Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Elektromos főzőlap

Az egyes elektromos főzőlapok főzési idő és energiafogyasztása nagyban függ a főzőlap típusától, teljesítményétől, az edények méretétől és anyagától, valamint az ételek fajtájától és mennyiségétől. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok gyorsabbak és energiatakarékosabbak lehetnek, mint a hagyományos elektromos főzőlapok, mivel az indukciós főzőlapok csak az edény alját melegítik fel, és az energia csak akkor fogy, amikor az edény a főzőlap felületével érintkezik. A kerámia főzőlapok és a gázfőzőlapok használata esetén azonban nagyobb energiafogyasztásra lehet számítani. A hagyományos vasmagos főzőlapok nagyon tartósak és hosszú élettartamúak, mivel vastag, masszív fémlemezből készülnek, amelynek nagy a hőtároló képessége. Ezek a főzőlapok lassabban melegszenek fel, mint a modern főzőlapok, de egyszer melegedve stabil hőmérsékletet biztosítanak, így alkalmasak hosszabb főzési időt igénylő ételek készítésére is. Az ilyen típusú főzőlapoknak általában van egy beépített hőszabályzója, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását, így a főzési folyamatot könnyen irányíthatjuk. A hagyományos főzőlapok közül a gázfőzőlapok mellett a vasmagos főzőlapok is erős hőteljesítményük és nagy tartósságuk miatt népszerűek maradtak a konyhákban.

 • GORENJE Valentin-napi Speciál Páros Szett ICE 2000SP Indukciós 1 zónás főzőlap + CWWA 01HC Wok

  A Valentin-napi páros akció kiváló lehetőséget kínál arra, hogy különleges ajándékokkal lepje meg szerelmét.

  A Valentin-nap Speciál Páros akció keretében számos termék kedvező áron elérhető. Az akció résztvevő termékei között olyan népszerű és hasznos konyhai eszközök is megtalálhatók, mint a GORENJE ICE 2000SP Indukciós 1 zónás főzőlap + CWWA 01HC Wok

  Funkcionalitás: Mindkét eszköz hasznos konyhai segédeszköz, így együtt megvásárolva teljes körű konyhai kényelmet biztosítanak.

  Praktikum: A kenyérpirító és vízforraló mindennapi használati tárgyak, amelyeket könnyen beilleszthetünk a mindennapi rutinba, így praktikus ajándék lehetnek.

  Összehangolt dizájn: A GORENJE ICE 2000SP Indukciós 1 zónás főzőlap + CWWA 01HC Wok összhangban van stílusában és kivitelében, így együtt tökéletesen illeszkednek a konyha enteriőrébe.

  Kedvező ár: A két termék párosítva olcsóbban megvásárolható, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg.

  Kényelem: Az egyidejű vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell külön-külön kutatni és vásárolni a két terméket.

  Időmegtakarítás: A párosított vásárlásnak köszönhetően a vásárlóknak nem kell több időt tölteni a kereséssel és összehasonlítással, így gyorsabban megtalálhatják a kívánt termékeket.

 • MPM MKE 11 indukciós dupla főzőlap

  Az MPM MKE 11 egy indukciós dupla főzőlap, amely két főzőzónával rendelkezik, és indukciós technológiát alkalmaz a főzéshez. Az indukciós főzőlapokat az elektromágneses mezők használják az edények közvetlen fűtésére, ezáltal hatékony és gyors főzést biztosítva. Néhány lehetséges jellemzője a MPM MKE 11-nek:

  1. Dupla főzőzóna: Két főzőzóna található a főzőlapon, amelyeket külön-külön lehet vezérelni, lehetővé téve két különböző étel vagy edény elkészítését egyszerre.
  2. Érintővezérlés: Az érintővezérlés lehetővé teszi a kényelmes és egyszerű működtetést, és gyakran időzítő funkcióval és hőfokszabályozási lehetőségekkel rendelkezik.
  3. Gyors felfűtés: Az indukciós technológia gyorsan felmelegíti az edényt, így gyorsabb főzési időt biztosít.
  4. Biztonsági funkciók: Bizonyos indukciós főzőlapok rendelkeznek biztonsági funkciókkal, például túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolással.
  5. Kerámialap: A főzőlap felülete gyakran kerámia, amely könnyen tisztítható és elegáns megjelenést kölcsönöz.
  6. Energiahatékony: Az indukciós főzőlapok általában energiatakarékosabbak, mivel csak akkor melegítik fel az edényt, amikor szükséges.
  7. Hőfokszabályozás: Lehetőség van a hőfok szabályozására, ami fontos a különböző ételek elkészítéséhez.

  Mielőtt a terméket megvásárolnád, mindig ajánlott ellenőrizni a gyártó hivatalos honlapját vagy megbízható kiskereskedők oldalát a legfrissebb információk és specifikációkért.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között