A kosarad üres.
Elektromos főzőlap
Az egyes elektromos főzőlapok főzési idő és energiafogyasztása nagyban függ a főzőlap típusától, teljesítményétől, az edények méretétől és anyagától, valamint az ételek fajtájától és mennyiségétől. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok gyorsabbak és energiatakarékosabbak lehetnek, mint a hagyományos elektromos főzőlapok, mivel az indukciós főzőlapok csak az edény alját melegítik fel, és az energia csak akkor fogy, amikor az edény a főzőlap felületével érintkezik. A kerámia főzőlapok és a gázfőzőlapok használata esetén azonban nagyobb energiafogyasztásra lehet számítani. A hagyományos vasmagos főzőlapok nagyon tartósak és hosszú élettartamúak, mivel vastag, masszív fémlemezből készülnek, amelynek nagy a hőtároló képessége. Ezek a főzőlapok lassabban melegszenek fel, mint a modern főzőlapok, de egyszer melegedve stabil hőmérsékletet biztosítanak, így alkalmasak hosszabb főzési időt igénylő ételek készítésére is. Az ilyen típusú főzőlapoknak általában van egy beépített hőszabályzója, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását, így a főzési folyamatot könnyen irányíthatjuk. A hagyományos főzőlapok közül a gázfőzőlapok mellett a vasmagos főzőlapok is erős hőteljesítményük és nagy tartósságuk miatt népszerűek maradtak a konyhákban.
Egy termék se felelt meg a keresésnek.