Barion Pixel

ElektroConcept

+36 3o 133 5ooo

Elektromos fogkefe / szájápolás

Az elektromos fogkefe kategória kiváló minőségű, hatékony eszközöket tartalmaz, amelyek kíméletesen és hatékonyan tisztítják a fogakat. Ezek a fogkefék általában több funkcióval rendelkeznek, például vibrációval, forgással, pulzálással, illetve nyomásérzékeléssel, amelyek javítják a fogmosás hatékonyságát és megakadályozzák a fogak károsodását. Az elektromos fogkefék között számos márkát és modellt találhatunk, amelyek különböző funkciókkal és szintű technológiával rendelkeznek.
Az újdonságok között megemlíthetők az okos fogkefék, amelyek Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek, és lehetővé teszik az alkalmazások használatát a fogmosás hatékonyságának javítása érdekében. Ezenkívül egyre több elektromos fogkefe használ személyre szabott, telemetriai adatokat, amelyek lehetővé teszik az orvosok és fogorvosok számára a betegek jobb ellátását. Azt is fontos megjegyezni, hogy az elektromos fogkefék ára széles skálán mozog, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ár-érték arányú készüléket.

  • REMINGTON SFT100 Elektromos Fogkefe

    A REMINGTON SFT100 Elektromos Fogkeféről

    A Sonic Pulse technológia lenyűgöző, percenként 31,000 tisztítómozdulat / perc teljesítményre képes, a dinamikus mélytisztítási hatásnak köszönhetően pedig láthatóan tisztább fogakat, egészségesebb ínyt és fehérebb mosolyt biztosít.
    A három tisztítási üzemmód segítségével teljesen személyre szabhatod a fogmosási rutint; a “Masszázs üzemmód” kiválasztásával a fogíny stimulálható, a “Szenzitív üzemmóddal” kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a “Tisztító üzemmód” a mindennapos hatékony mélytisztításra használható.
    Az a fogkefe professzionális 2 perces időzítőt és 30 másodperces intervallum időzítőt is tartalmaz a fogaid alapos tisztításának és az ajánlott optimális fogmosási idő betartásának biztosításához. A 30 másodperces intervallum időzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt, és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.

Termékkategóriák