Barion Pixel

Ruhagőzölő

A kézi ruhagőzölő kategória olyan készülékeket foglal magában, amelyek lehetővé teszik a ruhák és textíliák egyszerű és hatékony gőzölését. Ezek a készülékek kifejezetten praktikusak a nehéz hozzáférésű helyeken, ahol a hagyományos vasalóval nehéz dolgozni. Az újabb modellek rendelkeznek olyan technológiákkal, mint a gyors felmelegedési idő, nagyobb víztartályok, erősebb gőznyomás és hosszabb kábelek, hogy még hatékonyabbak és használhatóbbak legyenek. Emellett egyre több készülék tartalmaz különféle kiegészítőket, például keféket és szórófejeket, amelyek segítenek eltávolítani a foltokat és az egyéb szennyeződéseket. Az egyik legfontosabb újdonság a hordozható készülékek kialakítása, amelyek kisebbek és könnyebbek a hagyományos modelleknél, így könnyedén hordozhatók bárhova. Ezenkívül egyre több gyártó kínál vezeték nélküli modelleket, amelyek még rugalmasabbak és használatuk sokkal egyszerűbb. Összességében a kézi ruhagőzölők kategóriája olyan készülékeket kínál, amelyek kiválóan alkalmasak a mindennapi használatra, kényelmesek és hatékonyak, így kiváló választás lehet bárki számára, aki gyorsan és egyszerűen szeretné eltávolítani a ruhákból a ráncokat és a gyűrődéseket.

 • BLAUPUNKT VSI701 Ruhagőzölő 1220W

  A BLAUPUNKT VSI701 Ruhagőzölőről

  • Típus: Gőzölős vasaló
  • Víztartály kapacitás: 0.1 L
  • Vezeték nélküli:: Nem
  • Víztartály típusa: Beépített

  Funkció és technológia

  • Automatikus kikapcsolás: Igen
  • Csepegésgátló funkció: Igen

  Technikai paraméterek

  • Gőzteljesítmény: 25 g/min

  Tápellátás

  • Teljesítmény: 1 220 W
  • AC bemeneti feszültség: 220 – 240 V
  • AC bemeneti frekvencia: 50 – 60 Hz

  Jelzés

  • Jelzőlámpa: Igen

  Fizikai tulajdonságok

  • Vezetékhossz: 1.9 M
 • MPM MZP-01 Ruhagőzölő 1200W

  A MPM MZP-01 Ruhagőzölőről

  Az MPM MZP-01 ruhagőzölő egy kompakt és praktikus eszköz, amely hatékonyan eltávolítja a ráncokat a ruhákból és textíliákból. A 1000 wattos teljesítményű gőzölő fej gyorsan felmelegszik, és az 50 ml-es víztartálya kis mennyiségű víz használatát teszi lehetővé.

 • MPM MZP-04 Ruhagőzölő 1200W

  A MPM MZP-04 Ruhagőzölőről

  Az MPM MZP-04 ruhagőzölő egy hatékony és praktikus eszköz a ruhák és textíliák gyors vasalásához. Kompakt mérete miatt könnyen tárolható, és az ergonomikus kialakítása segíti a kényelmes használatot. A nagy teljesítményű gőzölő fej könnyedén távolítja el a ráncokat a ruhákból, és a beépített víztartálya 95 ml vizet tud befogadni. Az MPM MZP-04 gőzölő gyorsan felmelegszik, és a vízszintjelzőnek köszönhetően könnyen ellenőrizhető a vízszint. A készülék kényelmes és könnyen használható, így ideális választás lehet az otthoni vasalási igények kielégítésére.

 • ORAVA STEAMEASY 1 Ruhagőzölő 1300W

  Az ORAVA STEAMEASY 1 Ruhagőzölőről

  Az Orava Steameasy 1 egy kompakt és könnyen használható gőzölő, amely ideális a ruhák és textíliák ránctalanítására, sterilizálására és szageltávolítására. A berendezésnek 1500 W-os teljesítménye van, és két különböző fokozatban képes gőzt bocsátani ki. A víztartály kapacitása 1,8 liter, ami elegendő a hosszabb ideig tartó használathoz is. Az Orava Steameasy 1 könnyen használható, és a kiegészítők között találhatók olyan funkciók is, mint a ruhaakasztó és az öntisztító funkció, amelyek tovább növelik a kényelmet és a használhatóságot.

 • ORAVA STEAMEASY Gőzölő 1200W

  Az ORAVA STEAMEASY Gőzölőről

  Kézi ruhagőzölő a gyűrődések egyszerű eltávolításához az állandó gőzkibocsátásnak köszönhetően. Az Orava Steameasy ergonomikus kivitelben vízszintes és függőleges gőzölésre is alkalmas. Eltávolítja a szagokat, vírusokatbaktériumokat és az atkákat. Utazásra is alkalmas.

 • TEFAL DT6131E0 Ruhagőzölő 1300W

  A TEFAL DT6131E0 Ruhagőzölőről

  A Tefal legkönnyebb és leggyorsabb ruhagőzölője.

  Az extra könnyű és kényelmes, Tefal Access Steam First kézi gőzölő könnyű gőzölést biztosít, bárhol is szüksége van rá. Ez a kompakt kézi ruhagőzölő villámgyors, mindössze 15 másodperc alatti bemelegedést és azonnali eredményeket biztosít. Fedezze fel a mindennapi megbízható és gondtalan gőzölést, amely minden ruhaneműnél teljesen biztonságos, még a legfinomabb szövetek esetében is.

  A Tefal Access Steam First kézi gőzölő remek gőzteljesítményt biztosít, extra könnyű változatban: a mindennapi könnyebb ruhaápolásért, akár az otthonában, akár utazásnál. A továbbfejlesztett formaterv kényelmes és gondmentes használatot biztosít. Használja ki a gőzteljesítményt, amely egy pillanat alatt tökéletesre varázsolja az öltözetét. A villámgyors, csupán 15 másodperc alatti bemelegedés, az 1300 W-os teljesítmény és a stabil, percenként 20 g-os gőzáramlás gyors és hatékony gőzölést biztosítanak. A habot a tortán a továbbfejlesztett biztonsági elemek jelentik: az egyszerű, igény szerinti gőzadagolás és a levehető víztartály, amelyeknek köszönhetően a mindennapi ruhaápolás rendkívül egyszerűvé válik. Ennek a kézi ruhagőzölőnek a használatával biztonságosan és csodálatos eredményeket érhetünk el bármely anyagnál, a készülék pedig ezen felül olyan továbbfejlesztett funkciókkal felszerelt, amelyeknek köszönhetően utazások alkalmával tökéletes segítőtárssá válik a ruhaápolásban. És mindezt úgy, hogy vasalódeszkára egyáltalán nincs szükség. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

Termékkategóriák