Barion Pixel
logo elektroconcept 1

+36 3o 133 5ooo

Split klíma

Az oldalfali split klíma egy nagyteljesítményű, hatékony és elegáns klímaberendezés, amelynek két része van: egy belső egység, amelyet a falra szerelnek, és egy külső egység, amelyet az épület kívülről helyeznek el. A belső egység ventilátorral és hőcserélővel van felszerelve, míg a külső egység kompresszort és hőcserélőt tartalmaz. Az oldalfali split klíma rendkívül csendes működésű és kis helyet foglal el, így ideális választás lehet lakásokban, irodákban vagy kis üzletekben.
Az oldalfali split klímák között találhatóak olyan termékek, amelyek magas hatékonysággal rendelkeznek, és energiatakarékosak, így csökkenthetik az energiafogyasztást és a költségeket. Az oldalfali split klíma egy hatékony megoldás az otthonok és az irodák hűtésére. Az előnyei közé tartozik a hatékony hűtési és fűtési teljesítmény, amely lehetővé teszi az energiamegtakarítást. Az inverteres technológia, amelyet az újabb modellek használnak, lehetővé teszi a készüléknek, hogy a kívánt hőmérsékletet tartósan és stabilan fenntartsa, miközben minimalizálja az energiafogyasztást. A modern split klímák számos energiatakarékos funkcióval rendelkeznek, például az okos üzemmóddal, amely automatikusan beállítja a kívánt hőmérsékletet az adott helyiségben, és az időzítő funkcióval, amely lehetővé teszi a készülék be- és kikapcsolását a nap folyamán.
Újdonságok közé tartoznak a mobilalkalmazások által vezérelhető klímák, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távolról is vezéreljék a klímát, és előre programozzák az időzítőt, így a klíma automatikusan be- és kikapcsol a megadott időpontokban.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Termékkategóriák

Keresés

Válogass a termékeink között