Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Gyümölcscentrifuga / citrusprés

 • GORENJE CJ 40 W Citrusprés 40W

  A Gorenje CJ 40 W Citrusprésről

  A Gorenje CJ 40 W citrusprés egy hatékony és egyszerűen használható konyhai eszköz, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A citrusprés 40 wattos teljesítményű motorral rendelkezik, amely könnyedén préseli ki a citrusokból a levüket. A citrusprés tartalmaz két különböző méretű gyümölcshúzó kúpot, így különféle méretű és típusú citrusfélék préselésére is alkalmas. Az eszköz tartalmaz egy kényelmes fogantyút is, amely segíti a stabil tartást a használat során. Az egyszerűen szétszedhető alkatrészek mosogatógépben moshatók, így a tisztítás is rendkívül egyszerű és gyors. A Gorenje CJ 40 W citrusprés ideális választás a frissen facsart gyümölcslevek kedvelőinek.

 • MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga 150W

  A MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga egy hatékony és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen készíts friss gyümölcsleveket. A 150W-os erőteljes motorja és a centrifugális működése révén könnyedén préseli ki a gyümölcsök levét, így gyorsan frissítő italokat készíthetsz otthonod kényelméből.

  A gyümölcscentrifuga két sebességi fokozattal rendelkezik, lehetővé téve a különböző típusú gyümölcsök hatékony feldolgozását. A nagy méretű adagolócső lehetővé teszi, hogy egész gyümölcsöket helyezz el a gépben, minimalizálva ezzel a készülék előkészítésének idejét.

  A MPM MSO-12M Gyümölcscentrifuga kiváló választás azok számára, akik egészséges életmódot folytatnak, és élvezni szeretnék a friss gyümölcslevek ízét és tápláló tulajdonságait otthonukban.

 • MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga 200W

  A MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga egy erőteljes és hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén készíts friss gyümölcsleveket otthonodban. A 200W-os erőteljes motor és a centrifugális működés révén könnyedén préseli ki a gyümölcsök levét, így frissítő és tápláló italokat készíthetsz minden nap.

  A gyümölcscentrifuga két sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodhatsz a különböző típusú gyümölcsök feldolgozásához. A nagy adagolócső lehetővé teszi, hogy egész gyümölcsöket helyezz el a gépben, minimalizálva ezzel a készülék előkészítésének idejét.

  A MPM MSO-16 Gyümölcscentrifuga nemcsak hatékony és gyors, hanem könnyen tisztítható is, így gyorsan élvezheted a frissítő gyümölcsleveket anélkül, hogy sok időt kellene szánnod a tisztításra.

 • MPM MWC-02 Citrusprés 30W 0,6L

  Az MPM MWC-02 Citrusprésről

  Ezentúl gyorsan és kénylemesen készíthetjük egészséges kedvencünket minden reggel az MPM MWC-02 citrusfacsaró és centrifuga készülékével, amely pépgyűjtőjével, hatékony és dizájnos megoldást nyújt kedvenc gyümölcslevünk elkészítéséhez. A lepréselt gyümölcslét a gyümölcsfacsaró parktikus, nagyméretű edényéből közvetlenül pohárba önthethetjük.

 • NEDIS KAJC100CWT Citrusprés 25W 0,7L

  A NEDIS KAJC100CWT Citrusprésről

  Igyon minden nap ízletes, frissen facsart gyümölcslevet. A Nedis® elektromos citrusprés nagy 0,7 literes tartályában akár 4 adagot is elkészíthet. Idejéből mindössze néhány percet vesz igénybe, és szinte erőfeszítés nélkül gondoskodhat a napi vitaminbevitelről. A motorja nagy teljesítményű 25 wattos, gyors és egyszerűen működtethető. A kétirányú forgás a legutolsó cseppet is kifacsarja a gyümölcsből.
  A tál és a kúp mosogatógépben mosható, így tisztításuk rendkívül egyszerű.

  Ha nem akarja a konyhaszekrénybe tenni, akkor is a munkalapról majd át akarja helyezni egy olyan helyre, ahol nem lesz útban, amikor éppen nem használja. Ezért mindenképpen megéri elgondolkodni a készülék tömegén és méretein. Természetesen, minél nehezebb, annál rosszabb lesz áthelyezni, ez a citrusprés azonban könnyű és kis helyet foglal el a konyhájában.

  Nem feledkezhetünk meg a tápkábelről sem. Nem lehet túl rövid, a munkalaptól el kell érnie az aljzatig, de nem kéne, hogy túl hosszú legyen, hogy munka közben ne gabalyodjon a kéz alá. Ez a konyhai kisgép idális hosszúságú tápkábellel rendelkezik, hogy Ön a legjobb helyet találja meg a konyhapulton.

 • NEDIS KAJC110CBK Citrusprés 300W 0,8L

   

  A NEDIS KAJC110CBK citrusprés egy praktikus és megbízható konyhai eszköz, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A citrusprés tartalmaz egy 30 wattos teljesítményű motort, amely egyszerűen préseli ki a citrusfélék levét. Az eszköz tartalmaz két különböző méretű gyümölcshúzó kúpot, így különféle méretű és típusú citrusfélék préselésére is alkalmas. Az ergonomikus fogantyú és a csepegésmentes kifolyó biztosítja a kényelmes és tiszta préselési élményt. Az eszköz egyszerűen szétszedhető, így a tisztítás és a karbantartás is rendkívül egyszerű és gyors. A NEDIS KAJC110CBK citrusprés ideális választás a frissen facsart gyümölcslevek szerelmeseinek.

 • TOO LJ-121-WY Citrusprés 30W 0,5L

  TOO LJ-121-WY Citrusprésről

  A TOO LJ-121-WY citrusprés egy praktikus és hatékony konyhai eszköz, amely 30 W teljesítménnyel rendelkezik. A citrusprés tartalmaz egy 500 ml-es tárolóedényt, amely lehetővé teszi a gyümölcslevek tárolását és kényelmes tálalását. Az eszköz alkalmas narancs- és citromfélék préselésére is. A citrusprés 220-240 V / 50 Hz – 60 Hz-es árammal működik. A TOO LJ-121-WY citrusprés praktikus kialakítása és hatékony teljesítménye miatt ideális választás a frissen facsart gyümölcslevek szerelmeseinek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között