Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Teleszkópos kihúzható páraelszívó

A beépíthető, kihúzható páraelszívók olyan típusú elszívók, amelyeket a konyhai szekrény alá lehet telepíteni, és amelyeket csak akkor húzhatunk ki, ha szükség van rájuk. Ezek a páraelszívók kiváló megoldást jelentenek olyan konyhák számára, ahol az elszívóberendezéseknek korlátozott a helye.
A beépíthető, kihúzható páraelszívók általában nagyon hatékonyak a konyhai szagok és párakiszűrésben, és számos funkcióval rendelkeznek, mint például a különböző ventilációs sebességek és a LED világítás.
Az elérhető beépíthető, kihúzható páraelszívók között vannak olyanok is, amelyek a konyhai bútorlap alá is beszerelhetők, így szinte teljesen láthatatlanok a konyhai környezetben. Emellett vannak olyan típusok is, amelyek előre beépített szűrőrendszerrel rendelkeznek, amelyek hatékonyan kiszűrik a zsírokat és a szagokat.
Az energiahatékonyság is nagyon fontos szempont, amikor beépíthető, kihúzható páraelszívót választunk. A legtöbb ilyen típusú elszívó energiatakarékos motorral van felszerelve, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást, és a környezetre is kíméletes hatást gyakorol.
Az elszívórendszerek hatékonysága a használt szűrők minőségétől is függ. A beépíthető, kihúzható páraelszívók esetében is használnak zsírszűrőket és aktívszenes szűrőket, amelyek segítenek kiszűrni a konyhai szagokat és párát.
Összességében a beépíthető, kihúzható páraelszívók olyan praktikus és hatékony megoldást jelentenek a konyhák számára, ahol korlátozott a hely. Az energiahatékony motorok és a hatékony szűrőrendszerek segítségével kiváló eredményeket lehet elérni a konyhai szagok és párakiszűrésben, és a konyhát kellemesebbé lehet tenni a főzés során.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között