Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Autós szivargyújtó töltő

Az autós töltők olyan készülékek, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefonok, tabletek, navigációs eszközök és más elektronikai készülékek töltését az autóban. Az autós töltők általában a jármű cigarettacsatlakozójába csatlakoznak, és USB portokkal rendelkeznek, amelyeken keresztül a készülékeket lehet tölteni. Az autós töltők különböző méretűek és teljesítményűek lehetnek, és a legtöbb eszköz képes az alacsony akkumulátortöltöttség automatikus észlelésére, és az eszköz gyors és hatékony töltésére. Az autós töltők kényelmesek, mert lehetővé teszik a készülékek használatát utazás közben, anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor élettartama miatt. Az autós töltők széles választéka elérhető a piacon, és számos márka és modell közül lehet választani a különböző eszközök igényeihez. Válaszd ki mobil készülékedhez a megfelelő autós töltőt, hogy utazás közben is tölthesd mobiltelefonodat. Kényelmes és biztonságos vásárlás az elektroconcept.hu-n.

 • Baseus BS-C16C1 Autós töltő USB + Type C 2.5A

  A Baseus BS-C16C1 Autós Töltő egy praktikus és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az autóban gyorsan és hatékonyan töltsd mobil eszközeidet. Az USB és Type-C csatlakozóval rendelkező töltő két különböző típusú eszközt képes egyidejűleg tölteni.

  Az 2.5A töltési kapacitásnak köszönhetően gyors és hatékony töltést biztosít, így rövid idő alatt feltöltheted az akkumulátorokat. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem pedig megvédi az eszközöket a túlzott áramütésektől és túlmelegedéstől.

  A kompakt és elegáns kialakítású Baseus Autós Töltő kiválóan illeszkedik az autó belső térbe. Az LED kijelző segítségével könnyen ellenőrizheted a töltési állapotot. Ez az autós töltő ideális választás azoknak, akik gyors és biztonságos töltést szeretnének autóban történő utazás közben.

 • HOCO NZ6 Autós Töltő USB + 2 USB C

  A HOCO NZ6 Autós Töltő USB + 2 USB C egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz az autóban történő eszközök gyors és hatékony töltéséhez. A töltő három USB-porttal rendelkezik, amelyek között két USB C port is található, lehetővé téve a különböző típusú eszközök egyidejű töltését.

  A gyors töltés érdekében a USB C portok 3.0A kimeneti teljesítménnyel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy az USB C-kompatibilis eszközöket gyorsan és hatékonyan töltsd útközben, akár az autóban vagy más járművekben.

  A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető az autó belső terébe, és a praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem gondoskodik az eszközök biztonságos töltéséről. A HOCO NZ6 Autós Töltő ideális választás azoknak, akik sokféle eszközt szeretnének töltögetni útközben.

 • HOCO Z42 Autós Töltő 3.0A USB + Type C

  A HOCO Z42 Autós Töltő 3.0A USB + Type C egy kiváló minőségű eszköz az autóban történő eszközök gyors és hatékony töltéséhez. A töltő két kimenettel rendelkezik, egy USB-porttal és egy Type C porttal, lehetővé téve különböző típusú eszközök egyidejű töltését.

  A USB-port 3.0A kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, így gyors és hatékony töltést biztosít az USB-kompatibilis eszközök számára. A Type C port pedig ideális az újabb generációs eszközök, például okostelefonok vagy táblagépek töltéséhez.

  A kompakt és praktikus kialakításnak köszönhetően könnyen beilleszthető az autó belső terébe. Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem védi az eszközöket a túlzott áramütésektől és rövidzárlatoktól. A HOCO Z42 Autós Töltő ideális választás azoknak, akik hatékony és megbízható töltést keresnek útközben.

 • JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő 3.0A

  A JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő 3.0A egy erőteljes és hatékony eszköz az autóban történő eszközök gyors töltéséhez. A 3.0A-es kimeneti teljesítményének köszönhetően gyors és hatékony töltést biztosít minden csatlakoztatott eszköz számára.

  A kompakt és elegáns kialakításnak köszönhetően az autós töltő könnyen beilleszthető az autó belső terébe, minimális helyet foglalva. Az USB-port segítségével egyszerre egy eszközt tölthetsz, biztosítva a kényelmes és gyors töltést útközben.

  Az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelem gondoskodik az eszközök biztonságos töltéséről. A JOYROOM JR-CL09 Autós Töltő ideális választás azoknak, akiknek fontos a megbízható és hatékony töltés autóban történő utazásuk során.

 • LDNIO DL-C29 Autós Töltő 3.4A + Lightning Kábel

  A LDNIO DL-C29 Autós Töltő egy praktikus és sokoldalú eszköz az autóban történő töltéshez. Az 3.4A-es összteljesítményű töltővel gyorsan és hatékonyan töltheted mobil eszközeidet, miközben úton vagy.

  Az autós töltő Lightning kábellel érkezik, így kifejezetten kompatibilis az Apple eszközökkel. A beépített Lightning kábel lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes csatlakozást, anélkül hogy más kábeleket kellene magaddal vinned.

  A kompakt kialakításnak és az intelligens túlfeszültség- és rövidzárvédelemnek köszönhetően az LDNIO DL-C29 Autós Töltő biztonságos és könnyen hordozható. Ideális választás azok számára, akik gyors és megbízható töltést keresnek autóban történő utazás során

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között