető.

  Hőálló tárolózsák az egyszerű tárolás érdekében, használja a mellékelt tárolótáskát a kézi gőzölőkészülék használat utáni tárolására, vagy ha utazáskor szeretné magával vinni

  A folyamatos forró gőz felfrissíti a ruhákat, eltávolítja a kellemetlen szagokat és megöli a baktériumok 99,9%-át*. Mivel kevesebb mosásra és vegytisztításra van szükség, időt és pénzt takarít meg, a ruhái pedig tartósabbak lesznek.

 • PHILIPS STH3010 3000 Series Kézi gőzölő 1000W

  Kompakt és összehajtható gőzölő, egyszerű használat és tárolás

  A Philips 3000-es sorozatú STH3020 kézi gőzölőkészülékünk könnyű, kompakt és összehajtható kialakításának köszönhetően egyszerű használatot és tárolást biztosít, így Ön bárhol, bármikor felfrissítheti ruháit. Ideális társ az egyszerű, gyors otthoni vagy útközben történő használathoz.

  Mindössze 30 másodperc alatt készen áll a használatra

  Mindössze 30 másodperc alatt készen áll a gőzölésre. A jelzőfény jelzi, ha készen áll a kezdésre, így pillanatok alatt befejezheti a munkát. Nincs várakozás, nincs bajlódás.

  1000 W, akár 20 g/perc folyamatos gőzkibocsátással

  Kézi gőzölőnk az 1000 W-os teljesítményének köszönhetően akár 20 g/perc folyamatos gőzkibocsátást biztosít. A gyors és kényelmes gőzölés érdekében.

 • TEFAL DT6131E0 Ruhagőzölő 1300W

  A TEFAL DT6131E0 Ruhagőzölőről

  A Tefal legkönnyebb és leggyorsabb ruhagőzölője.

  Az extra könnyű és kényelmes, Tefal Access Steam First kézi gőzölő könnyű gőzölést biztosít, bárhol is szüksége van rá. Ez a kompakt kézi ruhagőzölő villámgyors, mindössze 15 másodperc alatti bemelegedést és azonnali eredményeket biztosít. Fedezze fel a mindennapi megbízható és gondtalan gőzölést, amely minden ruhaneműnél teljesen biztonságos, még a legfinomabb szövetek esetében is.

  A Tefal Access Steam First kézi gőzölő remek gőzteljesítményt biztosít, extra könnyű változatban: a mindennapi könnyebb ruhaápolásért, akár az otthonában, akár utazásnál. A továbbfejlesztett formaterv kényelmes és gondmentes használatot biztosít. Használja ki a gőzteljesítményt, amely egy pillanat alatt tökéletesre varázsolja az öltözetét. A villámgyors, csupán 15 másodperc alatti bemelegedés, az 1300 W-os teljesítmény és a stabil, percenként 20 g-os gőzáramlás gyors és hatékony gőzölést biztosítanak. A habot a tortán a továbbfejlesztett biztonsági elemek jelentik: az egyszerű, igény szerinti gőzadagolás és a levehető víztartály, amelyeknek köszönhetően a mindennapi ruhaápolás rendkívül egyszerűvé válik. Ennek a kézi ruhagőzölőnek a használatával biztonságosan és csodálatos eredményeket érhetünk el bármely anyagnál, a készülék pedig ezen felül olyan továbbfejlesztett funkciókkal felszerelt, amelyeknek köszönhetően utazások alkalmával tökéletes segítőtárssá válik a ruhaápolásban. És mindezt úgy, hogy vasalódeszkára egyáltalán nincs szükség. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között